1 Mart 2017 Çarşamba

Raylı spot ışık

Ray tipi led spot armatürler kullandığınız mekanlar çok daha şık ve iç açıcı mekanlara dönüşüyor. Kaliteli bir biçimde üretilen bu ürünler, sitemizde en uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Ray Spot modelleri, ray spot markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.


Konumunuzu Seçin, Avantajlardan Yararlanın Seçtiğiniz konuma özel indirimleri ve aynı gün teslimatlı ürünleri keşfedin Neden konum seçmeliyim? Spotlar , seçili bir alana güçlü ışık yönlendiren aydınlatma elemanlarıdır. Dekorasyonda Spotların Önemi. W spot ampuller 220V olup monofazedir.


Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. E-(İnce Duy) E-(Normal Duy). W RAY SPOT YERLİ İMALAT AYNI GÜN KARGO GARANTİLİ ÜRÜN: Entegre LED: TL.


Raylı spot ışık

Bursa Osmangazi: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. Ray Spot Beyaz Işık En ucuz ray kaliteli ürün çeşitleri ve geniş ürün yelpazemiz ile sizlere istanbul karaköyde şubemize bekliyoruz. Armatür aydınlatması son yıllarda iç ve dış ortamlarda kullanılan sistemlerden biridir. Güçlü ışık verme özelliği ile tercih edilen bu armatürler, sarı ve beyaz ışık seçenekleri ile sizlerin beğenisine sunuluyor. Raylı isterseniz üzerine veya daha çok spot koyma imkanınız vardır ve spotların yönünü istediğiniz yere döndürebilirsiniz.


Tavan ve duvar spot ışıkları , vitrininizi ve yemek masanızı sergilemenizi sağlar. RAY SPOTLAR İÇİN E DUY PARA UYGUN 1DERECE KingLED SİYAH VE BEYAZ RENK YATAY DÖNEBİLEN RAY SPOT DUYU. SIVA ALTI GÖMME PIR HAREKET SENSÖRÜ 2VOLT KingLED.


Genelde, ışığın yönlendiriliceği her bir obje için bir armatür kullanılır. Tavanın duvardaki objeden uzakligini (B den C ye) , asağidaki tabloda gösterilen şekilde hesaplayın. Raylı sistemin (A dan B ye) duvardan uzaklıgını, aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


Sepete Ekle (1) TveT Kablosuz Spot Dokunmatik Lamba (Adet) 5. Sıva Altı Spot Saten Kasa E-Duylu. Genellikle ray spot ürünlerinde derece ve derece olarak tercih edilmektedir. KARLOX TZ – LED Ray Spot. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz.


Raylı spot ışık

YILwatt led ray spotu isterseniz ray olmadanda monte edebilirsiniz. Teknik Detaylar:Gövde Soğutma: AlüminyumKasa Rengi:. LED ışık Giyim Mağazası Windows Showroom Sergi Spot COB LED Tavan Raylı Spot Lamba Geleneksel Koleksiyonu Işık. Sipariş (1) İstek Listesine Ekleyin. Led Ray Spot Siyah (30w).


Yoğun ışık saçan Ray Spot Çeşitlerine ve Modellerine kolayca ulaşabilir, indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz. Watt Ray Spot Özellikleri. Ray Spot Günümüzde Mağaza ve Ürün Aydınlatmalarında yaygın olarak kullanılan en etkili aydınlatma yöntemi ürünüdür. Kullanım alanları her geçen gün genişleyen ray spot ürünleri kullanıldığı alanda çok şık ve estetik görünümün yanı sıra aydınlattığı bölgeyide dikkat çekici hale getiren bir üründür. Aydınlatma ürünlerinde imalattan montaj aşamasına kadar MasiaLux yanınızda.


Raylı spot ışık

Ray Spotlar ürünleri daha özel ve ayrıcalıklı olarak ışığın gücü ile müşterilere çok daha güzel bir görüntü sunmaktadır. Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Mağaza aydınlatması ve mimari iç mekan yapı aydınlatmaları için kullanılmaktadır. Ledli ray spot aydınlatma ürünleri ile projelere özel çözümler. Sarkıt Aydınlatma Modelleri.


Hayalinizle şekillendirebileceğiniz sarkıt aydınlatma ürünleri. Ofis Aydınlatma Ürünleri. Downlight Yeni Sezon İç Mekan Aydınlatma Çözümleri. Pergola Sistem Aydınlatma Çözümleri Eviniz İçin Şık Tasarımlar.


En yakın distribütörü veya ortağı bulmak için tercih ettiğiniz ülkeyi seçin. Mağazaya özel 2TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Gömme spotlar , modern tasarımları, güçlü ve yüksek kaliteli ışık çıkışları ile ev ve iş yeri kullanımında sıklıkla tercih ediliyor. Günde yaklaşık saatlik kullanım ile ortalama yıl boyunca kullanılabileceği hesaplanmış olan gömme spotlar , en az 40.


Tek fazlı ray spotlar ( Monofaze ray soketli),Üç fazlı ray spotlar Işık derecesine göre farklı kullanım alanı oluşmaktadır. Bu hizmet aydınlatmanın projelendirilmesi ile başlar, ürün seçimi, proje gerçekleşmesinin denetimi ve daha sonra aydınlatma ürünlerinin bakımı olarak devam eder. Ray spotlar çeşit sökelidirler.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Jupiter LR4Raylı LED Spot ” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. AYDINLATMA ANSİKLOPEDİSİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar