16 Eylül 2019 Pazartesi

Ntc termistör fiyat

Ntc termistör fiyat

Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Ntc modelleri, Ntc çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır. PTC termistör anahtarlamalıdır. Termistör çeşitleri sıcaklık sabitine göre ikiye ayrılır.


Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde. Etiketler: 10k ntc fiyat , 10k termistör fiyat. Türk Tedarikçi Bulma Çözümleri Hizmetler ve Üyelik Yardım ve Topluluk. TL Vergiler Hariç: 40TL.


Karşılaştırma listesine ekle. Anlamı ise “Negatif ısıl katsayısı” yani sıcaklıkla doğru orantılı olarak dirençleri azalan elemanlardır. Yani ısı arttıkca direnci azalır.


Toplam ürün görüntüleniyor. LDR fiyatları da gövde ebatları ve güç değerlerine göre farklılık gösterir. PTC’lerin tam tersidirler. Ntc Sensor modelleri, ntc sensor markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Yüksek stabilite ve güvenilirlik.


KOhm direnç değerindedir. Isı arttıkça Sensörün de direnç Robit. Mümkün olduğu kadar gereksinimlerinizi karşılamak için rekabetçi bir fiyata tatmin edici bir ürün satın almak için profesyonel tavsiyelerde bulunun. Tavsiye Et Sayfayı Yazdır.


Toptan fiyatlar alışveriş sepetinde gösterilecektir. Sepetinize veya İstek Listenize ekleyin. Banggood uygulamasını açın ve sepetteki ya da İstek Listenizdeki ürünleri bulun.


Siparişinizi ödeyin ve indirim kazanın! Ekstruder ve sıcak tabla sıcaklık değelerini ölçen sensör. Product Code: MT_NTC10Kohm Reward Points: Out Of Stock. Price in reward points: 42.


Isınan sıcak suyu veya kalorifer suyunu ana kart ( elektronik karta ) iletir. Sigorta Yuvası ve Pil Kutusu. VOVA, size en iyi deneyimi sağlamak için çerezler kullanıyor. En yeniler En düşük fiyat En yüksek fiyat.


BT1- 6TRIAC,600V V(DRM),4A I(T)RMS,TO-220AB indirim 2. NTC görevi nedir görelim. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Saat 15:00’a kadar verilen siparişleriniz AYNI GÜN KARGODA!


Kaliteli Ntc ve Ptc çeşitlerini havale ve kredi kartı ile taksit yapma imkanı ile kolayca satın alabilirsiniz. Aşırı ısınmaya karşı tam koruma , Nominal açma sıcaklığı, termistör çeşitleri, termistör rölesi, termistör sağlamlık kontrolü, termistör ne işe yarar, ptc nedir ne işe yarar, ptc termistör fiyatları , ntc termistör fiyat , termistör arızası, ptc termistör nedir, termistör çeşitleri, termistör arızası. En geç Şubat Pazartesi günü kargoda. Yazıcı, Tarayıcı, Cnc ekipmanları, Hobi elektroniği üzerine ürün, aksesuar, sarf malzemelerini uygun fiyat ile sizlerle buluşturuyoruz.


EMANET yoluyla kabul edilir. Yorum Yap Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun. Epoksi fiyat avantajını yakala! Dongguan Uchi Electronics Co, Ltd Varistör, sıcaklık sensörü, termistör , sigorta ve direnç imalatı!


Ntc termistör fiyat

Alt tarafta çizdiğimiz devre şemasına bakarak uygun arduino modeline göre devremizi breadboard’umuza kuralım. Daha uygun fiyata gelecektir. English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית.


Sensörler kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Yüzey montaj cihazları (SMD direnç) küçük, hafif, smd direnç fiyatları ucuzdur. Ayrıca devre kartı üstünde birbirine yakın bir biçimde konulabilir. Koruma ve alarm devresini harekete geçirir. Fiyat : TL Stok : Stokta var.


Ntc termistör fiyat

Ltd Shenzhen Haiwang Sensör Co, Vizyonumuz. Dünya bizim oluşturma, Yeni istihbarat bahisçiler hayat bilir. Kalite temel oluşturur, verimli hizmet müşterinin kredi kazanır.


Dürüstlük, Üstün Kalite, Yenilik ve Win-kazan stratejisi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar