13 Eylül 2019 Cuma

Usb hızlı şarj adaptörü

Usb hızlı şarj adaptörü

A çıkışlı adaptörle aynı sürede şarj ediyor. Hızlı şarj ile hiç alakası yok. Boşuna hızlı şarj edecek diye almayın.


Priz adaptörü ve USB kablosundan oluşan şarj aletleri belki de sevdiklerinizden sonra yanınızdan ayırmak istemediğiniz en özel arkadaşlarınız haline gelmiş olabilir. Bu durumda size eşlik edecek olan arkadaşlarınızı iyi seçmeniz sizi kendinizi çok daha güvende hissetmenize neden olacaktır. Diğer adaptörlere oranla baseus çift usb cep telefonu hızlı şarj adaptörü telefonlarınızı kat daha hızlı şarj etmektedir. USB özelliği sayesinde bilgisayarlarınızdan bile hızlı şarj etmenize olanak sağlar.


Baseus çift usb adaptörleri yüksek teknoloji ile geliştirmiştir. TL TL (84) markaawm 93. Normal hızlı şarj aletleri ile aynı hızda şarj sağlayan bu adaptör sizi zor durumlardan kurtaracak. Mobile, Orange gibi tüm USB ile şarj alan elektronik cihazlara uyumludur. Dilerseniz priz adaptörünü ve şarj kablosunu ayrı ayrı kulanabilirsiniz.


Usb hızlı şarj adaptörü

Ekstra indirimli fiyat. AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO - 1MEMNUNİYET. TL (67) BAYİNDİRELEKTRONİK 100.


Macbook şarj adaptörü ve bir ucu usb typce bir ucu usb lighting olan kablo ile telefonunu hızlı şarj edebilirsin. LG Type-C Usb Kablo G- V- V- LG G- LG G- LG GSE: 60. Sony taşınabilir şarj cihazlarıyla kullanımı önerilir, Bu USB AC adaptörü 5V, A güç çıkışıyla hızlı şarj sağlar.


Kompakt ve yaklaşık g ağırlığındaki adaptörü her yere götürebilir ve cihazlarınızı şarj edebilirsiniz. Tasarım olarak eski adaptörden pek bir farkı bulunmayan cihaz bir miktar kalınlaşmış durumda. Akıllı telefonu hızlı şarj etme – Telefon bilgisayar ile hızlı şarj olmaz Akıllı telefonların hızlı şarj olmasındaki en önemli etkenlerden biri, şarj adaptörüdür. Eğer akıllı telefon, USB aracılığı ile bilgisayardan şarj edilirse, adaptör kullanılmaz ve akıllı telefona daha az güç aktarılır.


Cihazınız hasar görmeyecektir, ancak hızlı şarj olmayacaktır. Retro Notebook Adaptör kategorisindeki markalı RETRO 5V 3. LG VŞarj Aleti Micro USB Kablo. El Sıfır Spot RETRO 5V 3. Firmanın bu adaptörü USB -C portu sayesinde diğer tüm cihazları da şarj etmek amacıyla rahatlıkla kullanılabilecek. SONY CP-AC50W TYPE-C YÜKSEK HIZLI ŞARJ VE DATA KABLOSU 50CM BEYAZ 3TL.


Mikro USB OTG Dönüştürücü Adaptör 3. TL Adet (Min Sipariş). Port iPad Tablet Telefon USB Araç Şarj Adaptörü 1. Garanti ŞartlarıSatın Aldığım Ürün Garantili mi? Web sitemizden satın alacağınız bütün ürünler arıza durumunda birebir değişim garantilidir.


Kutu içeriğinden çıkması beklenen adaptörü opsiyonel olarak kullanıcıların beğenisine sunan Apple, bu adaptörü Türkiye’de de satışa sundu. W USB -C Güç Adaptörü , cihazları evde, ofiste veya yolda hızlı ve verimli bir şekilde şarj etmeye imkan tanıyor. USB üzerinden şarj olan tüm mobil cihazlar ile uyumlu olan Bix şarj adaptörü ayrıca Qualcomm Quick Charge 3. Akıllı : İçerisinde bulunan akıllı chip ile, şarj edilecek cihazın güç ihtiyacını ve hızlı şarj için gerekli ayarları algılar ve uygular. Kargo: Teslimat garantili ve takipli uçak kargo ile gönderilir.


Apple USB -C adaptörü ile hızlı şarj ! Anker PowerPort Atom PD hızlı şarj adaptörü adından da anlaşılacağı üzere USB PD standardını kullanıyor. W enerji çıkışı sağlayabilen cihaz küçük yapısıyla da prizde fazla yer kaplamıyor. Mobil cihazlar yanında MacBook gibi belirli dizüstü modellerini de şarj edebiliyor. UGREEN’in Qualcomm sertifikalı şarj cihazı, tek prizden aldığı güçle ayrı cihazı aynı anda şarj edebiliyor. Bulunduğu Kategoriler Şarj Aletleri, Ev Şarj Aletleri.


Ayrıca hızlı şarj özelliği olmayan telefonları hızlı şarj adaptörü ile şarj etmek de uygun değildir. Apple’ın resmi sitesine göre dakikada yüzde 50’ye ulaşan şarj gücü için telefon adaptörü yerine çok güçlü bir adaptöre ihtiyacımız var. DA– 36W QC Qualcomm 3. USB destekli cihaz için eş zamanlı olarak yüksek verimli ve tam hızda şarj sağlar. Yönetici arkadaşımız Kesinlikle doğru söylüyor.


Usb hızlı şarj adaptörü

Uçuş modunda saatte şarj etti. V ile çalışan istediğiniz marka cihazı şarj edebileceksiniz. Bunların birinde yalnızca şarj standı ve microUSB adaptör bulunurken, diğerinde ek olarak Samsung hızlı şarj adaptörü ve kablosu da yer alıyor. Fiyat da seçeceğiniz modele göre değişiyor elbette. Standart şarj adaptörü 12W gücündeyken, USB -C adaptör 29W güç verebiliyor.


MacBook modelinde Dolarlık USB -C şarj adaptörü birlikte geliyor. Telefon kılıfından, şarj aletine tüm mobil ve akıllı cihaz aksesuaları Turkcell.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar