16 Mart 2017 Perşembe

Dc voltmetre

Dc voltmetre

Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. DC VOLTMETRE 200mV, 2V, 20V, 200V, 500V ölçüm aralığına sahip panel tipi dijital voltmetre. TL 2TL (7) robotekno 100. TL 2TL (26) robotekno 100. LED ekranlı dijital DC voltmetre.


DC sistemlerde ( akü , pil , redresör vs ) hat üzerindeki iki nokta arasındaki gerilim miktarını ölçen elektrik aletlerine DC VOLTMETRE denir. Firmamız dijital dc voltmetre imalatı yapmaktadır. Dijital ve analog göstergeli olarak üretilirler.


Dc voltmetrelerimiz yıl garantilidir. Aynı gün kargo, taksit seçenekleri ve kapıda ödeme avantajlarıyla hemen satın alın. V ile DC 0-5A değerleri arasında çalışan elektronik devre veya cihazların çıkışınıza bağlayacağınız bu ürün ile hem voltaj hemde amper verilerini. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz.


En iyi dc voltmetre seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli dc voltmetre Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. PIC programlama ARM Projeleri robot yapımı smps temel elektronik kılavuz ders dc dc dönüştürücü cnc. V DC ‘ye kadar ölçümlerde doğrudan bağlantı yapılabilen, dijit display göstergeli, mikroişlemci kontrollü digital voltmetrelerdir. Voltaj 10V ve üzerindeyse tek basamaklı değer gösterilir.


Eğer voltmetrenin kırmızı kablosuyla siyah kablosunun yerini değiştirseydik, -V değerini okuduğunu görürdük. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. En iyi dc panel voltmetre seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli dc panel voltmetre Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba.


Dc voltmetre

Ac gerilimi ölçerken 2volt veya 3volt farketmez gerilim değerini gerilim bölücüyle küçülteceğiz. Bu değeri ötelememiz lazım çünkü sinüs işarette gerilim değeri negatife düşmektedir. Kalite ve ucuz fiyatın adresi Yatmalzemeleri.


Piyasada bulamayacağınız çeşitli tekne ve yat ürünleri en uygun fiyatlar ile kapınızda. Megerin içinde bir DC jeneratör bulunmaktadır. Meger kolunu çevirdiğimiz zaman bu jeneratör bir voltaj üretir. Ancak MEGAOHM değerleri daha belirgindir. V ile DC 0-10A değerleri arasında çalışan elektronik devre veya cihazların çıkışınıza bağlayacağınız bu ürün ile hem voltaj hemde amper verilerini anlık olarak görebilir ve bu sayede istediğiniz elektronik cihazınızın gücünü hesaplamanız daha da kolaylaşacaktır.


Bu kat doğrultma ve besleme katı. Bu doğrultuda, voltmetreler farklı ölçümlemelerin yapılabilmesi için çeşitli modellerde sunulur. Bu cihazların volt, milivolt ya da kilovolt cinsinden ölçeklendirilmiş seçenekleri vardır. DC ve AC akımına göre farklılaşan türlerinin yanı sıra devre fazlarına göre tek fazlı ve fazlı seçeneklerini de bulmak mümkündür.


Besleme gerektirmeyen PIC 16F6ile yapılmış 0-30V DC voltmetre. Bilindiği üzere, Antrak web gazetemiz paylaşım ana fikri üzerine kurulmuş bir yapıya sahip. Başlıkdaki bu proje de yine bir paylaşım gerekliliği sonucu hayata geçti. Voltmetre ve Ampermetre ürünlerini uygun fiyatlarla Direnc.


EO-72A1DC-DC AMPERMETRE. Pano tipi dijital DC ampermetre - 10A. TL Vergiler Hariç: 400TL. Volt Amper akü şarj cihazı. Sitemizde gördüğünüz her ürün için çekinmeden ELİF ELEKTRONİK.


EPV74 haneli dijital gerilim göstergesidir. Alt ve üst sınırlar için çok fonksiyonlu alarm çıkışı (EPV741R için) olan cihazın geniş programlanabilir skalası bulunmaktadır. Böylece akımın tamamına yakınının.


Dc voltmetre

Devre çizimleri PROTEUS kullanılarak yapılmıştır. TL Potansiyometre Düğmesi. HT-NTC100K Termistör Sıcaklık Sensörü. Adet Kırmızı LEDAdet Sarı LEDAdet Yeşil LEDAdet Mavi LEDAdet Beyaz LED. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.


Genellikle şönt ile beraber kullanılır. Dc ampermetre Dc akım yani tek yönlü akım ölçmek için kullanılan bir ölçü aletleri. Devre bu hali ile genel amaçlı bir tasanındır.


Dc voltmetre

Devrenin giriş ölçme giriş uçları, hiç bir ön ve ek devre. DC Motor Sürücü Kartları. TL arasında satıyorlar,fiyat konusunda da iyi,ama sipariş versek nasıl olur,gelir mi gelmez mi,kaç güne gelir,kargo parasıyla kaça mâl olur,yoksa biraz bekleyelim ithalatçılar türkiyeye de ithal edip getirip satarlar.


Etiket : dijital voltmetre , dijital ampermetre, analog voltmetre , analog ampermetre Teknelerde Servis, makina, emergency, ırgat, baş - kıç pervane.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar