14 Ekim 2016 Cuma

Spot armatür

Spot armatür

Yeni ürünler, indirimler ve sizlere özel sürpriz fırsatlardan anında haberiniz olsun. Floresan armatür ile evleriniz ve işyerleriniz iç açıcı ferah mekanlara dönüşüyor. Her zaman için müşteri memnuniyetine önem veren firmamız, bütün kaliteli ürünlerini en uygun fiyatlarla sizlere satışa sunuyor. Hemen sitemize girin fırsatları ve indirimleri kaçırmayın. Türk-Hong Kong ortaklığı.


Spot armatür

Aydınlatma, Armatür ,Ampul,Kabin Armatürü,LeTrafo. Mermer traverten ve doğal taş patlatma mozaikler, mermer ve traverten lavabolar, mermer hamam kurnaları, eskitme doğal taş ve bir çok mermer doğal taş ürünleri ücretsiz kargo avantajıyla ayağınıza gelsin. Sıva altı armatür serisinin yeni üyesi Afrodit, genel aydınlatmalarda iddialı özellikleri ile klasik downlight aydınlatma armatürlerini tarihe gömmeye aday armatürümüzdür. Elektronik Modül üretimde sahip olduğumuz kapasite ve teknoloji ile Türkiye de sayılı firmalar arasındayız.


Automatic Optical Inspection, Solder Paste Inspectıon, X-ray cihazı, Conformal Coating hattı, BGA re-work station ve Dry Cabinet gibi teknolojilere sahip üretim tesisimiz hakkında daha fazla bilgi alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar