6 Ekim 2016 Perşembe

Halı saha aydınlatma

Halı saha aydınlatma

DLP-1model Dolunay Led projektörler kullanılmıştır. Elektrik faturasının yüksek gelmesinde birinci derecede etkilidir. Yapacağınız yatırımla, amorti etmeye ilk günden başlayacaktır. Ortalama düzgünlük değeri değerinden büyük olmalıdır. Jeneratörün daha küçük seçilmesi, klasik tip armatür yerine ledli armatür seçilmesi de bu hesapta etkendir.


Daha aydınlık bir platform oluşturmanız için istediğiniz aydınlatma sistemi maliyeti arttırırken yeterli düzeyde istenilen sistemler maliyeti sabit tutabilmektedir. Benzin İstasyonu Armatürleri. Kablolama işlemleri önceden yapılan projektörler ikili makas aydınlatma direklerine bağlanır.


W LED halı saha projektörleri ise açıldığı andan itibaren tam kapasite ile aydınlatma sağlamaktadır. Bu durum çok elektrik kesintisi olan bölgelerde maç kaybını önlemek için tek çözümdür. Kullanımında enerji tasarrufunun amaç edindiği bu LED’li projektörler sudan ve havadan etkilenmedikleri için uzun süre sorunsuz olarak kullanılabilir ve ısınma yapmadığı için de fan kullanmaya ihtiyaç duyulmaz.


Firmamız halı saha imalatlarını anahtar teslimi yapmaktadır. Bu lambalar yüzde verimle çalışırlar ve ışık değerleri çok yüksektir. Panoya bağlandıktan sonra işlem tamamlanır.


Hatıl betonu hazırlanması için boş alanda gerekli bölgeye kazı yapılarak önceden hazırlanmış kalıplar bağlanır ve uygun ölçüde ki demirlerden oluşan birden fazla. Referanslarımızdan bilgi alabilirsiniz. Birçok alternatif bulunmasına rağmen genellikle LED Projektörler kullanılması önerilir. Elektrik mühendislerimiz tarafından kriterlere uygun olarak saha ışıklandırma sistemleri kurulmaktadır.


Ledlerin maliyeti çok fazladır ancak yılda genellikle kendini amorti etmektedir. Açık halı saha yapımı maliyeti hesaplarken kullanılan kalem nedir? Hatta kendi halı sahanızın maliyetini hesaplayın. Pometal tel örgü ve tel çit sistemleri Suni çim halı saha teknik şartnamesi. Sahaya adet giriş kapısı adet kar kapısı menteşeli olarak.


Aydınlatma için Saha uzun kenarlarına toplam adet 7. Arkadaslar öncelikle selamlar. Halı saha aydınlatması için hesap yapacamda. Reform tarafından uygulaması yapılan halı sahalarda aydınlatma direkleri armatür özellikleri (Led projektör ya da Metal Halide Projektör ). Profesyonel veya amatör olarak yapacağınız maçlarda en yüksek performansı almak için en iyi halı saha ayakkabısını Lescon’da bulabilirsiniz.


Kapalı halı saha yapımı, halı saha yapan firmalar arasında hizmet vermektedir. Sahanın zemininden itibaren tasarlanan açık halı saha , açık halı saha maliyeti. Elektrik Proje Hizmeti Elektrik Mühendisi kadrosundan oluşan profesyonel ekip ile uluslararası standartlara uygun, cüzi ücretlerde elektrik iç tesisat projeleri çizilir, projelendirme yapılır. Açık hala saha yapımının temel aşaması, altyapı aşamasıdır. AYDINLATMALAR led projektör fiyatları poverled projektör led aydınlatmalar bahçe aydınlatma cami aydınlatma led.


Hizmetlerimiz ;dinar sportif,kapalı halı saha ,açık halı saha ,fifa onaylı stadyum ,tenis kortu,çok amaçlı saha ,çocuk oyun grubu,suni çim yapımı. Kullanım Amacı: Spor alanları aydınlatmaları, halı saha aydınlatması, kapalı halı saha aydınlatma , açık alan aydınlatma , kapalı alan aydınlatma. Malzeme: Standart 400W halide projektör halı sahalar için en çok tercih edilendir, LED projektör tasarruf sağlar, direkler.


Halı saha aydınlatma

Bunun yanı sıra sahanın kapalı sahalarda kullanılacak çelik konstrüksiyon kalitesi de yine maliyeti değiştirecek bir diğer unsurdur. Eski tip aydınlatma ürünlerine kıyasla yüzde seksen beş enerji tasarrufu sağlayan led aydınlatma ürünleri daha az fatura ödemenize olanak sağlamaktadır. Saha çevresine mt yüksekliğinde dikme borular dikilerek bunlara mm göz fens teli çekilecektir. Sahanın komple aydınlatma tesisatı çekilerek ana panoya bağlanacaktır. Sahanın üzerine topun dışarı çıkmasını önlemek amacı ile üst kapatma ağı gerilecektir.


Saha zeminine suni çim halı kaplaması yapılarak saha. Daha önce etüdü yapılıp projesi hazırlanan kapalı halı sahanın metal ve (branda, aydınlatma , ağ, telçit veya çevreçit, suni çim) diger malzemeleri uygulama için hazırlanır. Gövde makaslarına, (sahanın genişliğine göre 12mt-15mt arası) kavis verilir. Tenis sahaları aydınlatmalarında en önemli unsur, sahaların sadece yanlarının aydınlatma için kullanılmasıdır.


Halı saha aydınlatma

Oyuncuların arkalarında olan aydınlatma sistemleri oyuncuların topu görememesine yol açacaktır. Halı Sahanın Tadı, Mükemmel Kramponlarla Çıkar. Futbolseverler, dört dörtlük bir halı saha maçı için dört dörtlük bir krampona ihtiyaç duyulduğunu çok iyi bilir. Kullanılacak olan ayakkabı da çoğunlukla oynanan zemine göre değişkenlik gösterir. Ayrıca vergi kolaylığının sağlanması ile spor yatırımcısı korunmakta ve desteklenmektedir.


Daha sonra BShazır betonu kalıp içine dökülerek aydınlatma direği temeli oluşturulur. Tüm Demir imalatı yapıldıktan sonra, kat astar olma üzere kat yağlı boya ile istenilen renkte. TSE standartlarına uygun. Dteks, PVC özel laklı, sıcak soğuk hava.


Konstruksiyona uygun yerinde Ø 48x2mm borudan bir adet menteşeli kapı yapılır. Bu konuda standart bir ölçü yoktur. HIZLI SATIN AL DETAYLI İNCELE indirim. Modellerimizi uzun otoban kenar lambaları, aydınlatma direkleri, bahçe elektrik aydınlatma direkleri, site içi aydınlatma direkleri, sokak cadde lambaları, halı saha aydınlatma direkleri diye sıralayabiliriz.


Toplam Araç kapasiteli açık otopark. Sahamızda da Led Işıklandırma sistemi ile net bir aydınlatma sağlanmaktadır. MERT PLASTİK Pvc ve Ctp Çatı Kaplama Panelleri.


Halı saha aydınlatma

Jiletli Tel, Panel Çit, PVC tel, Örgü teli, Kaynaklı Tel, Galvaniz Tel, panel çit fiyatları, çim çit, güvenlik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar