12 Şubat 2016 Cuma

Kablo soyucu pense

Bir diğer adıyla kablo soyucu pense olarak da bilinen bu penseler , aynı zamanda jaklar için de uygun olan modelleri ile kategorilerimizde sizlerin gereksinimlerini karşılamak üzere en uygun ve en avatntajlı fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Kablolara zarar vermeden dış kısmının soyulmasını sağlayan kablo soyucu pense , birçok pratik kullanım özelliğine sahiptir. Hafif bir ürün olan bu pense tutuş kolaylığı sağlamakta olup, farklı türlerdeki ve ebatlardaki kablolarda kullanım için uygundur. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


Aliexpress ten aldığım kablo soyucunun incelemesinin kısa bir videosu. Cable Wire Stripper Cutter Pliers Crimping Aziz USTA. Unsubscribe from Aziz USTA? Hızlı kargo, kapıda ödeme ve taksit seçenekleriyle hemen satın al!


Oval ve çelik ağızlı manuel kablo soyucu ve kesici pense 1. Made in eu Uyducular ve profesyonel kulllanıcılar için tercih edilebilir. Her boyutta kabloyu kesip soyabilirsiniz. Yıllarca kullanıma uyumlu extra keskinleştirilmiş çelik ağız. Pense açıp kapamayı kolaylaştırıcı 1. Basit malzemelerle kablo pensesi nasıl yapılır?


Favori Aramanız Bulunmamaktadır. XvrU87s-g Ampulden teraryum yapımı! PENSE KOMPLE METAL AKSAMLIDIR, PLASTİK DEĞİLDİR.


Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Kablo sıyırma penseleri, kablo dış kılıfı soyma aletleri. Bina ve sanayi kablolarını sıyırmaya yarayan üniversal pense. Elektrik ve elektronikçilerin telefoncuların küçük elektronik alet tamircilerin kullanım alanına giren knıpex kablo soyucu.


Kablo soyucu pense

Konnektör penseler , kalitelerine göre çeşitli fiyatlarla satılmaktadır. Bu penselere kablo sıkma pensesi adı da verilmektedir. Genellikle plastik tutacağı bulunan penseler birçok iş için kullanılmaktadır.


Bilgisayar Çevre Birimleri. ANA SAYFA BAYİ GİRİŞİ BAYİ GİRİŞ FORMU İLETİŞİM. Proskit CP-1Kablo Kesme Açma Soyucu Pense. Tek ürün üzerinden 2111ve AWG çaplı kabloların dışlarını soyma ve kesme işlerinizde kullanabilirsiniz. Bu işlemleri tek ve çok damarlı kablolar için yapabileceğiniz, hem ekonomik hemde oldukça kullanışlı bir üründür.


Kablo soyucu pense

Elektronik malzeme alırken doğru siteden alın. Hobi ya da profesyonel olarak yapacağınız teknik çalışmalarda tercih edebileceğiniz yan keski ve kablo soyucular , farklı ödeme seçenekleriyle Robot Sepeti’nde! Tutma sapı kaymayı engelleyici PVC ile kaplanmıştır. Kolay kullanım için hafif tasarlanmıştır. HDbox Kablo kesici ve soyucu pense.


RJ1 RJve RJjack için- Kesme, Soyma ve sıkma yapabilirsiniz. En iyisini satın al inç ayarlanabilir tel kablo soyucu otomatik kesici pense elektrikçi sıkma parçalar Toptan Satış Fiyatlarına Varan Online Mağaza İndirimleri. Penseler (6) Kablo Bıçakları ve Soyucular (6) El Aletleri (5) Kablo Düzenleyici (5) ETUS GWEST PCT.


TL Kdv Dahil Yapışkan Kroşe 28xmm (1Adet) HW-4A. Tek bir sonuç gösteriliyor. RJMetal Connector - CatJack Adet Paket. Ampuller Akkor Flamanlı Ampuller Parfüm Ampuller Reflektörlü Ampuller Enerji Tasarruflu Ampuller Çubuk Halojen Tipi Tasarruflu Ampuller.


DİĞER PENSE KABLO SOYMA 1. KNIPEX ErgoStrip (EN) The KNIPEX ErgoStrip. The 3-in-world first in the field of house cable tools. YÜSÜK SIKMA PENSİ ,PAPUÇSIKMA PENSİ , KABLO SIYIRMA PENSESİ,YAN KESKİ,CİVATA KESME PENSİ VS vidiohd. S – serisi 4-mm ø çapındaki tüm sıradan yuvarlak kabloların, doğru, hızlı ve güvenli sıyrılmasında kullanılır. OKK KAMPANYA STOKLARLA SINIRLI.


Kablo soyucu pense

Siparişlerim İletişim Hakkımızda. ENDÜSTRİYEL KODLAMA VE BARKOD YAZICILAR. Barkod Yazıcı Sarf Malzemeleri. Anahtar - Buton - Switch. TL Vergiler Hariç: 249TL.


Türk Tedarikçi Bulma Çözümleri. Kablo Sıyırma ve Konektör Sıkma Aksesuarları. Fonksiyonlu Sıkma bakır tel soyucu Pense. Jokari standart kablo bıçağı 27mm ile mm arası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar