10 Ekim 2016 Pazartesi

Yan keski ile kablo soyma

Yan keski ile kablo soyma

YAN KESKİ - sıfır Pense ve El Aletleri uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden. Sorularınız için ilan sahibi ile irtibata geçebilirsiniz. Hepsiexpress ile kapınıza gelsin.


Yan keski ile kablo soyma

Yan keskiler basit ev aletleri statüne girmektedir. Fakat profesyonel olarak tamir işleri ile uğraşıyorsanız ve biraz ilginiz var ise çok daha kaliteli yan keskiler satın alabilirsiniz. Kaliteli ve profesyonel kullanım için olan yan keskiler ise biraz daha pahalıdır ve 2liraya yakın. Ayrıca kullanımı oldukça kolay olan bu ürün kesme ve 0. Tutma sapı kaymayı engelleyici olmak üzere PVC malzemeden üretilmiştir.


Penselerin sap kısımlarının elektriksel yalıtkanlıklar kalmamışsa ya da uç kısımlarındaki dişler aşınmışsa yenisi ile değiştirilmelidir. Hobi ya da profesyonel olarak yapacağınız teknik çalışmalarda tercih edebileceğiniz yan keski ve kablo soyucular, farklı ödeme seçenekleriyle Robot Sepeti’nde! Aynı gün kargo, kapıda ödeme ve taksit avantajlarıyla hemen sipariş verin!


Yan keski ile kablo soyma

Eğer kablo ile ilgili bir işiniz varsa, kablo sıyırmada kullanabileceğiniz bir alet olan yan keski ihtiyacınız olacaktır. Kaliteli yan keskiler ve kablo soyucular en uygun fiyatlarla Robotistan. Bir dizi benzersiz özellik ilave edilerek geliştirilen orijinal. Kesilecek tel ya da kablo boyutuna göre yan keski seçilmeli ve mini yan keskiler kalın kabloları kesmede kullanılmamalıdır.


Yönlü QUADRO Örnek teşkil eden dört işlev birleşimi:. Günümüzün teknolojisi ile zahmetli olan bu iş geliştirlmiş ürünlerle daha ileri sunulmuştır. Tüm fiyatlar (13) Tüm fiyatlar (13) SıralaEn ucuz Kargo dahil Satıcı puan. E-POSTA LİSTEMİZE KAYDOLUN! Kampanyaları ve en yeni ürünlerden ilk sizin haberiniz olsun.


Uzatılmış kesici bıçağı ile daha fazla kesme performansı ile olan iyileştirilmiş aktarma oranı. KABLO SOYMA VE SIYIRMA PENSLERİ. Bu Site OdyoBilişim E-Ticaret Paketleri ile Hazırlanmıştır. Kargaburun, ile kıvırma, bükme ya da şekillendirme gibi işlemleri yapabilirsiniz.


Sivri burnu en zor alanlarda bile kolayca işlem yapabilmenizi sağlar. Jonard UW-2Manuel Tel Sarma Ve Sökme Aleti. Jokari standart kablo bıçağı 4mm ile mm arası. Giriş yapın ve Alışverişe başlayın! Lütfen bilgilerinizi eksiksiz girerek üye girişi yapın.


Avucunuzun ve parmaklarınız arasından kaymasını önleyen PVC ile kaplı tutma sapı sayesinde, yan keski üzerindeki hakimiyetiniz arttırılmıştır. Polisaj veya ayna polisaj işlemi (yalnızca nolu model) ince yağ tabakası ile bağlantılı olarak korozyona karşı iyi bir koruma sunar – dökülen krom parçalar sayesinde elektrik devresinde arıza gerçekleşmez. Online satış sitemiz hirdavat. Hizmet ile ilgili detaylı bilgi. KNIPEX YAN KESKİ (PLASTİK VE KURŞUN) İçeriği şikayet et.


Yarı silindirik gövde yapısı ile kompakt ölçüler. Paslanmaz çelikten imal patentli bu ürün hem soyma hem de kesme özelliğini bir arada sunar. Baskı malzemeleri, kırtasiye malzemeleri, ofis makineleri, gıda malzemeleri, ofis malzemeleri uygun fiyata Paraf Ofis online satış sitesinde sizleri bekliyor. Sepet tutarınızın 75TL ile 15.


Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız. Yan Keski Bıçak Çeşitleri Boru Bükmeler. Corian (akrilik) yüzey işleme, mobilya, İnşaat, AlüminyumPvc kapı pencere ve profil kesimi ile uğraşan bütün firmalara hizmet vermektedir.


Gerek bireysel gerekse kurumsal müşterilerin bütün. Class ZD-707B 30W Ahşap Boya Kalem Havya. Proskit 1PK-25P-CE Yankeski. Kısıtlı kullanım alanı olan bir gereçtir. Somunlu vidaların sıkılmasında somunların sabit kalabilmesi için tutma amacı ile de kullanılır.


KARGA BURUN Tutma amacı için tasarlanmış olan alettir. Alet pense tipi olup istenildiği takdirde kitlenebilmektedir. YAN KESKİ Kablo , tel kesme ve kablo sıyırma için kullanabileceğiniz el aletleri arasında yer alan araçtır. Bağlantıları Yapma - Adımlar.


Telleri renk sırasına dizme 4. Kablo Keski ve Sıyırıcılar ürünlerimizi sitemizde inceleyebilir, uygun fiyat ve hızlı teslimat güvencesiyle satın alabilirsiniz. Penseye benzer bir yapıya sahip olan yan keski kullanım amacına göre çeşitli ebatlara sahip şekilde üretilmiştir. Ev ya da iş yerlerinde yapılan tamirat işlerinde ve kablo sıyırma işlemleri esnasında kullanıcısına çok büyük bir kolaylık sağlama özelliğine sahiptir. LEMİN STANDARTI: TSE standartları, İç tesisat. SÜRAT KARGO ŞUBESİ OLMAYAN YA DA DAĞITIM ALANI DIŞINDA KALAN YERLER İÇİN ADRESE TESLİM MÜMKÜN DEĞİLDİR.


Koaksiyel Kablo Sıyırıcı en iyi fiyatla Ennalbur dan satın alın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar