3 Ekim 2016 Pazartesi

5 Volt güç kaynağı

5 Volt güç kaynağı

VOLT - 5A Güç Kaynağı RS-25- I MEAN WELL I 7TL KARGO ÜCRETLERİNİ SABİTLEDİK. V AYARLI GÜÇ KAYNAĞI AMPER DEMONTE. National Semiconductor LM3XX Serisi regulatör entegrelerini sık sık kullanıyorum ve bir çok cihazda kullanıldığını gördüm ses sistemleri güç kaynakları şarj devreleri çeşitli sistemlerin beslemesinde vs. LM338K ile çok az pasif eleman ile 1. Voltaj ayarlanabilidği gibi akımda 5A kadar ayarlanabilmektedir. Amper ve belki en fazla 1. Güç kaynağının kullanım amacı, elektrik kesildiğinde verilerinizi kaydederek, bilgisayarınızı düzgün şekilde kapatabilmektir.


5 Volt güç kaynağı

Dolayısıyla ev tipi güç kaynakları için, bilgisayarınızın çekirdek işlemcisine uygun minimum 7VA çıkışlı bir güç kaynağı almanız yeterli olacaktır. Güç kaynağı devresinin kısa devre koruması BC3ve BC 5transistörleri ile sağlanmıştır. Volt kullanabilmeniz için Voltluk bir trafao kullanmanız gerekir.


Transformatör ve Regülatör Trafo bir adet 25. V, 2A ve ortadan bağlantılıdır. V ayarlanabilir çıkış voltajı amper güç verebilir. Devre volt 1mA çıkış verir.


En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Singapur ve Tayvan şeklindedir ve sırasıyla volt amper güç kaynağı ürününün , ve kadarını karşılarlar. North America, Domestic Marketve Eastern Europe ülkelerinde popülerdir. Onaylı tedarikçileri seçerek. Bu nedenle güç kaynakları , tüketicilerin bu türlü ihtiyacına karşılık vermek amacıyla farklı özellik ve performanslarda üretilmektedir. Boyut ve tasarım özelliklerine göre de değişiklik gösterebilen güç kaynağı modellerinden size en uygun olanını seçebilirsiniz.


Kullanılmaya hazır bu devreye uygun bir transformatör ile A. Girişte 8-volt arası bir giriş gerilimi kullanılabilir. C gerilim uygulamanız yeterli. Güç Kaynaklarıbilgisayar güç kaynağı veya power supply diye adlandırılır. Bilgisayar kasasının içindeki parçalara şebekeden gelen akımı doğru bir şekilde aktarmaya sağlayan elektronik donanımdır. V arasında çıkış voltajı ayarlanabilir bu güç kaynağı çok kaliteli ve kullanışlı bir üründür.


Bu sayede laboratuvarlarda ve atölye çalışmalarında sıklıkla kullanılmaktadır. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Perşembe günü kargoya verilir. LÜTFEN FATURA BİLGİLERİNİZİ İLETMEYİ UNUTMAYINIZ Hafta içi 16:a kadar verilen siparişler aynı gün kargolanır. Cumartesi günü siparişler 14:a kadar kargoya verilir.


Gerekli elemanlar: DC güç kaynağı Batarya (pil) yuvası adet krokodil pensi Doldurulacak batarya(pil) Bir DC güç kaynağı ayarlanabilir gerilim ve akım sağlar. Besleme gerilimini çıkıştan alınca 3. Voltun altında ölçü aleti çalışmıyor bu yüzden trafonun çıkışından bir kablo daha çekerek küçük bir besleme devresi yapabilirsiniz. S8VK-X Anahtarlamalı Güç Kaynağı.


S8FS-C Ekonomik fiyatlarla. Rim elektroniğin volt amper transistörlü devresi vardı onumu yapsam diye düşünüyorum artık kafam allak bullak oldu. Yukarıdaki projede giriş volt dc olarak gösteriyor güç kaynağı yapabilmek için 200VA trafo gerekmektedir. Bu da bayağı büyük ve ağır altarnatif birşey var mı yoksa ben mi yanlış anladım ? TL 88TL fiyat var Inform Dsp Evo 10. Benzer bir trafo ile 2x13.


Kutusu küçük ve sıkışık montaj. Elektronik sigorta olmayınca, bir kısadevrede uzunca bekleyince puff etti ve dumanlar çıktı. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Kısaltması UPS olan kesintisiz güç kaynağı , elektronik aletlere temiz ve kesintisiz bir enerji sağlar.


Jeneratörlerden farkı sürekli çalışması ve bilgisayar için en az ana kart kadar önemli bir parçadır. Darbe koruması da sağlayan kesintisiz güç kaynakları , yüksek voltaj değerlerinde bile bilgisayarı korur. VOLT GÜÇ KAYNAKLARI, led ışıklı kayan yazı,led tabela,Ppanel,cnc kasa, güç kaynakları ve kontrol kartları uygun fiyatlarla sizlerle. Sitemizde online alışveriş yapabilirsiniz.


TL Vergiler Hariç: 3158TL. Alışveriş listeme kaydet. Volt Serisi 4₺ VOLT AMPER. Bu güç kaynağının ısınmamasını önlemek için bir fan bulunur.


5 Volt güç kaynağı

Güç kaynaklarının en büyük avantajı standart bir anakartın tek bir 20. LM3li ayarlanabilir güç kaynağı 2-v. VA davut naci kaya Zaman: 20. Bu yazımızda UPS Kesintisiz Güç Kaynağı Kva Fiyatlar.


Watt Volt Monokristal Güneş Paneli Fiyatı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar