27 Eylül 2019 Cuma

Philips voltaj korumalı priz

Siparişlerim Günün Fırsatlar. Akım korumalı priz voltaj yükselmelerine karşı cihazınıza koruma sağlar ama yüzde yüz güvenlik için,. Gelişen teknoloji, hayatımızın hemen hemen her alanında yer alıyor. Düşük voltaja bir etkide bulunamayan akım koruyucu prizler özellikle yüksek voltaja karşı koruma sağlamaktadır. Bulunduğunuz yerde elektrik kesintilerinin sık yaşanmıyor oluşu bu prizlere ihtiyaç duymadığınız anlamına gelmez.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. En Popüler Ürünler En Ucuz Ürünler En Yeni Ürünler. Sizin ihtiyacınızı affınıza sığınarak tam anlamadım, yüksek, düşük, dalgalı voltaj vb. Aynı zamanda dalgalanma ve gürültülere karşı da cihazınızın etkilenme oranını düşüren bu priz çeşitleri, maalesef düşük voltaja karşı bir batarya içermedikleri için müdahale yapamazlar. Yani özetlemek gerekirse akım korumalı prizler cihazlarınızı yüksek voltaja karşı korur demek en doğru söylemdir.


Bunu destekleyen prizler var. Bağlı cihazlara giden gücü otomatik olarak keser. PHILIPS AKIM KORUMALI PRİZ Li ÜCRETSİZ AYNI GÜN KARGO PHILIPS 8Lİ Ürün yorumu yok. Bu başlıca özellikler prizde kullanacağınız cihazların watt, voltaj değerleri ile doğru orantılı olmalıdır. Daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Bildirimini okuyun.


Bültenimize abone olduğunuz için teşekkür ederiz! Philips akim korumali priz , Beni Hatırla. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.


Bir diğer nokta ise jule değeridir, bu değer prizin yüksek voltajda kaç birime kadar dayanabileceğini belirtir. Alacağınız akım korumalı prizde , Jule değeri yüksek olursa prizin kullanım ömrü uzar. Arkadaşlar bendede philips marka akım korumalı priz var bir tarafı kırmızı diğer tarafı mavi yanıyordu yıldır kullanıyorum sorun yoktu bugün prizi açtığımda sadece kırmızı yandığını gördüm acaba arızamıdır Benim sorunumda ibrahimarkadaşın sorunundan! Ancak priz bir süre sonra bozuldu.


Philips voltaj korumalı priz

Akım koruma özelliğinin devrede olduğunu gösteren mavi ışık kırmızıya döndü. Bozuk olmadığı notu ile geri gönderildi. Genellikle 1-mikro saniye). Plastik kapaklar aynı anda iki sivri cisim ile üzerlerine belli güçte kuvvet uygulanmadıkça açılmaz. Dolayısıyla çocuğunuz priz deliklerine çivi benzeri sivri bir cisim sokmaya çalışsa dahi kapaklar bunu engeller.


Sadece fiş takıldığında açılırlar. Bahsettiğim gibi bulundurduğu özelliğe göre. Apple Lisanslı 3Lü Şarj Seti. Hangisini tercih etmeliyiz? Ben iki tane almayı düşünüyorum.


Philips voltaj korumalı priz

W maksimum güce sahip olan prize bir ütü, kettle, kaynak makinesi vb yüksek voltaj çeken cihazlar bağlarsanız priz sigorta atarak gücü tamamen kesecektir. Voltaj korumalı priz olarak da adlandırılan akım korumalı priz , voltaj dalgalanmalarında elektronik cihazların iç ünitelerinin zarar görmesini engelleyen, kabloya gelen elektrik akımını dengeleyen prizlerdir. Bu nedenle tüm elektronik cihazlarınızı akım korumalı priz ürünleri ile ani akım gerilimlerine karşı korumaya çalışmalısınız. Son dönemlerde oldukça kullanımı artan “akım korumalı priz ” nedir?


Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! SCHNEIDER APC PM5-GR LI VOLTAJ KORUMA PRIZI SCHNEIDER APC PM5-GR LI VOLTAJ KORUMA PRIZI ,. Fotoğrafı detaylı görmek için fotoğrafa tıklayın. A 21indirim 8TL 6TL 44. Koruma Topraklı Göstergeler. Cihaz elektrik ve elektronik ev aletlerini voltaj dengesizliklerinden kuruma maksadlı üretilmiştir.


Cihazın besleme kablosunun bağlanacağı (220v) prizin topraklama bağlantışının sağlıklı olması gereklidir. Elektrik ölüm tehlikesi içerdiğinden. Universal - Türk Priz Çevirici Adaptör. TL ve üzeri sepet tutarı. Yorum Yazın Benzer Ürünler.


Ani voltaj yükselmelerine karşı korur ama Türkiye de asıl sorun frekans düşmesidir(Hz te sabit tutamıyoruz reaktif ten dolayı). Bazen lambaların ışığı kısılır,ışığının titrediğini görürsünüz. En ucuz PHILIPS 4lü 2m AKIM KORUMALI PRİZ.


Arkadaşlar bana akım korumalı priz lazım ne için derseniz evde bilgisayar notebook gibi elektronik aletleri akım degişikliklerinden korumak arızalanmasını önlemek amacim. Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız. Regülatör mü akım korumalı priz mi? Orjinal, Adınıza Faturalı Kapalı Ambalajında. Bundera Kablo Sabitleyici Aparatlar 6Lı.


S-LINK Pembe Akım Koruyucu Priz. Patentli ve Red Dot design ödüllü küp şeklindeki kompakt dizaynı sayesinde priz çoklayıcınızda kullanacağınız adaptörlerin birbirini engellemeden bütün priz çıkışlarını kullanmanıza olanak verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar