5 Eylül 2019 Perşembe

Toyota radyo anteni

Sepete Ekle (31) Dreamcar Shark Siyah Oto Anten 78. Anten çürüse sorunyok ama tavana bağlantı yerinin alt kısmıda çürüdü. Promosyon: radyo sinyal anten anten köpekbalığı. Otomobil, hafif ticari araçlarda kullanılabilir. Carup mıknatıslı anten aynı zamanda yat anteni ve tekne anteni olarak da kullanılabilir.


Yatınızda veya teknenizde radyo dinlemek istiyorsanız bu anten modelini tercih edebilirsiniz. Paslanmaz gövdesi ile uzun süre kullanım imkanı sunar. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Radyo anteninden bahsediyorum. Yeni corollada (eski modellerde nasıl olduğu bilemediğim için yorum yapamıyorum) radyo anteni arka cam rezistanslarının arasına yerleştirildiği için dışarıya işlevsel anten takmak için tavanda delik açmak ya da kabloyu bir şekille araç içine almak gerekir.


Henüz yorum yapılmamış , ilk yorumu yapmak ister misiniz? POLO Çubuk Anten Yüksek Çekim Gücü AM FM radio uyumlu. Yedek Parçada Güvenilir Adres ! Yüksek kaliteli esnek malzeme ile üretilmiştir Kolay Kolay Kırılmaz. Plastik Kaplama Alüminyum Şase.


Toyota radyo anteni

Arka tavan cubuk antenini ile doğrudan değiştirebilirsiniz. Mveya Mvida kullanarak anten tabanına doğrudan bağlanır. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Uygun fiyat ile hemen al.


Ayrıca resimleri, hakkındaki yorumlar, tanıtım videosu ve detaylı bilgilerde burada. Bu Konudaki Kullanıcılar: telloDaha Az. Bir de arkadaki radyo anteni artik cubuk anten deil balik sirti Bmw deki gibi. Bu da degismis midir yoksa temsili midir?


About of these are car antenna, are antennas for communications. Modele Göre Araç modelinizi seçerek, gerekli yedek parçaları bulabilirsiniz. Koduna Göre Arama Ürün referans numarası giriniz. Teklif mi almak istiyorsunuz ? Uzmanlarımız sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Herhangi bir ürün bulunmuyor.


Elektronik devre sistemi ile donatılmıştır. Hiçbir yeri delmeden,zedelemeden ön cam ayna arkasına yapıştırarak kullanabilirsiniz. Teller ve Kablolar kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Cam Yazıları Diğer Ürünler Direksiyon Kılıfları Deri Direksiyon Kılıfları. Evrensel Dijital DAB Araç Anteni 20DBI Kazanç Köpekbalığı Fin Anteni.


Toyota radyo anteni

About of these are car antenna, are antennas for communications. Fermuar Anahtar Kutu Çanta Kılıfı Çanta KapaklarıUSD 13. Sitemizdeki ürünler orijinalinin muadili olup gün ürün iade garantilidir. Süper köpekbalığı yüzgeci anten özel araba radyo antenleri ABS plastik Piyano boya PET-S PET-LUSD 20.


Sipariş etmek istediğiniz bu yedek parçanın, aracınıza uygun olup olmadığını, yedek parçanın içeriğini ve ilgili bütün sorularınızı müşteri hizmetlerimizi arayarak öğrenebilirsiniz. Limited Time Sale Easy Return. Locker Paspas,Bagaj Havuzu,Elgard Cam Filmi, Armster Kolçak, Ztech Cam Rüzgarlığı, Türkiye Distribütörü.


Toyota radyo anteni

Oto Jaws Anten Elektrikli Silikon Tabanlı Shark Balina Anten Karbon (0) Giriş Yap. Tavan anteni olan her araca uyumludur. Ebatları: Uzunluk: cm. Toyota Ön Silecek Takımı.


Lorem Ipsum Dolar sit amet amestus. Adet 85TL Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. NAVİMEX CITROEN CPLUS SERİSİ MULTİMEDİA OEM KAMERA ANTEN HEDİY - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. TL, seyhan satın al — Ticiz.


TOYOTA COROLLA ANDROİD 4. Online sipariş verilebilir. Tv anteni ve Geri görüş kameras. Philips radyo tuneri ile diğer cihazlarda sıkça görülen düşük radyo çekimi ve parazit sorunu kesinlikle yaşanmaz. Advance yorumları, teknik özellikleri, yakıt tüketimi, fiyatı ve diğer detayları.


Ermer marka yan sanayi yedek parça. RADYO ANTEN GÜÇLENDİRİCİ APARAT AVRUPA MALZEMEDİR. Plus Serisi Uyumlu Navigasyon cihazınla aracınızda navigasyon ve multimedia keyfini çıkarın!


Toyota radyo anteni

Harici GPS anteni ile daha hızlı ve güçlü uydu. Otomotiv Gövde Dekorasyon ve Koruma kategorisi için mi bakıyorsunuz ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar