14 Mart 2017 Salı

Ack aydınlatma

Ack aydınlatma

ACK Lighting olarak aydınlatma sektöründe geniş ürün yelpazemiz ile hizmet veriyoruz. Ack aydınlatma , uygun ürün çeşitleriyle elektrik market sitemizde hizmet vermektedir ! Toptan elektrik malzemeleri sitesi toptanelektrikmalzemeleri. Ack 12W SA Yuvarlak SMD Led Panel. Ack 16W SA Yuvarlak SMD Led Panel.


Ack aydınlatma

Ack ultralight markalı ithal dış aydınlatma ürünleri firmamız tarafından satışı gerçekleştirilmektedir. Genellikle modern ledli ürünler konusunda iddialı markanın ürünleri iki yıl garantilidir. LED teknolojisi ile armatürlerimizin tasarımına başlarken, ışık kaynağından soğutucusuna, difüzöründen gövde formuna kadar bütün detaylarında endüstriyel projelere mükemmel uyumluluk hedefi ile yeni bir devri başlatıyoruz. Ack Led Armatürler uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Türkiye’nin en büyük üreticilerinden biridir.


Pelsan tesislerinde, 4çalışanla yılda milyon aydınlatma armatürü üretilmekte ve ülkeye ihracat yapılmaktadır. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Teslimat Bilgisi: 1TL.


Mağazaya özel 2TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. En geç Ocak Perşembe günü kargoya verilir. Emergency Lighting Fixtures Emergency Lighting Fixtures.


Bayiliklerimizde ve fiyatlarımızda iddialı bir duruşumuz vardır. Yeni nesil led aydınlatma , led ampül, şerit le led projektör, led spot, led armatür, ledli kare armatür, led panel,. Ack Bu markanın tüm ürünlerini görüntüle. Led spot, lamba, sarkıt, aplik, ray spot, ampul ve binlerce ürün en uygun fiyatlarla aydinlatmareyonu. Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd.


Ack aydınlatma

ACK ULTRALIGHT - ABDULLAHOĞLU ELEKTRİK AYDINLATMA SAN. Ortak Han No:9/1Beyoğlu - İstanbul. Fabrikalarda,ofislerde ve otoparklarda tek devreli acil aydınlatma kitli armatürlerin de bulunduğu aydınlatma beslemeleri için kullanılır.


Trifaze veya monofaze kullanım imkanı ve tek devrede veya iletken seçenekleri mevcuttur. Değerli müşterilerimiz, web sitemiz üzerinden hızlı bir şekilde teklif oluşturabilirsiniz. Teklif sonuçları en kısa zamanda size e-posta olarak gönderilecektir. Ack , Cata, Jupiter, Fujika, Mutlusan gibi firmalarda bayiliklerimiz bulunmaktadır.


Ack aydınlatma

Aydınlatma Sistemleri Üretimi - Satışı ve İthalatı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar