16 Eylül 2019 Pazartesi

Priz çevirici adaptör

Priz çevirici mı bakmıştınız? Universal Adaptör Fiş -MDL. Telefonları, dizüstü bilgisayarları ve diğer teknolojik ürünleri ile seyahat eden kişilerin bu çok önemli olan seyahatleri için doğru ekipmana sahip olması gerekmektedir.


Priz çevirici adaptör

TL 2TL (18) OnlineVitrin 99. Yurt dışından aldığınız elektrikli bir aygıtı, priz yapısı farklılığı dolayısıyla yurt içinde kullanamıyorsanız, bu sorununuzu ortadan kaldırabilecek çevirici priz adaptörleri edinebilirsiniz. EU US USA AUS TO UK Fiş Çevirici Adaptör İngiltere`de elektrik prizleri üçlu prizlerdendir. Tüm yorumlar gösteriliyor. Ayarlı güç kaynağı, priz adaptör , 12v adaptör , 9v adaptör , 5v adaptör ve çeşitleri uygun fiyatlarla Direnc.


Benzer ürünler için Prizler kategorimizi inceleyin. Kendiniz için doğru olanı seçebilmek için neye ihtiyacınız olduğunu bilmeniz gerek. A, 1Ülkede kullanılabilir. Portatif cihazlarınızı dünya çapında bağlamak için şık,güvenli, ve kolaylık sağlar. TL 1RCA E-2RCA D Dağıtıcı Elektromer.


Priz çevirici adaptör

TL Atari - DVD - TV Ara Kablosu 1. TL TV Video Ara Kablo Standart (Ohm Erkek - Dişi Kablo) TL Playstation Tos Kablo. TL Taksitle Karşılaştır Bu ürünü izle. Hindistan’a yapacağınız gezilerde yanınıza adaptör almayı unutmayın. Tip E fiş ve prizler Fransa, Belçika, Polonya, Slovakya ve Çek Cumhuriyeti’nde kullanımı yaygındır. Aynı zamanda Türkiye’de de bazı kurumlar E tipi fiş ve prizleri kullanmaktadır.


Amerikan , İngiliz , Çin fişlerini Türkiye standartlarına çevirir Avrupa, Amerika,Çin, Japonya, Avusturalya, İspanya ve neredeyse tüm ülkelerin priz ve fişlerinde kullanılabilir. X Plus Lightning Kulaklık Şarj Çevirici Dönüştürücü Adaptör 3. Fiş Tekli Anahtarlı S-Link SLX-W518K ingiliz tipi fişleri Türk tipine çeviren adaptördür. Topkapı Ticaret Merkezi 2. Bugün Yıldırım Elektronik 2. Satış sonrası hizmetleriyle müşterilerinin her zaman yanındadır. Burul Grup Elektronik Reklam San Tic Ltd Şti yıllardır faaliyet gösterdiği sektörel tecrübesiyle profesyonel e. PRİZ ÇEVİRİCİ ADAPTÖR AMERİKAN ADET.


S-link SPGX-CUBICBOX 1. Kullanımı ise son derece basit. En Çok Satan Çevirici Adaptör. Stereo Ses Efektli Ses Kartı. DÖNÜŞTÜRÜCÜ ÇEVİRİCİ PRİZ UCU ADAPTÖR DÜNYA SEYAHAT ADAPTÖRÜ.


Uygun fiyat ile hemen al. Ayrıca resimleri, hakkındaki yorumlar, tanıtım videosu ve detaylı bilgilerde burada. Sepetim (0) Sepetiniz boş. Yazıda da belirttiğim gibi orijinal adaptör zaten 2Volt ile çalışıyor sadece fiş uçları bizim prizlere uygun değil.


Ben uzun zamandır gayet sorunsuz kullanıyorum. Merhaba, Giriş yap Hesabım değil misiniz? V 12V ÇEVİRİCİ ÇAKMAK ADAPTÖR BENSU. Bilgisayar Çok Satanlar Dizüstü Bilgisayarlar.


Kargo dahil en ucuz 1TL Ücretsiz kargo. ALKAYA ELEKTRONİK bültenlerine üye olup yeniliklerden ve özel fiyatlı. Kısa süreli bir şok yaşayabilir ne yapacağım ben şimdi diye düşünebilirsiniz, eğer gündüz vakti ise köşe bucak elektrikçi arayıp uygun türden bir priz bulmak için akla karayı seçersiniz, eğer gece vakti ise sabahı zor edebilirsiniz, işte bu yüzden yazımız, bu tür sorunları önceden çözmenize yardımcı olacak bir.


Priz çevirici adaptör

Uluslararası fiş ekleri ve USB bağlantısı ile AC Şarj Ofiste, evde kullanım için veya seyahat için idealdir. Dünyadaki elektrik prizleri için fiş adaptörleri içerir. Apple Lightning to USB 1m Dönüştürücü Kablo (MD818ZM-A) 7TL. Promosyon çevirici adaptör , 2A USB port akım korumalı, Çevirici priz adaptör , Stoktan hemen teslim.


Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! Kargo ücreti, aldığınız ürünün özelliklerine (boyut, kilo vs) göre değişiklik gösterir. Bu konuda detaylı açıklamalar yapmıştım.


Priz çevirici adaptör

Eko Serisi Kapalı Tip Kablo Kanalları. S5CAT 5E UTP SOLID KABLO (100MT) Share. Category: İngiliz Grup Priz. Urunun guncel fiyat ve stok bilgisine ulasmak icin sitemizde bulunan iletisim formunu kullaniniz. Pratigo Powercube Extended Li Akım Koruma Prizi Çoklayıcı.


Tahmini Kargo Ücreti: Alıcı Öder. RÜN STOK VE FİYAT BİLGİLERİNİ ÖĞRENİPSİPARİŞ VERMEK İÇİN TELEFONLA BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ. AYAR İNGİLİZ İNSİYALLİ BAYAN SİGARA TABAKASI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar