26 Ekim 2016 Çarşamba

10 Nf kondansatör

Elektronik devrelerinizde ve projelerinizde kullanmak amaçlı yapmış olduğumuz kondansatör setidir. Seramik kondansatörlerin kapasite değerleri sıcaklık ve nemden kolay etkilenir. Sermaik kondansatörlerin enerji ayıpları düşük olduğu için yüksek frekanslı devrelerde kullanılabilirler. Mağazaya özel 1TL ve üzeri Ücretsiz Kargo.


10 Nf kondansatör

En geç Şubat Perşembe günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! Arduino,Robotik Devre,Robot Market, Arduino Setleri, İzmir Arduino, Entegre Kartları, Elektronik Malzemeler, Arduino Projeleri ve Uygulamaları. Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde.


Bu yüzden, elektronik devrelerin vazgeçilmez elemanlarından biridir. Farad’ın alt katları kullanılır. Ne yazıkki bir çok elektronik malzemede olduğu gibi kondansatörlerin de değerleri şemalarda ki gibi yazılmaz (genelde) mesela şemada 100nf yazar malzemeci üzerinde 0. Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.


Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Kondansatör elektronik devrelerde C harfi ile ifade edilir. Karşılaştırma listesine ekle. Kısaca 1gördüğünüz zaman sayısının yanına tane daha 0(sıfır) koymalısınız. Bunların değeri şu şekilde oluyor.


Birçok Hobi ve Elektronik Devrelerindede Kullanılan Kompenenet Türüdür. Filtreleme, doğrultma, enerji dopalama, kompanzasyon başta olmak üzere birçok uygulamada kullanılmaktadır. Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız. Reklamlı ürünler hakkında.


TL (1) DURUCOM-TEKNOLOJİ. Genellikle mikrofarad ile gösterilen türleri elektrolitik kondansatör olarak adlandırılır ve artı, eksi kutuplarına sahiptir. Devremizde kullanacağımız kondansatörü seçerken dikkat etmemiz gereken belirli kriterler vardır. Dikkat etmeniz gereken nokta, her tipte kapasitörün farklı.


Elektrolitik NF kondansatörler en uygun fiyata Hobi Devrede. Yazılan son rakam, konulacak sıfır adedini gösterir ve toplam değer pF olarak okunur. Renk kodu kullanılan kondansatörler de vardır ancak bu renk kodları dirençlerde olduğu gibi bir standarda sahip değildir. Vergi dahil fiyat Satın Al.


10 Nf kondansatör

Merhaba üstadlar bu kondansatörler kaç nF ? J63= 22nf 63v 104J63= 100nf 63v 472J63= 4. HABERLER REFERANSLARIMIZ ÖDEME ve TESLİMAT. F 400V kondansatör ) 10nF 10nano farat kapasitesi olan 1nf mı nf mı anlayamadım? Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Bazı üretici firmalar bir harf ve bir rakam haricinde kendilerini tanımlamak amacıyla kondansatör değerini gösteren kod önüne bir harf yazar. Buton Çeşitleri Buzzer Diac Direnç Çeşitleri. Metal oksit direnç 1W - Adetlik Paket.


Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Iki iletken levha arasina di-elektrik adi verilen bir yalitkan madde konulmasiyla elde edilen ve elektrik enerjisini depo edebilen devre elemanina kondansatör denir. Bazilarinda ise 4n 3p 100n gibi degerler yazilir.


Buradaki harfler kondansatörün birimini verir. F = 100nF olarak bulunur. Pikofarat, n = Nanofarat gibi. F Yalnizca rakamlarla kodlanan kondansatörlerin üzerinde üç rakam bulunur. Kodlamada birinci ve ikinci rakam oldugu gibi, üçüncü sayi ise çarpan olarak yazilir.


10 Nf kondansatör

ANA SAYFA BAYİ GİRİŞİ BAYİ GİRİŞ FORMU İLETİŞİM. Gu Starter Duylu Ampul 2Volt. Aramalar: kondansatör seramik 1kv kapasitör 1k kapasitör 6kapasitör 1kapasitör kapasitör güvenlik 1m 47pf kondansatör 3kv kapasitör.


Armatürleri düzlem levha şeklinde olan kondansatörlere düzlem kondansatör adı verilir. K Potansiyometre K Ohm direnç K Ohm direnç 2K Ohm direnç nf. Kondansctör Kitabl (Türkçe,ingilizce veya Almanca) EKI , EK EKve EKEéitim Kitleri ile Türkçe - ingilizce Almcnca Deney Kita plan verilir.


10 Nf kondansatör

Eğer rakam kodları arasında nokta (.) kullanılıyorsa, yazılan sayı kapasiteyi doğrudan;. Bu süreyi artırmak için kondansatörün kapasitesi. Birinci tip tantallarda, birinci ve ikinci renk standart renk (color) tablosundan okunur. Elemanın sıcaklığa göre kapasite değiştirme katsayısı: -750. Tantal kondansatörler iki biçimde kodlandırılır.


Cvp: nf 2v öldürür mü? F, uF, nF , pF) Elektronik Bilgi. Unsubscribe from Elektronik Bilgi? Depolanan bu yük ihtiyaç olduğunda tekrar kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar