23 Mart 2017 Perşembe

Koridor modelleri

Koridor modelleri

Evlerimizde odalar arasında geçişleri sağlayan bölümlerdir koridorlar. Sadece geçiş yapmakta kullandığımız koridorlar ev dekorasyonlarında pek önemsenmez. Ve bu hemen hemen herkes tarafından yapılan bir hatadır. Bu nedenle halılarımızı en çok yıprattığımız kısımlardan biridir.


Koridor Armatürü fiyat avantajını yakala! En modern koridor dekorasyonu örnekleri en güzel evlerin tüm dekorasyonunu tamamlayıcı özelliklere sahiptir. Siz, mükemmel bir ev dekorasyonu yapsanız bile özensiz bir koridor ile özensiz bir antre tüm evin tarzını alt üst edebilir. Alçıpan asma tavan fikirleri görselleri tavan dekorasyon örnekleri koridor asma tavan modelleri antre asma tavan tasarımları en güzel asma tavan modelleri … Yatak odası asma tavan, salon asma tavan, oturma odası asma tavan ve hatta çocuk ve genç odası asma tavan modelleri ne bile göz atmışız bu güne kadar. Yolluğunuz antreye gelmeden bitmiş olmalı antre için başka bir kaplama alternatifi düşünülmelidir.


En şık ve en kaliteli yolluk halı modelleri uygun fiyatlar ile Halistores. Ama koridor dekorasyonuna hiç değinmedik. Tıkla, en ucuz koridor halısı seçenekleri ayağına gelsin.


Hanelerimizin geçiş güzergahı olan koridorlarımız evlerimizde en çok yürüdüğümüz alandır. Aynalar koridorunuza derinlik katabileceği gibi şık bir görünümün ortaya çıkmasında da etkili olacaktır. Son olarak koridor zemininde büyük ve parlak fayanslara yer verebilirsiniz. Bu foto galeride çok güzel koridor dekorasyon fikirleri sizleri bekliyor.


Eğer koridorunuzu dekore etmek istiyorsanız bu örneklerden fikirler edinebilirsiniz. Mutfak Tasarım Fikirleri. Modellerin farklı olması her ev için doğru halıyı bulma kolaylığı sağlar.


Bu yazımızda bazı koridor dekorasyon fikirleri ile birlikte koridor dekorasyon örnekleri ne de yer vereceğiz. Ahşap Duvar Saati Modeli. Uzun koridor dekorasyonu için güzel uygulamalardan biri de koridorun bir bölümünü ya da tamamını kitaplık şekline getirmektir. Bu yüzden koridor dekorasyonumuzun diğer odaları yansıtması ve gerektiği kadar dikkat çekmesi gerekir.


Kredi Kartlarına Taksit İmkanı! Bu sayede şık ve modern çözümler elde edilir. ANTRE AVİZE MODELLERİ Avizeler, evlerimizin şık bir görünüme sahip olması açısından oldukça önemli bir konudur. Tabi bu önemli konu için, avize alımlarında.


Giriş holüne yakın bir merdiven bulunuyorsa, merdiven altı gibi boş ve ölü alanları depolama amaçlı dolap ve raf sistemleri ile dizayn edebilir, döşeme zemini alanından tasarruf edebilirsiniz. Kampanyalı ve indirimli fiyatlar için tıklayın! Eviniz ve evinizin bölmeleri elbette ki farklı ölçülere sahiptir özellikle antre ve geçiş avantajı sağlayan koridor seçenekleri, kendi ölçüsüne uygun koridor halıları ve modelleri ile mutlaka desteklenmelidir. Eviniz için ilham alabileceğiniz yüzlerce farklı dekorasyon fikirleri ve dekorasyon örnekleri.


Peki son yıllarda antre ve koridorları sıradışı hale getiren dekorasyon trendleri neler? Sade ya da desenli halılar, antre ve oturma odalarınızla tamamlamak istediğinizde sizlere çok sayıda alternatif sunacaktır. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Avustralya ve Hindistan şeklindedir ve sırasıyla duvar kağıdı koridor ürününün , ve kadarını karşılarlar. Duvar kağıdı koridor ürünleri en çok North America, Mid Eastve Domestic Market ülkelerinde popülerdir. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini.


Farklı ebatlarda şık çerçeveler koridoru cazip hale getirebilir. Bunun yerine duvarlara monte edilecek raflara mum, çiçek, küçük ya da alan genişse büyük boy abajur modelleri ve çeşitli dekoratif ürünler konulabilir. Ayrıca, koridor için seçilen mobilyalar ile diğer odalardaki mobilyalarının uyumlu olmasına özen gösterilmelidir. Dar koridora sahip evlerde ferah bir görünüm elde etmek için, koridora açılan kapıların beyaz renk olması önerilir. Evimizin ilk girişinde misafirlerimizi aldığımız antremiz ve koridorumuzun dekorasyonu elbette ki ilk intiba için önem taşır melekler Kentleşmenin yoğun olarak devam ettiği şu.


Teknolojinin gelişmesi ile çok çeşitli halı modelleri ortaya çıkmaktadır. Eğer genel olarak klasik bir dekorasyon izleyeceksiniz kesinlikle koridor halılarını da klasik tercih etmenizi öneririz. Bir eve girdiğimizde sizinde bildiğiniz üzere ilk uğradığımız yer koridordur. Vestiyer Modelleri Uzman Moda. Romance Yatak Odasi Takimi Istikbal.


Etiketler: desenli koridor kağıtları hol duvar kağıt modelleri koridor duvar kağıtları koridor kağıt desenleri koridor kağıt modelleri. Eskiden beri jüt halı modeli özellikle yazlık evlerde yerini alan koridor halısı modeli. Country tarzda olan, hem sıcak ve samimi etki yaratan hasır halı modellerini hem dar ve küçük hem de geniş koridorlarınızda gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Karo seramik modelleri , şık tasarımları ve yüksek aşınma dayanımı ile mutfaktan banyoya evin her alanında hijyen sağlarken, karo ve seramik modelleri tüm yaşam alanları için ideal çözümler sunuyor.


Farklı dekoratif yaklaşımlara uygun halı modelleri ile uyumun, renklerinin canlılığı ve kusursuz kalitesi ile de online alışverişte güvenin adresi olan bu markanın renkli dünyasını tanımaya ne dersiniz? Cansin Siyah Tekli Promo. Dekoratif Soba Modelleri Günümüzde soba kullanan ev sayısı oldukça azdır. Eskiden sıkça kullanılan, şimdilerde genelde köy evlerinde gördüğümüz sobalar artık yerini merkezi ısıtma sistemlerine veya kombilere bırakmış durumda. Aşağıda koridor halısı örnekleri bulunuyor.


Koridor modelleri

Bu halıları ve hol modellerini inceleyerek koridor halısı nasıl olmalı konusunda fikir geliştirebilirsiniz. Sakinleştirici ve huzurlu gri bir antre. Klasik güvercin grisi tonu kullanarak dinlendirici ve şık bir antre oluşturabilirsiniz.


Grinin açık ve koyu tonlarını kullanarak antrenizde kontrast yaratabilirsiniz. Pek çok evde koridorlar ışık almaz, karanlıkta kalır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar