17 Ekim 2016 Pazartesi

Modern antre

Modern antre

Antre tasarımları genel olarak modern ve şık görüntüleri ile birlikte, aynı zamanda işlevsel de olmalıdır. Durum böyle olunca akla ilk gelen soru da modern antre dekorasyonu nasıl olmalı oluyor. O ana kadar üzerinde hiç de düşünülmemiş olan bu konu o andan sonra gündem olmaya başlıyor.


Biz tüm iç mimarlar ve dekorasyon uzmanlarından antre ve koridor dekorasyonu konusunda farklı fikirler araştırdık. Evinizin tarzına en uygun Koridor Hol mobilyasını web sitemizden ve showroomlarımızdan satın alabilirsiniz. Türk mimarisinde, özellikle daire projelerinde, antre girişte karşınıza çıkan, yaklaşık 5-m² büyüklüğündeki, oturma odası, salon ve mutfak gibi önemli odaların bağlandığı bir mekandır. Antre mobilyaları fiyatları tercih ettiğiniz ürünlerin kalitesine, markasına, menşeine ve modeline göre farklılık gösterir.


Genel olarak her bütçeye uygun olarak bulunabilen antre mobilyaları ve dekorasyonu ayrı düşünmek olmaz. Harman tuğla duvarlara sahip bu dairenin antre dekorasyonu tarihi nitelikleri göz önünde tutularak yapılmış durumda. Zeminde kullanılan karolar ve ahşap kapı bu tarihi tarzla uyum içinde. Girişe özel tasarlanan dolapsa modern bir yaklaşımla ele alınarak ahşap ve demir kullanılarak imal edilmiş.


Dekoratif ve aydınlatma amacı ile kullanılan antre avizeler, antrede kullanılan ayakkabılık gibi mobilyalar ve halılarla uyumlu olmalıdır. Misafirin ilk izlenimini oluşturan antrelerin dekoru da diğer odalar kadar önemli hatta bir tık daha fazla özen gösterilmelidir. TL Kdv Dahil 23TL Kdv Dahil İNCELE.


Karşılaştır Karşılaştır 16. Her oda gibi antre için de modern antre avize modelleri tercih edilebilir. Evin girişine hakim olan antre geri kalan odaların göstergesi sayılır. Gece gündüz sık, sık kullanılan antre ışığı seçiminde önemli olan ekonomik ve şıklığı bir arada kullanmaktır.


Modern Antre Avize Modelleri. Minimalist modern antre dekorasyon. Duvarınızda kiriş girintisi varsa buraları açık renkli bir dolapla değerlendirebilirsiniz. Koridor ve salon arasındaki kapıyı iptal ederek iki alana da ferahlık katabilirsiniz. Tabi bunu yaparken salonunuzun konumu da önemlidir.


Koridor sonlarındaki salonlar bu yöntem için daha uygundur. Antre için dekoratif askı, kapı askıları ve çerçeveli duvar askılarını çeşitli alternatifleriyle bulabilirsiniz. Gösterişli avizeler, sarkıtlar, şık antrelere çok yakışıyor.


Antre dekorasyonunda bir diğer popüler seçim ise gergi tavanlar. Eğer çok katlı bir eviniz varsa merdivenler sizin için önemli bir yere sahiptir. Antre çeşitliliğinden mutlaka evinize uygun antre mobilyası bulacaksınız.


Birkaç “tık” ile kapınıza gelen antre modelleri her eve uyumludur. Aradığınız, ihtiyacınız olan antre modellerine hemen şimdi sahip olabilirsiniz. Uzun ve Dar Bir Antre Dekorasyonu Önceki Resim. Eğer dolaşım için fazla alan yoksa, uzun ve dar bir antre için duvarlar kullanılmalıdır.


Modern antre

Nitelik Want Çok Amaçlı Dolap. Ayna ile dekore edilmiş en modern antre dekorasyon örneklerinden biri. Beyaz duvar boyası ve beyaz portmanto ile dekore edilmiş bu dekorasyon örneğinde lacivert pufla renklendirilmiş en modern antre dekorasyon örneklerinden biri.


ANTRE - ANTRE AKSESUAR - ANTRE MOBİLYA. Sırala: Göster:- LIONI DRESUAR. MAĞAZALARDA SATIŞTA- OSCAR DRESUAR. Sepete Ekle- VOLLA KISA AÇIK RAFLI MODÜL.


Modern antre

Bir önceki yazımız olan Sezonun En Beğenilen Dekoratif Mutfak Perdesi Modelleri başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz. Proje üretimi ve dekorasyon uygulamaları. Antre ve koridorlarınızın daha kullanışlı olmasını istiyorsanız mümkün olan her alanı depolama ögeleriyle dekore edebilirsiniz. Gömme dolaplar, raf amaçlı duvar nişleri ve sürgülü dolaplar kurtarıcınız olabilir.


Kontrast renklerin alanları canlandırma ve daha modern göstermek gibi bir etkisini olduğunu. Antre denildiğinde genellikle uzun boy aynaları akla gelir ama yuvarlak sade bir ayna da fazla çaba harcamadan antre duvarını şıklaştırabilir. Tarzınıza bağlı olarak süslü bir çerçeve kullanabilir ya da hiç çerçeve kullanmayabilirsiniz. Su mavisi ve beyaz tonlarını buluşturan duvarlarla bu şık antre dekorasyonu , kapıdan girer girmez içinizi açacak. Ferah ve şık bir giriş alanı oluşturmak için bu etkileri ortaya çıkaracak açık renkler tercih etmelisiniz, örnek olarak risk almak istemiyorsanız beyaz ve tonlarını tercih edebilirsiniz.


Modern antre

Ne güzel bir ev”, “ne kadar modern ” ya da “çok sıcak bir ortam” gibi düşünceler evin ilk bölümü olan antreden başlamalı. Antre mobilyaları, yani küçük büyük çeşitli portmanto, şapka askısı, raf, sandık ve puflar alanın büyüklüğüne göre dikkatle seçilmelidir. Aynalar antre ve hollerin yanı sıra, salon ya da yatak odası gibi evin diğer kısımlarında da kullanılabiliyor. Gerçekten modern bir atmosferde tertemiz mekanda güzel bir lezzet durağı. Ispartanın en güzel yemek mekanlarından birisi.


Antre , hol, koridor dekorasyon ürünleri her ihtiyaca ve zevke uygun modeller, online alışveriş, en iyi fiyat ve kapıda ödeme seçeneği ile hemen alın. Hol ve antreler evimizin iç dekorasyonu hakkında gelen ziyaretçilerimize ilk izlenimi oluşturan bölümlerdir. Evinize ilk girdiğinizde içiniz açılsın antre ile dekorasyonunuz başlasın istiyorsanız. Antre için konsol, puf, sehpa, bench gibi antre mobilyaları seçebilir, duvarlarınızı raflar ile dekora edebilirsiniz. Antré Restaurant is located in the center of Budapest, serving Traditional, Iconic Hungarian dishes in a modern environment with passion, professionalism and creativity.


Samimi ve şık bir atmosfere sahip antreler konuklarınızı girer girmez pozitif bir enerji ile karşılayacak ve evinizin genel ambiyansına yön verecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar