9 Eylül 2019 Pazartesi

Sony xperia z manyetik şarj

Manyetik Şarj Ünitesi DK31. Mıknatıslı başlığı sayesinde tak-çıkar yapmadan şarj özelliği. Piyasada çok daha ucuza satılan yan sanayi ürünlerle karşılaştırmayınız. Sonynin kendi satış sitesinde manyetik dock var. Mıknatıs, telefon şarj portunu ünite şarj konnektörüne yöneltir ve bağlantıyı kurar.


Teslimat Bilgileri En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir. Sipariş Verin Ayağınıza Gelsin. Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın. Bu Üründen puan kazanabilirsiniz.


Birlikte Satın Alabileceğiniz Ürünler. Piyasada daha ucuza satılan yan sanayi ürünlerle karşılaştırmayınız. Kapakları açmadan şarj oluyor. Cihazda Smart Connect özelliği olduğu için Şarj olurken telefonda başka işlerle de uğraşabiliyorsunuz. AC Adaptör ve Güç Kabloları kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Vade farksız taksit fırsatı burada!


Aletleri kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Xperia Z2’niz için dilediğiniz her şey MobilCadde. Orijinal Sony manyetik kablo yok onu söyleyeyim. Bu dişler sayesinde karşılığı olan cihazda da aynı dişler var tam uyumla şarj olayı sağlanıyor. Sony xperia şarj olmuyor sorunu çözümü şark soketi değişiminin yapılmasıdır.


VOVA, size en iyi deneyimi sağlamak için çerezler kullanıyor. Satış Fiyatı : 9TL (Tek Çekim Fiyatı) Havale İnd. Tükendi Stoğa Girdiğinde Haber Ver. Xperia z cihazım ay öncesine kadar 1şarjı max saatte doluyodu şuanda saat felan sürüyo şarj cihazımı komple degiştirdim orj kutusundan cıkan şarj makinesinden aldım kablosuyla birlikte düzelir umuduyla ama şarj cihazını değiştirmemde bir işe yaramadı.


Daha fazlasına bakın Başkaları ne diyor? Cortrea Yüksek Kapasiteli Micro USB Beyaz Ev Şarj Aleti. Sony Orjinal CP-AD2T Beyaz Hızlı Şarj Aleti.


Gece takıyorum sabah kalkıp bakıyorum hala olmuş. Sony Xperia ztelefonum şarj oluyor gözüküyor ama saatlerce dolmuyor. Hepsini Göster Daha Az Göster.


Sony xperia z manyetik şarj

Bende bugün aldım ilk defa kullancam :D kapakları değiştirdim bugün hatta. Arkadaşlar elimde bi xperia z var gece şarj ettim yola çıktık şuan yoldayız tatilde telefon lazım olucak fakat meret şarj almıyor. Giriş yerinde problem var desem şarjlı kılıf şarj ederdi onun girişi farklı. Araç şarjı , ev şarjı ve harici şarj aletleri. Cihazlarınızla tam uyumlu şarj aletleri.


Ayrıca, şarj ederken, rahat bir görüntüleme açısından tüm menülere göz atabilir ve tüm içeriği görüntüleyebilirsiniz. Haliyle su almama özelliği de bu sayede gitmişti. Ama buna alternatif hızlı şarj yeri var.


Güzel açıklamışsın hocam bende eski bir sony xperia z kullananı olarak bir kaç şey söyliyeyim ilki çok büyük olması cidden sıkıntı sanki tabletle. Sony Mobile hakkında şikayet yazmak için tıklayın! Hem manyetik şarj portundan hem de USB girişinden şarj girişinden şarj denemelerim başarısız. Bazen şarj ediyor gibi oluyor şarj seviyesi. Bir aydır kullanıyorum ve telefondan çok memnunum.


Ve manyetik şarj doku “Magnetic Charging Dock DK30” ne sürede şarj ediyor? Hoparlör de olsa iyi olmaz mıydı? Sarj entegresinin değişmesi gerekiyormuş siz değişim yapabiliyormusunuz.


Cihaz ı alalı hafta oldu, şarj kapağı sürekli kendiliğinden açılıyor, üstelik ben o kapağı hiç kullanmıyorum, yan daki manyetik bölge den şarj ediyorum. Cihaz, Sony yapımı orijinal aksesuarlar ile birlikte geliyor. Yalnızca altı ay sonra ise Zile karşılaştık. Z açıkçası çok büyük bir yenilik getirmiyor. Orjinal Sony Servis ürünüdür, sıfır ve vakumlu paketindedir.


DİKKAT: Yan sanayi ürünler cihazınızda çeşitli donanımsal arızalara ve batarya ömrünün kısalması gibi birçok soruna neden olur. USB tarafından PC taktığımda PC'den ses çıkıyor taktın diye ama usb aygıtı tanınmadı yazıyor ve yine ışık yanmıyor, şarj olmuyor. Telefon hiçbir şekilde açılmıyor. Bu nedenle sadece sesli görüşmeler ve kısa mesajların dışında birçok sosyal ve profesyonel aktiviteleri artık cep telefonları ile yapmaya başladık.


Sony xperia z manyetik şarj

Dubai ye geri yolladik sarjdan dir demisler sony magazasindan sarj cihazi aldim kapanma sıklasarak devam etti. TL Samsung Galaxy JCore Tek Hat 1. Sıvı temas cihazın garanti dışı kaldığından dolayı servis ücretleri çok pahalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar