27 Eylül 2019 Cuma

Opel astra h usb sd aux aparatı

Her türlü Usb ve Sd kart ile çalışabilme özelliğine sahiptir. Usb-Sd Çevirici Modül Ürünlerini, en uygun fiyat ve kampanyalı avantajlarıyla Hepsiburada. Connect Subaru Teyp İçin Usb Sd Aux-İn Aparatı 10.


Bu cihazı takmak için Cd changer olması şart mı? Eski aracımda usb girişi vardı şuan kullandığım araçda aux,bluetooth olmasına rağmen yerini. Montaj esnasında extra bir aparat uygulanmasına gerek yoktur. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Astra H ’de kullanılabilir. Bluetooth, SD kart okuyucusu, Aux girişi, USB girişi vardır. Opel Corsa D için üretilmiştir. Navigasyon özelliği Türkiye’de kullanılabilir.


Opel astra h usb sd aux aparatı

Bosch tarafından üretilmiştir. Aynen öyle aux şart ya fm transmitterle olmuyor opel boyle bi imkan sunmuş kullanalım dediğiniz gibi bluetooth aparatı da alırım. Volkswagen Usb - Sd - Aux çevirici aparat.


Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. OTO TEYP DÖNÜŞTÜRÜCÜ BLUETOOTH USB AUX SD CARD TAK KULLAN (V) SES SİSTEMİ ÇAKMAKLIK ÇEVİRİCİ. Denildiği gibi teybe monte edildi.


Opel astra h usb sd aux aparatı

Ancak teybi kapatıp tekrar açtığımda ne usb belleği nede sd kartı gördü. USB bellek veya hafıza kartında problem yok. Aldığım yerin (YGT Elektronik-Mix Sepet) talimatlarını.


Ekstra indirimli fiyat. Ses kalitesi çok düşüyor. A wide variety of opel aux usb options are available to you, such as dvd player, monitor. Big promotion for aux to usb opel : opel bluetooth car mpplayer audio crossover radio tesla opel corsa c radio opel signum Low price for aux to usb opel : vw passat bgps navigation dvd player shape bluetooth sd dvd vectra car mpusb car dvd opel Discount for cheap aux to usb opel : opel speaker car sd car mpradio for opel astra h for astra. SI Diamant - Teszt vezetés.


Kućni Aparati APARATI i GRILOVI Kućanski aparati. Shop with confidence on eBay! Enter your search keyword. Buy real subscribers. Aux olan olmayan tüm araçlara uygulanabilir.


Start Up, Engine, and In Depth Tour. Usb Aux SD kart girişi olan bir üründür. Aracınızda cd dinlemekten bıktıysanız audıo usb tam size göre. Uzaktan kumandası ile müzik değiştirebilirsiniz. Sormak istediğiniz her şey için bize danışabilirsiniz.


Opel astra h usb sd aux aparatı

This is the perfect option if you do not have an iPod. Please check the compatibility tabs above for further information. Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. Poređajte po: Brendovi Brendovi. Velteh (1) Radio blenda RAM-40.


OPEL AUX adapteri za fabrički radio Distanceri za zvučnike Iso konektori za radio. Araca Özel Usb - Sd - Aux Adaptörü. SD Kart: ve inc olan cihalarda mevcut. Save opel astra h autoradio to get e-mail alerts and updates on your eBay Feed. Mențiune: Unitatea de redare trebuie să conțină intrare AUX.


Yatour AIV - Autoleads Car Audio Radio Aerial Adaptor Lead For DIN To ISO. Amazon Prime english manual. NAVİMEX OPEL ASTRA J PLUS SERİSİ MULTİMEDİA KAMERA ANTEN HEDİYEL.


Magnetoloje turi būti Aux jungtis. Bakiniz ben size AUX -IN USB ye cevirmek ile Changer cevirmek arasinda fark olmadigini anlatacak durumda degilim, arastirin bulun. Видео интерфейси, камери за заден ход, цифрови ТВ тунери. XCarLink, AnyCarLink, DENSION, ViseeO.


G Vânzător Gold Navigatie GPS 1DIN Ecran Retractabil Multimedia Player Auto DVD CD SD USB Aux M. Details about USB Sd SDHC MPAux Interface CD Changer Adapter 2. Be the first to write a review. EUR 4VAT plus shipping. Acest pachet multimedia auto contine navigatie prin GPS, dvd player auto cu usb si sd , tuner tv auto h cat si camera video auto pentru marsarier.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar