29 Mart 2017 Çarşamba

Mor ışık para kontrol

Aramalar: sahte para mor ışık , sahte para makinesi mor ışık ,. En son teknolojinin kullanıldığı cihaz da lazer şeklinde mor ışık bulunmaktadır. Mor ışık sahte para kontrol cihazı makinesi doğru tespit cihaz#128181; 1. Etiketler: sahte para kontrol cihazı para kontrol cihazı sahte para kontrol cihazı mor ışık. Manyetik mürekkep algılayıcı kristali sayesinde, paranın gerçeklik oranını test eder ve kullanıcıyı sesli ve yazılı olarak uyarır.


Bu gün şirketime aldığımız sahte para kontrol cihazı mor ışık cihazı tanıyoruz. Gizli hologramları ortaya çıkaran mor ışık. Para Kontrol Etme Cihazı Elinize geçen sahte paraları anında tespit edin. Mavi Floresan Lamba 4-W220V-230V fişli.


Para Birimleri : Dünyadaki tüm paralar. Sahte para konusunda sınıfının en iyi ürünüdür. Yapmanız gereken tek şey kontrol edeceğiniz paraya mor ışık altında bakmaktır. Cihaz gerçek parada hem alarm verecek hem de üzerindeki mor ışık yanıp-sönecektir.


SAHTE PARA KONTROL CİHAZI MOR IŞIKLI ÜRÜN ÖZELLİKLERİ. Aşırı yoğunlaştırılmış mor ışık. Paranın manyetik alanı ölçümü yapan kristal. Hologram ve gölge analizi için beyaz ışık.


Ergonomik ve uzun ömürlüdür. Para Makinası bu mor ışığı haznesinden barınıdrır. Para Test Yönü : TL ve Euro Yönden, Dolar Yönden - Para Geri Verme Yönü : Değiştirilebilir. Gerçek parada bu yeşildir.


Mor ışık para kontrol

Hem sinyal algılayıcı hem de sahte para kontrol kalemi olan bu ürünü portatif yapısı sayesinde nerede olursanız olun yanınızda taşıyabilirsiniz. Böylece size tüm gün koruma sağlar. Mor ışık altında para kâğıdı parlama yapmazken, normalde görülmeyen kılcal lifler mor. Sahte banknotlar saptayan en iyi ultra mor ışık teknolojisini kullanarak büyüteçli sahte dedektör işinizi korur ve güvenliğini korur.


Manyetik alan kontrolü ve mor ışığa sahip sahte para kontrol cihazı portatif olarak her alanda kullanılabilmektedir. TL-EURO-USD-GBP gibi paraların sahtelik kontrolü hem manyetik alandan hem de mor ötesi ışık ile yapabilmektedir. Bitenekadar İç Giyim Özel. Cihazın üzerinde ki UV düğmesine basıldığında mor ışık yanar.


Mor ışık para kontrol

Piyasada bulunan sahte paralardan kendinizi korumanız gerekir. Ekonomik olmasının yanısıra, ergonomik ve kolay kullanımlı bir cihazdır. Diğer adet özelliğini büyüteç ve UV ışık veren cihaz yardımı ile görebilirsiniz. Güvenlik kontrol özellikleri tüm bankanotlarda aynı yerlerde bulunmaktadır. Peki paraların sahte olup olmadıklarını nasıl kontrol edebiliriz.


Sahte Para Tespit Promosyon Mor Işık UV LED El Feneri. Led mor ışık uv feneri ürünleri en çok North America, Western Europeve Domestic. Bünyesinde banknot sayma makineleri,metal para sayma makineleri, sahtelik kontrol cihazları, para paketleme makineleri konularında uzman mühendis ve teknisyenler çalışmaktadır. Sahte Tespiti Otomatik, 1 güvenilirlik sertifikası var, Sesli ve yazılı uyarı Var, Yüklü ülke parası: TL.


Mor ışık para kontrol

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte paraları gerçeğinden gözle ayırt etmek oldukça zorlaştı. Siz de para mağduru olmak istemiyorsanız hemen bir UV ışınlı para kontrol cihazı edinin! Paraları Kontrol etme (Ultraviyole) kağıt kontrolü Mor ışık sistemi.


BANKALAR İÇİN ÖZEL PARA KONTROL CİHAZI. Başka bir yapmanız gereken test ise paranın gizli şeridi, bunu da yine ışığa tutarak kontrol etmeniz mümkün olmaktadır. Otomatik ve manuel sayım sırasında eşlik eden kat sahte para dedektörleri olan : mor ışık , kızılötesi yol , manyetik kristal ve metal şerit konturolü mevcut bulunmaktadır. Mor ışığı sayesinde sahte para kontrol edebilirsiniz.


Mor ışık para kontrol

Sıcak satışın gerçekleştiği her işyerinde, para sorunu büyük sıkıntı yaratmaktadır. Müşterilerin size verdiği paranın gerçek olup olmadığını elinizle anlamanız mümkün olmayabilir. Kullanım şekli: kontrol edeceğiniz belgeyi ( para , çek vs.) büyüteç altına yerleştirdiğinizde otomatik Sensör vasıtasıyla mor ışık yanacaktır, büyüteçten baktığınızda belgeyi hem ışık altında, hem de büyültülmüş olarak inceleyebilirsiniz, bu sayede daha emin bir kontrol yapmış olursunuz. Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın. Evinizi sevimli hale getirmek için herşey!


Geçici olarak temin edilememektedir. Bu ürünün yerine tercih edebileceğiniz ürünler 55. Kapı Pencere Dolap Raf Güvenlik Alarmı Kolar Kurulum Alarm. Yüzde yüz güvenli bir şekilde para kontrol edebilen bu cihazlar sayesinde mor ışık veya manyetik sistem ile paralar kontrol edilebilmektedir.


Bu sistemlerde sadece TL değil tüm dünya paraları US EURO, USD gibi para çeşitleri de güvenli bir şekilde kontrolden geçmektedir. Bunun haricinde garip gelecek ama özellikle otel otel odalarında işine yarayabilecek sperm izlerini dahi görebileceğiniz bir yöntem bu. Para kontrolü, mor ışık altında görünen yazıları görebilirsiniz. LED faydalı Mini alüminyum UV ULTRA VIOLET fener meşale işık lamba mor ışık para kontrol için kredi kartı kontrol siyah US $1.


Belli aralıklarla forkliftler kontrol edilirse ve bunun da sürekliliği sağlanırsa sökmeye veya iptal etmeye çalışamazlar. Zaten bir ışığa o kadar para verince yöneticiler bile aklına gelirse kontrol ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar