10 Ekim 2016 Pazartesi

500W güç kaynağı

500W güç kaynağı

Güç Kaynağı fiyat avantajını yakala! THERMALTAKE SMART RGB 80PLUS 500W GÜÇ KAYNAĞI 36TL. Everest EPS-600A 600W 12cm Fan 4. Dark Force 500W , sınıfındaki güç kaynakları arasından günümüz bilgisayarlarının ihtiyaç duyduğu 12V kanal değeri ile ayrılır.


Dengeli 12V kanal yapısına sahip Dark Force güç kaynağı , bilgisayarınızı bir araya getiren donanımların kararlı ve hızlı çalışmasını sağlar. Bilgisayar kasasındaki donanımların ömrünü uzatan fan delay özelliğine sahip power supply seçilmesi, donanımların kendi halinde soğumasını engelliyor. Raidmax zaten güç kaynağı üreten bir firma değil. Bu, benim pek sevmediğim bir yöntem ama piyasadaki birçok tanınmış marka bu şekilde çalışıyor ne yazık ki.


Anladım ancak hem uygun fiyatlı olmasıyla hem de kabloları çok güzel olduğu için sevdim. Güç kaynağına da fazla para vermek istiyorum. Tek 12V Kanalından 38A ve 456W Güç ! TL ye çıksam bile kaliteli ve benim aradığım tarzda güç kaynağı yok. Masaüstü ve Dizüstü Bilgisayar, Tabletler, Cep Telefonları, Fotoğraf Makineleri, Projeksiyon cihazı, Bilgisayar Parçaları ve Elektronik Ürünler satışı yapılmaktadır. Beyler size anlatmıştım GTX 9konusunu bunun için 1ile 1lira arası kalteli gerçekten 500w veren bir güç kaynağı lazım aklımda bi kaçtane var size göstereyim bunlar uygun mu ? Tarayıcı yazılımınızda javascript desteği kapalı görünüyor.


500W güç kaynağı

Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Elimde 24v 500VA yani sanırım 500w bir trafo var. Kendime bir güç kaynağı yapmak istiyorum. Cooler Master MasterWatt, verimliliği ile reyonlarımızda!


Etiketler: 500w güç kaynağı , 500w power supply, Bilgisayar, bilgisayar enerji girişi, güç kaynağı , pover supply, power supply, power supply gücü , yorum Bilgisayarın parçalarının çalışması için gereki olan elektrik enerjisinin bilgisayara giriş birimidir. Ağ Ürünleri-Routerlar-Access Point. Gizli Optik Sürücü Yadet3.


Delta Bilişim Hizmetleri İç ve Dış Tic. Looking for something more? TL 26TL Son Ürün. Paylaş Tweetle Eposta ile Paylaşın başlıklı bu arkadaşınıza postalayın. Lütfen satın alma işlemini tamamlamadan önce ürünü satın almayı planladığınız.


Masa üstü bilgisayarlar için üretilen genelde bilgisayarlarda kullanılan switch mode smps anahtarlamalı AT, ATX güç kaynağı şemaları bilgisayar için üretildiler ama elektronikciler için bir çok uygulamada çok faydalı bir araç 200… 500w arası bir çok psu şeması bulunuyor yeni şemalar bulundukca yazıya eklenecek. Bilgisayar Deposu, en ucuz bilgisayar ve parçalarını temin edebileceğiniz doğru adres. Karşılaştırmak için ekle. W 41A KAPALI TİP GÜÇ KAYNAK.


Registration is free and easy! Burst mode çalışmasına rağmen çıkışlar iyi. Volt 17Amper 0-60v da verebliyor bir tuş ile ama volttan sonra amper düşüyor, lazım olur diye yaptım. SilverStone Nightjar ST50NF 500W güç kaynağının özellikleri özetle şöyle:.


EPS 12V standart desteği. Power Supply ürünleri ve çeşitleri. Aktif PFC (endüktif güç faktörü düzeltmesi) ile düşük tüketim.


Yedekli bir güç kaynağı olan Twins serisi, standart ATX veya PSşasisi için tasarlanmıştır. Değiştirilebilir modüller tasarımı sabit güç kaynağı sağlar. Modüllerin biri arızalanırsa, diğeri yükü derhal devralabilir. Listeme Ekle Etiketler: Zalman cyprus, Zalman garanti, Zalman kıbrıs, Zalman power, Zalman power suplly, Zalman.


Ayarlı bir güç kaynağı (Örneğin bir lm3ile) veya sabit dc çıkışlı bir redresör ( Güç çok fazla olduğunda artık buna küçük bir adaptör de demek güç kaynağına ayıp da olur,redresör veya sabit çıkışlı bir güç kaynağı demek de daha doğru bir terimdir,bu işin şakası) yapmanız mümkündür,direk de tercihinize bağlıdır bu durum. Konu başlığını değiştirdim. Yeni güç kaynaığı alacağım fakat marka konusunda çok karasız kaldım. Ben bildim bileli Thermaltake kalitesine güvenirim ama Tagan içinde çok iyi diyorlar. Sessiz olmasıda önemli bu arada.


500W güç kaynağı

Kaliteli güç kaynağıyla Inca piyasaya rekabet getiriyor. CMT210RPSU CMT510RPSU 500W PSUlu 80plus mid tower kasa red frame. Kategori: Kasalar: Marka: FSP. SATA dizilimli kabloya, kasa. Internal HDD Bays - adet 5. Sürücü Yuvası - adet 80mm Fan ve adet 90mm Fan ile beraber gelmektedir.


Toptan Bilgisayar Sarf Malzemeleri, Parçaları ve Toptan Güvenlik Ürünleri Satışı Sunan Aynı Zamanda Toptan Klavye, Toptan Mouse, Toptan BoşC Toptan AKağıt ve Toptan Kablo Çeşitleri satışı yapan bilgisayar toptancısı dır. Konuyu neden açtığıma geleyim lafı uzatmadan. Biosis Bilgisayar yıllardır faaliyet gösterdiği sektörel tecrübesiyle profesyonel e-ticaret uzmanlarıyla birlikte hem sipariş bilgi hattı. Gamepower güç kaynağı ile oyuncu bilgisayarını en verimli şekilde güçlendir! TL ve üzeri alışverişlerde kargo BEDAVA!


500W güç kaynağı

RÜN GRUPLARI OYUNCU EKİPMANLARI MAĞAZASI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar