5 Eylül 2019 Perşembe

Nissan primera hava akış sensörü

Dilerseniz online veya telefon aracılığıyla siparişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bizim için yapmış olduğunuz her bir yorum önemli ve değerlidir. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara) şeklindedir ve sırasıyla nissan primera hava akış sensörü ürününün 1 kadarını karşılarlar.


Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini. PRIMERA HAVA AKIŞ SENSÖRÜ 1. NISSAN siparişleriniz için aşağıda bulunan bölümlerden satın alacağınız yedek parça ile ilgili taksit seçenekleri ve diğer tüm detayları inceleyebilirsiniz. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Her ne sebeple olursa olsun kutusuna yada yedek parçaya zarar gelmediği sürece gün içinde sebep göstermeksizin iade edebilirsiniz.


Afh45M-Afh45Mdan OYEAUTO Store, Fiyat 1TL Bedava Kargo. Bi kaç ustaya gösterdim kimi hava akis sensoru diyor kimi enjektör diyor. Yardımcı olabilir misiniz. Hava akis sensörünün dışını çekiyorum.


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Hava Akış Metresi (MAF Sensörü ) Arızasını Nasıl Anlarız? Yedek Parçada Güvenilir Adres ! Primera Çıkma Benzinli Motor. Kütle hava akış sensörü , eksantrik mili konum sensörü , basınç sensörü , açısal konum sensörü vb. Dahil olmak üzere ISO sertifikalı, yüksek manyetik hassasiyet, hızlı tepki ve yüksek hassasiyetli sensörler Otomotiv sensörleriyle birlikte, otomobil ateşleme kontrol sisteminizin ateşleme bobini ve kablo demeti vardır.


Hoşgeldiniz : Üye Girişi Yap veya Yeni Üyelik. Müşür ve Sensör Grubu Fren Aksamı Kampanya Amartisor Grubu Radyatör Grubu Elektirik Isıtma Soğutma Aydınlatma Filtreler. Motora giren hava hacmi, HFM (Sıcak film hava kütle ölçer) ile ölçülür. AVUŞOĞLU JAPON OTO -MAZDA- NİSSAN -TOYOTA-ÇIKMA VE YENİ PARÇALARI ELİMİZDE MEVCUTTUR. Yukarda gördüğünüz ilana ait tüm bilgilerin (açıklama, donanım, teknik veriler, ilan fotoğrafları vb. bilgiler) yasal sorumluğu ilan sahibine aittir.


Nissan primera hava akış sensörü

Maf Sensörü Arızası Nasıl Anlaşılır? Maf sensörü ( hava kütle ölçer) arızalandığınd. Westinghouse - Hidrovak) Nedir Nasıl Çalışır?


Davlumbazı, nissan Çıkma Çamurluk, nissan Çıkma Darbe Sensörü , nissan Çıkma Defransiyel, nissan Çıkma Devirdaim Pompası, nissan Çıkma Dış Kapı Kolu, nissan Çıkma Dingil, nissan Çıkma Direksiyon Airbag, Nissan Çıkma Direksiyon Beyni, nissan Çıkma Direksiyon. Bi̇neri̇m arac canlidir sağ. Visia yorumları, teknik özellikleri, yakıt tüketimi, fiyatı ve diğer detayları.


Hava Filtre kabından hemen sonra bulunan bu parça havanın debisini ölçer ve ECU ya iletir. ALIŞVERİŞ SEPETİ ürün - TL 0. Son olarak hava akış ölçerlerin de içinde bulunan ısı sensörü de kontrol edilmelidir. Bir diğer sorun ise: 160. Bu durumda da fazla yağ dumanı, karter havalandırma hortumu üzerinden hava filtresi yoluyla motora karışarak karışımı etkileyebilir. Toyota corolla kütle hava akış sensörü.


Comfort versiyonu teknik detayları incelemesi. Sıcaklık sensörü ile akışmetre elemanı ayrı ayrı yerleştirilmişlerdir. Hava debimetresi iki vida ile manifold girişine monte edilmiştir. Reno Alize Jant Lastik Nissan Micra çıkma Ön CAM Nissan Almera çıkma CAM Nissan Navara çıkma kapı cam. Kaliteyi Tercih Edenlerin Adresi.


SE yorumları, teknik özellikleri, yakıt tüketimi, fiyatı ve diğer detayları. Sürücü ve Yolcu Hava Yastığı. Nissan Connect Multimedya Sistemi Navigasyon Geri Görüş Kamerası.


Park Sensörü (Ön ve Arka) Otomatik Yanan Ön Farlar Yağmur Sensörlü Ön Silecekler. BENZİNLİ HAVA FLİTRE KUTU. Emme havası sıcaklık sensörü nasıl çalışır?


Hava sıcaklık sensörü arıza belirtileri ve nedenleri nelerdir? NİSSAN PRİMERA OKSİJEN SENSÖRÜ 1. Araçlardaki Sensörler ve Görevleri Nelerdir? Yanma odalarına çok fazla hava girmesinden ziyade, sıkıştırılmış hava molekülleri girmesi bu da yüksek oranda oksijen demektir. Montajı çok basit olan bu cihaz aynı zamanda çevre dostudur.


Tam performans alabilmemiz için cihazımızı hava filtresi ile hava akış sensörü arasına takmamız gerekmektedir. Yağmur sensörü ori̇ji̇nal fabri̇ka çikişli xenon farlar si̇s fari far sensörüv4. Sabi̇tleme- cd çalar adet hava yastiği - çeli̇k cant - si̇s fari - sport - fli̇m. Visia modeli ile ilgili ilan sahibi ile iletişime geçebilir, araç detayları, satış koşullarını görüşebilirsiniz.


Hayırlı günler arkadaşlar. Malum okulda idareci olduğum için yaz tatilini görev yerimde geçiriyorum ve fırsat buldukça aracıma kendim yapabileceğim ufak. Switchlerde sorun yoksa aracınızın hava akış metresinin temizliğini yapıp test ederek şansınızı denemenizde fayda var.


Motor Kulağı Arızası Nasıl Anlaşılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar