3 Mart 2017 Cuma

Chip taktırma

Ne kadar doğrudur meçhul ama benim bildiğim kadarıyla emisyon ve aracın bakımsız kaldığında kendini hemen bırakmaması için üreticiler bir pay bırakıyor ve chip tuning işini yapanlar bu payı kullanarak araçta ekonomi ve güç sağlıyor. Lakin aracınızın bakım aralığı binse ve siz binde götürmek isterseniz. Taktırma diyince gerçekten birşey takmıyorlar. Ayrıca chip tuningle motorun hem gücü artar. Maaliyet ise işin ehli olan kişilere göre değişir.


Several Audi, Seat, Skoda and VW model series with 2. RaceChip chip tuning is specially customized to the applicable fuel injection technology with respect to both hardware and software. Fakat bunun beraberinde kedinizin sağlık durumu. Doğrusu chip tuning yani ecu nun yeniden programlanmasıdır.


Box mox tipi ıvır zıvırlar var ama onlarda yazılımla kırılamayan ecuları aldatmak için kullanılır sonuçta ondada yazılım var yani. Pschip ,Pschip taktırma ,pschip takma Pschip ,Pschip taktırma ,Pschip takma,Psçip,psçip takma PSDowngrade 4. Pskırma işlemlerinde yeni bir dönem olacak PSchip yani resimdeki parçayı PStakılıp oyun yüklenmesinden bahsediliyor. Bu çip takıp kırma işlemi bundan yıl önce çıktığı ve saklandığı belirtiliyor. Aracınızda mekanik bir müdahele olmadan, yazılım güncellemesi ile saklı kapasitenin ortaya çıkarılması işlemi.


Chip taktırma

Yeni nesil araçların yüksek maliyetli problemlerinden olan AdBlue arıza çözümleri. Psdahili hdd’ye oyun attırdınız. Chip tuning yararları saymakla bitmemektedir. Hp kendini adam akıllı sıkıntıya sokmadan, kapağı, bloğu açmadan. Bu rakam kullanıcıyı çok güzel tatmin eder.


Sürekli takip edilme fikrine geri dönelim. Bu fikir kimileri için korkutucu olsa da, kaybolma korkusu olanlar için aslında rahatlatıcı bir fikir olabilir. GPS çipi taktırma fikrine birçok ailenin sıcak bakacağını tahmin etmek zor değil. DTE Systems çevrim içi chip tuninge güveniyor: Müşteri olarak konfigüratörümüzden aracınıza tam uyan PowerControl performans artışını seçebilirsiniz. Sony Playstation cihazlarınızda CD okumama sorunlarını, En yeni teknolojilerle hızlı çözümler sunuyoruz.


Pse çip taktırmak sizce güvenilirmidir. Yardımlar için şimdiden teşekkürler. Sonra bir sıkıntı olur mu ? Reklam Alani Sponsored Links: 29. Xbox kırdırma (xbox kırma - xbox çip taktırma ) ayrıcalığını bizimle yaşayın. Bu arada gürkan arkadasımızın 1. Otobanda yardıra yardıra gidiyo valla Tuğrul abinin cupra sı kadar olmasada fenaaa yanii.


Arabanızın motor gücünü nasıl arttıracağınızı öğrenin! Sonuçta partikül filtresinin de (DPF) daha kısa sürede yenilenmesi gerekiyor. Sonuç olarak chip modifiyesiyle sağlayacağınız ek performans karşısında aracınızda da uzun vade bazı parçaların çalışma ömrü kısalacak. Benim forumdaki arkadaşlardan ricam bu chip taktırma konusunda ne düşünüyorsunuz. GÖKHAN YETKİLİ TAKOGRAF SERVİSİ takografci.


Chip taktırma

Chip taktırma değilde yazılım tavsiye ederim, benim araba 6-aydır tuningli. Hiç bir sıkıntı yaşamadım şükür. TSI motorun ömrü zaten hemen hemen 1bin km. Bir de chip takarsanız sıkıntı olur.


Dizellerde TSI kadar sıkıntı olmaz ama vites DSG ise zaten tork artacağından farklı sıkıntılar çıkarabilir (şanzımanla ilgili). MHz işlemci ile entegre edilmiş modelimiz, Fiber Glass kasa ile sunulmakta ve FCI otomotiv soketi kullanılmaktadır. Jailbreak yapmanın aslında pek bir faydası yada zararı yoktur.


Otomobil, Motosiklet ve Aksesuar kategorimizde Bilgisayar, Chip , Cruise Control ürünlerini bulabilirsiniz. Performansa ihtiyacın varsa yazılım attır Serdar yardımcı olur. Playstation Chip İşlemi 1TL Chip takarak oyunları kopya oyunları çalıştırılmasını sağlayan chip işlemidir. Mesaj göndermeye başlamak için kayıt olmanız gerekebilir. Chip Tuning modifiyesi ile motorda elde edilecek kazançlar nelerdir?


Yukarıdaki Kayıt ol linkinden üye olabilirsiniz. Mesajları görüntülemek için forumlara girebilirsiniz. PSKesin Kırıldı (Bu Kez Doğru Alarm) - MTX Key Chip ile Oyun Kopyalama.


Chip taktırma

Ehliyet Chip Hakkında Bilgi. Microchip montajlı olan ehliyet Takograf üzerindeki kart okuyucuya takılı iken araçla yapılan sürüş süreleri ihlali ve km hız ihlallerini kayda alarak, Aracın kimin. Ankara pskırma (versiyon düşürme psçip takma ) eode pro ankara. Modifikasyonlarla aracın gücü ne kadar artırılabilir? Araçta yapılan modifikasyonlar yakıt tüketimini nasıl etkiler?


Modifiye edilen araçların güvenliği nasıl artırılabilir? Hemen aşağıdaki alana mail adresinizi ekleyerek tüm gelişmelerden anında ve ücretsiz haberdar olabilirsiniz. Garanti kapsamından çıkar mı? Araç muayenesinde sorun olur mu?


Chip taktırma

Resimlerini yapılma aşamalarını sizlerle paylasıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar