6 Ekim 2016 Perşembe

Led acil aydınlatma

Led acil aydınlatma

ACİL AYDINLATMA VE YÖNLENDİRME. Ledler: 3W lık power led ,adet. Acil durum led aydınlatma ürünleri konusunda yılı aşkın deneyimimiz ile bu alanda üreten firma olarak faaliyetlerimize devam etmekteyiz.


ONTEC-R, ONTEC- ONTEC-C, ONTEC-S, ONTEC-G olmak üzere tüm acil durum aydınlatma ürünlerimizin özelliklerini sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz. Doğan Ofis Armatürleri ile Ofisler Daha Şık Backlight LED ofis armatürlerimizde şıklık tasarrufla birleşti. Her gün artan çeşitlerimizle ihtiyaçlarınızı daha iyi karşılıyoruz.


Ledli şarjlı sensörlü armatürlerimizle her zaman aydınlıktasınız. W Metal Armatürlerimizle stadlar ışıl ışıl. Acil aydınlatma kiti ve sürücünün ( LED sürücü, elektronik balast) birleşiminden oluşmaktadır.


Led acil aydınlatma

Başka bir harici balast veya LED sürücü gerektirmeden ışık kaynaklarının enerji varken şebekeden veya acil durumda batarya üzerinden yanmasını sağlar. Enerji varken ürünü sürücüsü üzerinden, şebeke gerilimi kesildiğinde ise pilden besleyerek acil durum aydınlatması için yanar. W LED lambayı inceliyoruz. Exit acil aydınlatma armatürleri, yangın ve acil çıkış kapılarında kullanılıyor.


En karanlık ortamları muhteşem seviyede aydınlatan bu armatürler firmamız tarafından sizlere sunuluyor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Tüm LED li armatürler için standart acil aydınlatma kitidir. Sahibi olunan aydınlatma belgeleri, ürünler, gerçekleştirilen projelere ait resimler, iletişim bilgileri yer almakta.


Enerji kesintilerinde açık veya kapalı alanların aydınlatılmasına yönelik 2xwatt spot tipi mafsallı LED acil aydınlatma armatürü. Kocaeli Gebze izmit dilovası şekerpınar darıca kartepe körfez derince gölcük karamürsel kandıra Tuzla pendik kadıköy istanbul cafe restoran mağaza. Işık kaynağı olarak floresan, halojen ve LED lamba kullanılabilir. Duvara, tavana veya asma tavana. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu.


Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Ortalama dk boyunca çalışma süresi bulunmaktadır. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


MarkaNext LedModelDIMLI YE-ETD-5WN Güç5WRenkBEYAZÖmür25. SaatEnerji TasarrufuTip. Mağazaya özel adet üzeri Ücretsiz Kargo. En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Cihaz üzerinde şebeke geriliminin varlığını gösteren, akünün şarj durumunu gösteren LED ler bulunur. Tüm modellerde bakım gerektirmeyen kuru tip akü.


Sıva altı olarak kullanılabilen idari ofisler ve koridorlara uygun acil aydınlatma armatürü. Zbs Elektronik, acil yönlendirme ve acil aydınlatma ekipmanları üretim ve satışı. SU ALTI LED AYDINLATMA Deniz altı ve havuz içi aydınlatma. Power ledleri , deniz altında iskelelerin şık bir görünüm kazanmasını sağlar.


Solar kamp lamba kamp fener acil aydınlatma LED HIZLI GÖNDERİM. Global Led Işıklı Acil Exit Çıkış Çift Yönlü Yönlendirme Armatürü Levhası indirim. Modülerteknik Personel Harici Girmek Yasaktır 25X35cm indirim. Led için tasarımlanan acil aydınlatma armatürleri ise floresanlara göre kırmızımsı ışık verme ve kararma gibi olumsuz etkiler göstermediğinden acil aydınlatmada tercih edilen bir sistem olmalıdır.


Fakat diğer anlatılan tüm hususlar ledli acil aydınlatma armatüleri içinde geçerlidir. Aydınlatmanızı yenilemeyi mi düşünüyorsunuz? Yenilikçi ve öncü yapısıyla yurtdışına ihraç yapan ve markasıyla tercih edilen firmamız çalışmalarında tamamen sizlerden aldığı güven ve 1yerli kaynak kullanarak kaliteli ürün ve kaliteli hizmet sunmaya devam etmektedir. LED aydınlatma ile ilgili yaptığı hatayı öğrenene kadar hiçbir şey yapmayın.


Atalar Elektrik San ve Tic Ltd Şti yıllık aydınlatma armatürleri ve elektrik malzemeleri deneyimiyle sektörününöncü firmaları arasında yer almaktadır. LED ’li, kendi kendini test edebilen ve adreslenebilen modellerin bulunduğu EXIWAY. KullanıLed acil bölme ışık. Acil durum aydınlatma armatürleri ile belli saat aralıklarla karanlıkta kalma sorununuz ortadan kalkıcak. Power Ledli acil aydınlatmalar , iki ana grupta üretilmektedir.


Spotlu ve Çubuk ledli aciı aydınlatma ürünleri adı altında üretilir. Spotlu acil aydınlatmalar standart ve extra diye ikiye ayrılır. Cob Led Armatür İnç Beyaz Kasa (Beyaz Işık) 33. Led Panel Armatürü Saç Kasa Watt.


Dünyanın önde gelen uzman aydınlatma komponentleri üreticilerinden olan TCI’ın ürünlerine Er Elektronik güvencesiyle hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Referans Projeler Vestel LED olarak yaptığımız projelerin bazılarını sizler ile paylaşıyoruz. Sizler için seçtiğimiz projelerimize buradan göz atabilirsiniz. PELSAN 2x3W Ledli Acil Aydı.


TL 11TL ÜRÜNÜ İNCELE.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar