1 Mart 2017 Çarşamba

Clio kızdırma bujisi fiyatı

Listelenen yedek parçalar aşağıdaki özelliklere sahip araçlar ile uyumludur. FORUMDAN YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLUNUZ ! Not: Siteye üye olduktan sonra size gelen maille üyeliğinizi aktifleştirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde mesaj gönderemezsiniz. BOSCH BUJİ SETİ Nikel-İt.


Clio kızdırma bujisi fiyatı

RENAULT SYMBOL CLIO III IV MODUS 1. KIZDIRMA BUJISI 03- CLIO -MGN-KNG 1. Ancak kızdırma çubuğu yakıt karışımının tam kenarına konumlandırılmış olmalıdır. Bu şekilde ısıyı tam ihtiyaç duyulduğu yerde oluşturabilir. Bosch Bujiler uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Online sipariş verilebilir. Egik arka bölüm RENAU CLIO II.


Dci 2TL ve ücretsiz kargo ile n11. Yedek parça siteleri arasında en hızlı. Bu durumda uzman servise başvurunuz. Motor sıcakken kızdırma bujisi lambası yanmaz.


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Bursa YıldırıGöster: Favorilerime. Kızdırma (ısıtma) bujisi fiyatları ? TL ye tüm bujiler yenilenebillir. Madeni yağ fiyatları , motor yağı fiyat , benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı ,. Her araçta silindir başı kızdırma bujisi olur.


Bazı yedek parçalarda aracınızın marka, model vb. Fiat Albea Cam Anahtarı Sol İç Siyah KDV Dahil 1TL KDV Hari. Alman Bosch marka kızdırma bujisi.


Belirtilen yıllar arasında üretilmiş 1. Not: Mağazamızda sadece orijinal yedek parça markalarının ürünlerine yer veriyoruz. Aksi açıklamada belirtilemediği sürece tüm yedek parça resimleri ürünün kendisine aitir. TL Üzeri Siparişlerinizde Kargo Ücretsiz. EUR (KDV Dahil) günde temin edilir.


Yolda 1a gelene kadar canı çıkıyor ondan sonra da gitmiyor ve kızdırma bujisi uyarı lambası yanıyor. Halam özel bir servise götürdüğünde bilgisayara bağladıklarında gaz telinden meydana geldiğini,. Röleden olması daha yüksek ihtimal çünkü bir kez ikaz verdikten sonra tekrar ikaz almamışsınız. Kategori Marka Stok Kodu Ürün Ad.


Clio kızdırma bujisi fiyatı

Söz konusu parçanın fiyatı oldukça pahalı olup kızdırma bujisi değiştirmediğinizde başınıza gelebilecek pahalı masraflardan birisidir. JTD EURO motorlu araçlara uygundur. Clio , Fiesta, 1, 206.


Favorilerim özelliğini kullanabilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Yapılması gereken işlem kızdırma (ısıtma) bujilerinin değişmesi gerektiğini söyledir. Bu ürünü kredi kartına taksit ve kapıda ödeme kolaylığı ile satın alabilirsiniz.


LAGUNA I Grandtour (K): 1. Araç geçen hafta giderken kızdırma bujisi ikaz ışıgı yandı sonra saniye sonra söndü bunu bi kaç kez daha tekrar etti. Servise götürdüm tane kızdırma bujisi değişti fakat gün sonra yolda yine aynı hatayı verdi. Ayrıca araç krş yakıyor.


Hoş Geldiniz, Kayıtsız Kullanıcılar. Her parçanın olduğu gibi bujilerinde belli bir ömrü vardır ancak kullanım şekli bujinin ömrü açısından çok önemlidir. RİN TİCARET - GAZİANTEP BU ÜRÜNÜN ARACINIZA UYUMLU OLDUĞUNA EMİN DEĞİLSENİZ, ARACINIZIN RUHSATINDA YER ALAN ŞASİ NUMARASINI BİZE MESAJ YADA TELEFON YOLU İLE İLETİN. Türk Tedarikçi Bulma Çözümleri. Dizel bir otomobilde aracı çalıştırırken birkaç saniyeliğine bu lambanın yanması sürücüde alışkanlık yapar.


Clio kızdırma bujisi fiyatı

Sıcak havalarda veya motor sıcakken bir ısıtma süreci olmayacaktır. Dolayısıyla ön ısıtma lambası da yanmayacaktır. Dizel kızdırma sistemleri: her araç için doğru buji. Seramik koruyucu elemanlı DuraSpeed bujisi , aşırı sıcaklık değerlerinde bile iki saniyeden daha kısa bir süre içinde 1. Arkadaşlar bugün aracımın ve 3. Sabahları biraz geç çalışmasından yşikayetçiydim.


Bir tanesinin fiyatı için işçilik dahil 1TL gibi bir. Fiyatı 42TL PEUGEOT 3FİLTRE S.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar