3 Mart 2017 Cuma

Dönüştürücü priz

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Tıkla, en ucuz priz dönüştürücü seçenekleri ayağına gelsin.


Elektrikli aletleri kullanmak için Türkiye’den ya da Amerika’dan priz dönüştürücü aparat almalısınız. Nerdeyse tüm elektronik marketlerde bu aparata ulaşabilirsiniz. Daha basit versiyonlarını ise mahalle aralarındaki elektrikçilerde bile bulmanız mümkün olmaktadır. Basit versiyonunun fiyatı 2-lira civarındadır.


Ancak piyasada bunlar için dönüştürücü adaptörler bulunur. S-LINK SLX-03A PRİZ ÇEVİRİCİ ADAPTÖR. Genel Özellikler Menşei Çin Garanti Aksesuar Tipi Çevirici Taksit Seçenekleri. Orijinalden alıntı: Muhammet Hocam son olarak birşey sormak istiyorum.


Bir tane dönüştürücü aldım telefondan çıkan USB kabloyu adaptöre taktım. Bende anahtar ile , dönüştürücünün altındaki dişlik yuvayı anahtar ile açtım. Bunlar yaygın kurallardır ama hazırlıklı olmak için gittiğiniz bölgede tam olarak hangi prizin kullanıldığını bilmekte fayda var, bunun için de aşağıdaki listeye göz atabilirsiniz. Artık Dubai priz , Ukrayna priz , İspanya priz , Almanya priz diye ayrı ayrı aramanıza gerek yok. Türkçe online sözlük Tureng.


Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Adaptörünüzü aşağıdaki resimlerle karşılaştırın. Kapsamdaki priz adaptörlerinde, Apple güç adaptörünün takıldığı iç yuvada 4-karakterlik bir kod vardır veya hiç karakter yoktur.


Dönüştürücü priz

Yeniden tasarlanan adaptörlerin yuvasında harfli bölge kodu bulunur (EUR, KOR, AUS, ARG veya BRA). AMERİKAN PRİZ DÖNÜŞTÜRÜCÜ APARAT HIZLI KARGOLAMA Ürün yorumu yok. Priz adaptörünüzü belirleme. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Merhaba Arkadaşlar Gidenlerin Bildiği Gibi Amerikadaki Prizler Ve Fişler Farklı Olup Başlıklı Olmakta Ve Ayrıca Voltajıda 1V. Için Türkiyede Voltaj 220v. Bu kategori altında birçok model ve özellikte çeşidi bir arada bulabilir, eviniz için en uygun tasarıma ve özelliğe sahip modellere tekli ya da çoklu olarak sahip olabilirsiniz. Mac için kablolar, şarj dock’ları ve battery case’ler. Mac’inizi şarj edin ve eşzamanlayın.


Dönüştürücü priz

Uzatma Kablosu ve Grup Priz. Bundan sonra hangi ülkeye giderseniz gidin, priz tipleri artık sizin için sorun değil. Yüksek güce sahip olmayan bir priz aldığınızda ve ona başladığınız güç değeri prizin maksimum gücünden fazla olduğunda prizin sigortası atarak tüm gücün kapanmasına neden olabilir.


Yurt dışı seyahatlerde yada yurt dışından gelen ürünlerde şehir şebeke hattımız olan 220v uyum sağlaması için gerekli olan dönüştürücüdür. Bir çok ürün ile kullanılır. Amerikan priz fiş dönüştürücü olarakta kullanılabilir. Mobil Uygulamamızı İndirin.


Dönüştürücü priz

Bu tip çeviriciler içinde elektronik devre bulundurmaz ve 22o Volt’u 1Volt’a çevirmez. Gönüllü Gün İade Garantisi: Satın almış olduğunuz birçok ürünü, ürünün size teslim edilmesini takip eden gün içerisinde iade edebilirsiniz. Bu priz dönüştürücü ile dünyanın her yerinde her türlü cihazı elektriğe bağlayabilirsiniz.


Portatif, şık ve hafiftir. Seyahat için tasarlanmış bir üründür. Telefonunuzun WiFi bağlantısını aktif edin.


Mi Home uygulamasını telefonunuza yükleyin, yeni bir Mi hesabı oluşturun ya da önceki hesabınız ile oturum açın. Son eklenen yurtdışı dönüştürücü priz çeşitleri. Adaptör fişleri ya da yurtdışı dönüştürücü prizler elektriği dönüştürmez, cihazınızın fişinin dıştaki prize uymasını sağlarlar. Bazı prizlerde alt kısımdaki yuvarlak girişli priz ucu bulunmaz.


Ama onu da adaptör tolore ediyor en nihayetinde. Monofaze ve Trifaze Fiş Prizleri Türkiye. Dönüştürücüde sorun olmaz. Tv Elektrik Kablosu-Teyp Fişi Metre Gri Kaliteli. Fişli Ara Puarlı Kablo-Siyah M. Pratigo TravelCube’un üzerinde USB portu ve priz bağlantısı bulunur.


RÜN ADI ADET FİYAT SEPETİME GİT. De-Pa tüm faaliyetlerinde sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmeyi yönetim anlayışının temel ve değişmez unsurlarından biri olarak kabul eder. Topraksız Erkek Fiş (Mimoza).


Mui, bir tahtayla nesnelerin internetini gerçeğe dönüştürüyor. Toptan Teklif Al Bu bölümü kullanarak ihtiyacınız olan ürünlerin tedariğini toptan, güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar