5 Ekim 2016 Çarşamba

Amerikan priz dönüştürücü teknosa

Amerikan priz dönüştürücü teknosa

TV, ses ve görüntü sistemlerinden cep telefonlarına, bilgisayarlardan oyun ve hobi ürünlerine, beyaz eşyadan kişisel bakıma, teknoloji ürünlerinde yüzlerce markanın. Priz çevirici mı bakmıştınız? S-LINK SLX-03A PRİZ ÇEVİRİCİ ADAPTÖR.


Genel Özellikler Menşei Çin Garanti Aksesuar Tipi Çevirici Taksit Seçenekleri. Nerdeyse tüm elektronik marketlerde bu aparata ulaşabilirsiniz. Misafir Kullanıcı Cevap. Herkese teşekkür ediyorum, electro world , teknosa bimeks e fln bakayım İpiçin olacakta acaba volt sorunu olurmu sizce?


AMERİKAN İNGİLİZ FİŞ PRİZ DÖNÜŞTÜRÜCÜ TOPRAKLI. Ancak piyasada bunlar için dönüştürücü adaptörler bulunur. Yurt dışı seyahatlerde yada yurt dışından gelen ürünlerde şehir şebeke hattımız olan 220v uyum sağlaması için gerekli olan dönüştürücüdür. Bir çok ürün ile kullanılır. Arkadaşlar monitör aldım, monitörün kablosunun fişi yurtdışında kullanılan türden, sanırım 2-tür dönüştürücü varmış, bir türlü bulamadım.


Amerikan priz dönüştürücü teknosa

Depoya Göre Ürünün Stok Durumu. Sadece mağazalarımızda satılmaktadır. Yorum yapmak için lütfen giriş yapın. KOLAY İADE Satıcının Tüm Ürünlerini Görüntüle.


Bu tip çeviriciler içinde elektronik devre bulundurmaz ve 22o Volt’u 1Volt’a çevirmez. FİŞİ TAM KAVRAR IPHONE, IPAD GİBİ YURT DIŞINDAN GETİRDİĞİNİZ ÜRÜNLERİN FİŞİNİ BU ADAPTÖR İLE KULLANABİLİRSİNİZ. Uluslararası fiş ekleri ve USB bağlantısı ile AC Şarj Ofiste, evde kullanım için veya seyahat için idealdir.


Amerikan priz dönüştürücü teknosa

Dünyadaki elektrik prizleri için fiş adaptörleri içerir. En farklı en uygun hırdavat el aletleri çeşitleri nalbur. Mobil Uygulamamızı İndirin.


AB Avustralya ve Çin gibi ülkelerden aldığınız elektronik aygıtların fişlerini ve şarj adaptörlerini dar. Bu ürün için ilk yorum yazan siz olun. Fiyat: TL: Fiyatlara KDV dahildir.


Hdmi dönüştürücü modelleri, USB hub seçenekleri, mini hdmi portlar, dijital hdmi - analog Vga ve ses dönüştürüler, hdmi erkek-dişi çoklayıcı, vga dönüştürü adaptörler ve daha birçok ürüne bu kategoriden ulaşabilirsiniz. Tahmini Kargo Ücreti: Alıcı Öder Mağazaya özel 1TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. Merhaba, Giriş yap Hesabım değil misiniz?


Yap Listelerim Alışveriş Sepeti. Bilgisayar Çok Satanlar Dizüstü Bilgisayarlar. Evidea üzerinden inceleyebilir, uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Online alışverinizi tamamlayın.


Siparişin dakika da kargoda hemde bedava! Tek prizin yeterli kalmadığı durumlarda çözüm olarak çoklu gruplar tercih edilmektedir. Bir prizden, ihtiyacımız olan adet kadar priz çoğaltma imkanı sunmaktadır. Golyatlar ise, bir prizden daha fazla priz elde etmemize olanak sağlamaktadır. Hiper Hc7-vsv Vga To S-vıdeo Çevirici.


Yakıt Sistemleri kategorisi için mi bakıyorsunuz ? USB girişinden şarj edebileceğiniz tüm cihazlarla uyumludur. Nano Sim Kart Kesici Makas. Kablo pakete dahil değildir. Amerika prizi için uygundur. Sen bu kadar para ver, git bir de inch monitör al, sonra gel.


Dolayısıyla dönüştürücü alırken özellikle ısıtıcılı, motorlu, cihazlarda 2katı kadar tolerans koymakta fayda var, hatta bu oran bazı hoporlorlü cihazlarda katına kadar çıkabiliyor, JVC firması ender olarak watt bilgisini düzgün yazan bir firma olduğu için cihazlarında genelde bu cihaz 600wattır fakat bazı. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Hangi ülke hangi prizi kullanıyor, Hangi ülke hangi fişi kullanıyor, Ülkelerin prizleri , Ülkelerin fişleri konularına yer verdik.


Dönüştürücü modelleri ve en ucuz fiyatı. Yazım hatası yapmış olabilir misiniz ? Aradığınız ürün stoklarda olmayabilir. Bu nedenle bir tane dönüştürücü satın almanız gerekir. Daha az anahtar kelime kullanın.


Brand New ve yüksek kalite. Basit bir cihazda tamam ama bunun gibi çok güç çekebilecek bir cihazda üstte söylenen cihazlar da olmalı. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! Tek-İş Siyah Erkek Topraklı Fiş.


Monoblok döküm sap, alt çene yükün pime binmesini önlemek için uygun olarak tasarlanmıştır. Ayrıca BNC - TOS DÖNÜŞTÜRÜCÜ (BNC-TO-RCA) hakkında bilgi, BNC - TOS DÖNÜŞTÜRÜCÜ (BNC-TO-RCA) fiyatı, BNC - TOS DÖNÜŞTÜRÜCÜ (BNC-TO-RCA) sipariş bilgisi, BNC - TOS DÖNÜŞTÜRÜCÜ (BNC-TO-RCA) resmi, en ucuz BNC - TOS DÖNÜŞTÜRÜCÜ (BNC-TO-RCA) ve BNC - TOS DÖNÜŞTÜRÜCÜ (BNC-TO-RCA) hakkında geniş bilgilere. EVİNİZ, BAHÇENİZ VE ATÖLYENİZ İÇİN ARADIĞINIZ HERŞEY!


Banio yapı market gelişen teknoloji ile birlikte insan ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yeni trendler ve çözümler sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar