10 Mart 2017 Cuma

Renault 19 orjinal buji kablosu

Listelenen yedek parçalar aşağıdaki özelliklere sahip araçlar ile uyumludur. Sipariş listesinde ürün yok. Bazı yedek parçalarda aracınızın marka, model vb.


Renault 19 orjinal buji kablosu

Satıcıya Ulaş Ödeme ve Teslimat Şartları. Bujiler yüksek gerilimli elektriği iki elektrot arasından atlatarak kıvılcım oluştururlar. Bu sayfada renault kango buji kablosu bilgilerine göz atabilir , ürün fiyatlarına stok durumuna ve kargo sürelerini inceleyip online yedek parça satın alabilirsiniz. Yağ ve filtresi ile orjinal buji aldim değiştirdim pat pat sesi çikiyordu eksozdan düzeldi. BUJİ KABLOSU CLIO III-KNG-TWNG 1. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Oem Yedek Parça fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Uygun Fiyatlar, kalitenin tek adresi,. Enerji Motor Araçlara Uyumludur. KARGO İLE GÖNDERİM YAPMAKTAYIZ.


Renault 19 orjinal buji kablosu

Benim aracım motor ısınınca LPG de tekleme yapıyordu. Uzun süren araştırmalardan sonra buji kablolarını değiştirdik. Bir kaç gün daha kullanalım bakalım.


Eğer aracınız LPG de tekleme yapıyorsa ve sorunun LPG sisteminden olmadığına eminseniz ilk olarak bujilerle buji kablolarına baktırınız. Fiyat Bilgisi için Telefon, WhatsApp, Messenger veya Mail yolu iletişime geçin. Aynı Gün Ücretsiz Kargo ! HAVALE İLE ÖDEMELERDE EKSTRA İNDİRİM ! Hafif gevşyinceye kadar saat yönünün tersine çeviriniz. Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et. Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın.


Renault 19 orjinal buji kablosu

E-BÜLTEN Kampanya ve fırsatlardan haberdar olmak için E-Bülten listemize kayıt olun! Arkadasotoyedekparca ( ) AlizeMarin (18) BayPar (16) FamPar. Alışveriş sepetinizde ürün yok. Etkili bir ateşleme ve performans içim kaliteli buji ve buji kablosu kullanmak gerekir. Zafer bey araç tüplümü, enjektörlere baktırdınız mı?


Lada , Land Rover , Mazda , Mercedes. Bugün yeni LPG buji kabloları aldım. Fark , Şimdi orjinal benzin buji kablolarının direnç ölçüm değerleri. Amerikadan ithal geliyormuş kablolar.


Stok Miktarı: Stokta var. Fren Balata Takımı Clio III Modus. Bende bir ara çok araştırdım ama bosch car servis, renault servisi ve sanayi deki motor ustam kesinlikle orjinal harici buji kullanma deyince vazgeçtim. Siz yardımcı olabilir misiniz benim aracıma göre lpg bujisi var mı? Buji Megane Clio Kango 1. V N7Q Motor KDV Dahil: 126.


Jant Jant Göbekleri Bakım Setleri Peugeot Bakım Setleri. Renault Volkswagen Opel Audi Ford. Serçe ve 1Doğan, Kartal, Şahin Orijinal ve Yansanayi Yedek Parça satışıyla ürün kapasitesini. YAN DİKİZ AYNA SOL (MANUEL) KDV Dahil Fiyat 100. Com garantisi altındadır.


Renault 19 orjinal buji kablosu

Bu ürünün daha ucuzu var diyorsanız lütfen aşağıdaki formu doldurup bize gönderin. Değerli müşterimiz üzülerek bu ürünün stoklarımızda kalmadığını belirtmek isteriz. En kısa sürede tedarik edip stoğa geldiğinde sizi bilgilendirmemiz için lütfen bu formu doldurup gönderiniz.


Orjinal ve Sıfır Üründür. RENAULT SKODA SSANGYONG SUBARU TATA. Tek Tırnaktan Çift Tırnağa Geçiş! Auto Estetisyen 44views. Bujileri ve kablolarını , distiribütör kapağını değiştirdim hatta buji olarak tırnaklı performans bujisi taktım.


Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Satın aldığınız bu yedek parça gün iade garantilidir. KÜLBÜTÖR MİLİ KIRILMASI ÇIKARDIĞI SES VE. Aracım orijinal ve bakımlı bir araç.


Bujinin tırnak aralığının nereye baktığını ayarlamak için uğraşmanız gerekmiyor. BUJI KABLOSU FİAT PALİO 1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar