5 Şubat 2016 Cuma

Şerit led için alüminyum profil

Şerit led için alüminyum profil

DBL-SERİSİ LED KANAL PROFİL 200CM-ÇİFT SIRA LED İÇİN UYGUNDUR. Akıllı Sıralama Filtrele. Bu sayede çok farklı kullanım alanlarında rahatlıkla kullanım imkanı sunar.


Şerit led için alüminyum profil

Renk ve model seçeneklerini bulabileceğiniz aluminyum kasa, kapak ve montaj aparatları için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Her çeşit led alüminyum profili ve şerit ledlerinde içerisine sığabildiği alüminyum şerit led profilini bu adreste. Led alüminyum , Şerit Led için sonuç bulundu. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz.


Yan kapakları ve arka klipsleri ile gönderilecektir. Aluminyum Gövde, Difizör kapaklı. Led profil , ledleri soğutarak ömrünü uzatır ve homojen bir ışık sağlar. Profiller ve Şeritler için aksesuarlar.


Favorilere Ekle Favorilerden Kaldır. Bar led yada şerit ledlerinizi dekorunuza uygun kullanım haline getirmek isteyenlere özel ürünümüzdür. Asma tavan için alüminyum profil , 10mm genişlik PCB ışık.


Etiketler: led profil , aluminyum profil , led bar profili , ŞERİT LED , Şerit. Girişli tasarım mobilya parçalarının, duvar yüzeyli veya kuru duvarların ince tasarımına ve ince oluklarına uyabilir. KLASİK,NEW KLASİK VE SLIM MODELLER İÇİN SERIT LED ALUMINYUM KANAL ŞEFFAF DIFUZE UST FLEKSI KAPAK 200CM. Philips Hue Strip için kullandım.


Led seridin ömrünü uzatacaktir. Hafif tasarımcılara, üreticilere ve üreticilere kompakt, özelleştirilmiş ve pratik aydınlatma armatürleri oluşturmalarını sağlayan, şık ve hafif alüminyum malzemeler kullanılarak LED şeritleri için LED alüminyum profiller sunuyoruz. PVDF kaplamalara sahip ürünler için 30-yrs sınırlı kalite güvencesi. OEM şerit ekstrüzyon led ışık için led alüminyum profil 1. Fabrika tekliflerimiz alüminyum ekstrüzyon led tedarikçi şerit alüminyum profil kapak led dot ile sütlü görmek istemiyor.


Biz led alüminyum ekstrüzyon için yaşın üzerinde olmuştur, biz iyi fiyat ile mükemmel kalite sunuyoruz. Grup Lens Samsung, Toshiba, Osram. Alaşım şerit alüminyum ekstrüzyon profillerTedarikçi liderliğindeki kanal led aydınlatma profil konut. Adres: Topçular Cicozyolu No:30.


Şerit led için alüminyum profil

Resimi büyütmek için tıklayınız. LED IŞIK PROFİLİ ALÜMİNYUM (RAKI BEYAZI KAPAK) 1MT. Karşılaştırma listesine ekle. SLIM SERIT LED ALUMINYUM KANAL PROFIL 200CM.


Yüksek kaliteli alüminyumdan yapılan ekstrüzyon, geniş ve esnek olan LED şeritleri için tasarlanmıştır. LED ekstrüzyonları, aynı zamanda LED profilleri veya ekstrüzyon led muhafazalar olarak da bilinirler, evin LED ışık şeritleri veya LED şerit ışıklarına yapılan kanallar veya kılavuzlardır. Biz esas olarak yumuşak led şeritler ve sert led şeritler üretmek, alüminyum profilleri bizim ortak aksesuarları tarafından tedarik edilir. Hem satış hem de destek için yardımcı olabilirim. Mesaj atarsanız yardımcı olmaya çalışırım vaktim oldukça.


Kullanım alanınıza özel olarak standart dışı ürünler de temin edilebilmektedir. Alüminyum rulo fiyatları için lütfen irtibata geçiniz. Stoklarımızda düz alüminyum rulolara ek olarak boyalı alüminyum rulolar da yer almaktadır. Pled panel sistemlerinde profil veya alüminyum gb.


Kesinlikle oksitlenme veya ileri zamanlarda size sıkıntı yaratmayacak bir üründür. Sıva üstü aydınlatma uygulamaları için üretilmiştir. BEYAZ RENK ŞERİT ALÜMİNYUM METAL ÇUBUK LED 100CM KD.


Kendim elektrik malzeme satışı ile uğraştığım için bunu bir şekil de hallederim diye araştırmaya başladım. Aydınlatma macerama önce düz alüminyum profil üstüne şerit led yaparak başladım. Bunu yapmak için , profili yüklemek hangi bir niş kesti. Ancak üçüncü bir seçeneği yoktur, yani halat yardımıyla monte edilir, süspansiyon profilleri. Kabloları, ispolschovat istiyorsanızkurumsal güvenlik özen - bu dayanıklı ve kolay olduğu gibi, LED şerit için bir alüminyum profil kullanmak daha iyidir - başının.


Buna ek olarak, duvarların bir araya gelmesi ve mutfağın çalışma alanı için yaygın olarak kullanılan LED şerit için bir alüminyum profil de bulunmaktadır. Kanal harfler için LED modüller. Tedarikçilerin ve alüminyum led şerit üreticilerin sunduğu alüminyum led şerit rekabet ürünleri alüminyum led şerit aşağıda listelenmiştir, lütfen istediğiniz ürünü seçin.


Şerit led için alüminyum profil

Ek olarak, LED şerit , 5v led şerit , 6v şerit led gibi seçiminizle ilgili ürünleri tedarik ediyoruz. ERİT LED PROFİL - LED Şerit fiyatları, şık dekorlar için kırmızı, mavi, yeşil, beyaz, mor, sarı ve rengarenk animasyonlu rgb şerit ledler, led aydınlatma sistemleri en uygun fiyatlarıyla sahibinden. Yuvarlak dolap için , 1w led alüminyum gövdeli aydınlatma. Farklı renk seçenekleri mevcuttur. Anasayfa Ürünler Led Aydınlatma.


Toptan ucuz satış led şerit profil kapağı Çinden led şerit profil kapağı toptan satıcılar rehberi. Online alışveriş indirimli led şerit profil kapağı daha fazla bilgi tr.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar