23 Mart 2017 Perşembe

Dış mekan stor perde

Dış mekan stor perde

Dış mekan ürünleri, pencerelerinizde dıştan monte edilen, gölgeleyici, perdeleyici ürünlerdir. Brisoley dış cephede kurulan jaluzi sistemleridir. Dış cephe jaluzi ve dış mekan jaluzi olarak da adlandırılır. Standart stor ve jaluzi gibi iç mekan perde sistemlerinde olduğu gibi ortamın ısı ve ışıktan olumsuz etkilenmemesi amacıyla kurulur.


Farkıysa ışığı camın dışarısında karşılaması ve dış cephe görünümünü belirlemesidir. Kumaşlar dış mekan kullanımına uygun özel serilerden seçilir. Sunscreen,soltis ve şeffaf mika gibi ürünler sıklıkla kullanılmaktadır. Temel fark kumaşın kanallar içerisinde hareket etmesi bu sayede stabil kalabilmesidir.


Kenar kısmına dikilen fermuar sayesinde yan dikme kanalının içinden çıkması engellenmiştir. Dıs mekan ürünleri arasında stor perdeler en sık kullanılan perde türüdür. Dış stor perdeler, güneşe, ısıya, neme, dış darbelere karşı mukavim hammaddelerden oluşan dokunmuş cam elyafı, pvc ve akrilik esaslı malzemelerden üretilir. Bir mekanın yazlık kullanım alanlarını artıran, güneşin zararlı ışınlarından koruyan ve aynı zamanda dekoratif bir unsur da olan dış mekan gölgeleme sistemleri, gelişen teknoloji ile birlikte birden fazla seçenekle çıkıyor karşımıza. Zip perdenin tükçe karşılığı fermuarlı stor perdedir.


Dış mekan gölgeleme sistemleri içinde sıklıkla tercih edilen ürünlerden biridir. Enerji tasarrufunun çok önemli olduğu bir çağda Permisan Perde olarak sizlere iç ve dış mekan için çok farklı çözümler üreterek ,sektörün önde gelen firmaları arasındaki yerini almıştır. Olumsuz hava koşullarına karşı koruma sağlayan bu ürün, mafsal sistemi sayesinde belli bir oranda.


Zip Screen gölgeleme sistemi, güneş ışığına karşı büyük oranda koruma sağlar. Zip Perde dış mekan stor perdesi olarak her yerde işinize yarayabilecek bir perde türüdür. Dış mekan perdesi sistemleri uzaktan kumandalı olarak uygulanmaktadır. Bu perde türünün çok fazla tercih edilmesinde birçok neden var. Zip Perde olarak da bilinen Zip Perde , en fazla tercih edilen ürünlerden bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.


Dış mekan stor perde

Bu nedenlerden bir tanesi, az evvel de ifade. Motorlu stor perde sistemlerini temel olarak iç ( interior roller blind ) ve dış ( exterior roller blind ) olarak ikiye ayırabiliriz. Sağlam Dayanıklı Aleminyum Gövde ve Montaj Aparatlarıyla birlikte.


Dış Mekan Perde Sistemleri. Niçin Enerjiyi Verimli Kullanmalıyız? Zip Perde ,Her mevsim konforunuz ve rahatlığınız için üretilmiş dış mekan stor perdelerdir. Dış jaluzi, dış mekan perde sistemi, motorlu ve uzaktan kumandalı sistemler, gölgeleyici güneşi kıran perde çeşitleri. Dış jaluzi perde üretimi ve uygulamaları, bakımı, tamiri, montajı, revizyonu, dış jaluzi uygulanabilecek mekanlar, dış jaluzi avantajları hakkında bilgiler.


Dış mekan stor perde

Marka: Serge Ferrari Mükemmel ısı, ışık ve rüzgar kontrolü sağlayan mimari tekstil ürünleri Perde fiyatları için Teklif Al butonu ile firmadan teklif isteyebilirsiniz. Fiyat karşılaştırması için Perde teklifinizi hemen alın! Fon perde , stor perde ve ip perde bu ürünler arasında değerlendirilir. Mutfak tekstili içerisinde önemli bir yere sahip olan perde modelleri, ihtiyaçlar doğrultusunda farklı çeşitlere ayrılır. Eğer dar bir pencereye sahip mutfağınız var ise geniş bir perde kullanmak yerine satın alacağınız.


Kanalda çalıştığında fermuarlı görünüm verir. Sarı-Beyaz ve Sade Beyaz Renkleri Mevcuttur. Dış mekan motorlu stor perde uygulamaları için fermuarlı stor perde sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Her mekan için, her zevk için bir stor perde bulmak kolaydır.


Sayısız renk ve desen seçeneği arasından size uygun olanı seçebilirsiniz. Türkiye’nin stor perde fiyatları sektöründe en önde gelen firmaları arasında yer almaktadır. Perde kumaşının rulo etrafında sarılması prensibiyle çalışan bir perde sistemidir. Yukarı veya aşağı yönde konumlandırılabilir, hatta elektrikli bir motor ilavesiyle açılıp kapanması otomatik hale getirilebilir.


Stor Perde Kumaş Seçenekleri. Fermuarlı dış mekan stor perdeleri, saatte 1km. Yeni nesil dış mekan stor perde. Zamandan Bağımsız Mekan Kullanımı.


K-zip ile mekanınıza zamandan bağımsız konfor katabilirsiniz. Zorlu dış ortam koşullarına karşı. Ahşap stor perdelerin güneş ışığını kesme özelliği vardır ve tamamen kapalı olduğunda tül görevi görür.


Doğal bir malzeme olduğundan hava değişimlerinden etkilenmez. PVC Dikey Perde , PVC Kumaş Perde , Japon Panel Perde gibi çeşitlerimiz bulunmaktadır. Günpay Perde olarak iç ve dış mekan perde sistemlerinde dünyanın en iyi markaları ile çalışıyoruz. Distribütörü olduğumuz Vertisol, Renson, Isotra ve Intisi markalarının yanı sıra Somfy ürünlerinin de en büyük tedarikçilerinden biriyiz.


Mekanizma Perde (Eko Tek Kat Zebra ) Çift Mekanizma Perde ( Bambu Tek Kat Zebra ) Çift Mekanizma Perde. Onlarca farklı renk ve boyutlarda stor perde modellerine göz atabilirsiniz. Dış Cephe Jaluzisi benzersiz bir tasarım ruhuyla, modernden geleneksele, tüm ev tarzlarına dekoratif bir dokunuş katar.


Balkon, teras ve bahçe gibi ortamlarda da dış mekan bambu stor perdeleri konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Dış etkenlere karşı dayanıklı olan bu stor perdeler ışığı keserek sizleri güneşten korur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar