2 Eylül 2019 Pazartesi

Spiral kablo fiyat

Otomotiv, otomasyon, mühendislik, imalat ve diğer sanayi sektörleri için üretilen spiral kablolar. Spiral kablo ürünlerinde yüksek kalite üretim. Kablo Kanalları ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.


KABLO TOPLAYICI SPİRAL MM (1MT FİYAT ) 2TL. KABLO DÜZENLEYİCİ TOPLAYICI SPİRAL RULO NO - 17MM GRİ 50M. Bu ürün için Moon Elektronik e-ticaret sisteminde taksit seçeneği yoktur.


Kusursuz alışveriş deneyimi için öncelikle bizimle iletişim kurabilirsiniz. Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Oem Kablolar fiyatı Bilgisayar kategorisinde.


Spiral kablo fiyat

Türk Tedarikçi Bulma Çözümleri Hizmetler ve Üyelik Yardım ve Topluluk. Bağlantı ve kontrol kablosu olarak makine imalatlarında, makine takım tezgahlarında, endüstri ve ölçüm mühendisliğinde,haberleşme ve tıp teknolojilerinde, motorlu araç sanayisinde, taşınabilir cihazlarda kullanılır. Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde. Poliüretan malzemeden yapılan spiral kablolar uzun süre yapısını korumasu ve aşınmalara, yırtılmalara karşı yüksek dirençli olduklarından makina bağlantı kablosu , media marketlerde stand kablosu , tırlarda dorse bağlantı kablosu , haberleşme ve tıp elektroniği gibi bir çok alanda kullanılırlar. Her geçen gün büyüyen ürün yelpazemize bir yenisini daha ekledik ve fuardaki müşterilerimize ve ziyaretçilerimize tanıtma fırsatı bulduk.


Erişim Kablo farkı ile hayata geçecek olan spiral takviyeler müşterilerimiz tarafından büyük ilgi çekmiştir. Daha Çok Üretmek İçin Taşındık. Zayıf akım, kumanda, spiral ve sinyal kontrol kabloları üretimi kon. Spiel cable, Fişli kablo , otomotiv kabloları, motosiklet kabloları, aspiratör kabloları, beyaz eşya kabloları, elektronik kabloları, Swich kablolar , Bobinler ve bir çok ürün çeşidi ile hizmetinizdeyiz. Telefon Aksesuarları Kategorisini Keşfedin.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Diğer Kablolar LAN Bağlantı Kabloları ve Jackları Optik Kablo ve Aksesuarlar Seslendirme Kabloları. Profesyonel Ses Sistemleri. Toptan fiyatları için iletişime geçebilirsiniz. STANDART SPİRAL KABLO PDF İndir.


Bugün Ortaç farklı endüstriyel ve pazarlar için plastik, metal kablo rakorlarive spiral boru ve aksesuarları üretip mekanik, sistem mühendsiliği, otomotiv sanayi, raylı sistemler, elektrik ve tesisat mühendisliği, tehlikleli alanlar, aydınlatma endüstrisi ve dahaa fazla alanlara hizmet eder. Kablo toplama ve düzenleme için geliştirilen, kablo çorabı ve spiraller, kablo dağanıklını düzeltmenizde, kablo kirliliğini önlemenizde ve kablo sınıflandırması gibi işlemlerinizde kullanabileceğiniz ürünlerimizdir. KAbloları toplamasının yanı sıra, kablolarınızı korumak amacı ile de kullanabilirsiniz.


Kablo Koruma ve Sonlandırma Sistemleri Your Conduit Partner. Helezon Kablo Toplama ve Pano Spirali. Siparişimi verdim ertesi gün elimde oldu. Pc kasasında çok işe yarıyor.


Fiyat olarak da gayet uygun. Yangın sistemleri alanında faaliyet gösteriyoruz. Taahhüt işlerimizde ürünlerinizi kullanmak istiyoruz. Yazıcı, Tarayıcı, Cnc ekipmanları, Hobi elektroniği üzerine ürün, aksesuar, sarf malzemelerini uygun fiyat ile sizlerle buluşturuyoruz.


Spiral kablo fiyat

KDV hariç fiyat : 2065TL. KDV dahil fiyat : 2485TL. PERP-MELTSTICK Tamir Çubuğu. Miller FO 103-T-250-J Üçlü Fiber Optik Kablo Soyucu. Tüm kablo ve benzeri cisimlere dolayarak şık ve toplu bir görüntü elde edebilirsiniz.


Tüm ödemeleriniz güvenli ödeme sistemi ile alınmaktadır. Malzeme: Polietilen (Halogen Free). Aradığınız tüm ürünler alışverişin uğurlu adresi n11. Not: Resimde görülen spiral kablonun ucuna bağl. Bakır veya paslanmaz çelik göz.


Model: Siyah spiral kablo. HEINRICH KIPP WERK, web sitesini en iyi şekilde tasarlamak ve sürekli geliştirebilmek için çerezler kullanmaktadır. Web sitesini kullanmaya devam ederek çerez kullanımını onaylamış olursunuz. MM SOKET STEREO KABLO 3M- (SİYAH).


Tesisat Boruları Aksesuarlar. DLT Elektrik Plastik Kalıp San. NC ekibini özellikle spiral kablo kelimesinde bizlere arama motorlarında sağladıkları başarı için kutluyoruz.


Spiral kablo fiyat

Bu sayfada spiral makina ilanları, ikinci el spiral makineleri, satılık spiral makinaları, spiral makine fiyatları ve 2. Soldaki menüden İlan kategorisi, şehir, ikinci el.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar