11 Şubat 2016 Perşembe

Klasik şamdan modelleri

KELEBEK MOBİLYA AKSESUARLAR Kelebek Mobilya ile Büyüleyici Antreler. Fener mumluklar özellikle balkon veya teras gibi dış mekanlarınıza büyülü bir hava katabilir. Nedense şamdan denince aklımıza ilk masa konsepti gelir. Siz de sofralarınıza zarif detay ekleyecek şamdan modeli arayışındaysanız, Dekorazon.


Stilinizi belirleyecek şamdan modellerini sitemizden keşfetmeye dersiniz? Gösterişli bir şamdan mı yoksa sade, klasik şamdan mı hoşunuza gider? Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Kristal şamdan ve gümüş şamdanlar ile evinizdeki klasik tarzı koruyabilirsiniz. En renkli ve şık şamdan çeşitliliği ile dekorasyonlarınıza ihtiyacı olan detayı katın!


Masa,konsül,komidin ve sehpa üzerine koyarak şık görünümler elde etmenize yardımcı olacak aksesuar modellerine bir göz atın. Mumluk ve sevdiğin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanyaları Trendyol. SepetçiBaba Model Petek Şamdan Gümüş Orta. Fiyatları ile ilgili bilgi almak için Tıklayınız. Bütün klasik mum çeşitlerinin LED mum versiyonlarını da bulabilirsiniz.


Klasik şamdan modelleri

Ayrıca, belli kalıpların dışında, özel olarak tasarlanmış rengarenk mum çeşitlerini de tercih edebilirsiniz. Kargo ve Ambar Teslimi Ücretleri Alıcıya Aittir. Duvar Dekorasyonu İpuçları.


Gri ve altın sarısı tonları içerisinde yer alan oldukça farklı olan modellerin bir yandan da biri birinden canlı olan tonları da yer almaktadır. Avizeler (178) Eskitme Avizeler (145) Karpuz Avizeler (115) Ledli Avizeler (17) Tavan Aplikleri (7). Zaman içinde moda değişse de, klasik olan modeller hiçbir zaman özelliğini yitirmiyor. Kimi zaman dekoratif bir görsel kimi zaman sofralarda kullanım amaçlı tercih ettiğimiz en özel aksesuar modeli şamdan tasarımları ile sizler ile beraberiz. Sanırım yüzyıllar geçse de sofralarda ve iç mekanlarda asla vazgeçilmeyecek en özel aksesuar kesinlikle şamdan modelleri olacak.


Klasik şamdan modelleri

Evinizde uygulamak istediğiniz tarza göre şamdanların yerini alan klasik model apliklerin yanı sıra modern ve farklı tasarımlara sahip aplikleri de istediğiniz her mekânda kullanabilirsiniz. Yukarıda gördüğünüz modelin eni 4. Uzun şamdan modellerinden. Bu şamdanların bir tanesinin fiyatı: 431. Klasik Banyo Dekorasyonu Örnekleri.


Sanırım bizim bu fikrimize en güzel şamdan modellerinin yer aldığı görsellerimizi gördükten sonra siz de katılacaksınız. Biz modellerimizde modern tasarımların yanında biraz da klasik ayaklı şamdan modelleri ne daha ağırlıklı yer verdik. Ev dekorasyonunda ve özellikle romantik bir yemek masasının harika aksesuarlarında bir tanesidir şamdanlar.


Klasik şamdan modelleri

Eğer salonunuzda bir şömineniz varsa şömine etrafına gruplandırılmış mobilyalar, klasik tarzı yansıtan bir halı harika bir tasarım oluşturacaktır. Günümüzde daha çok klasik şamdanlıklar yerine Modern. Antik Abajur Şapkalı Avize.


Ev ve ofis dekorasyonun en önemli tamamlayıcı unsurları olan klasik abajur modelleri ve lüks lambader modelleri , mekânı aydınlatmalarının yanında, mekâna şık bir. Mekana klasik bir hava katan şamdan modelleri , aynı zamanda otellerde, restaurantlarda, düğünlerde, kokteyl gibi davetlerde dekorasyon olarak kullanılıyor. Böylece hem romantik hem de nostaljik bir hava yakalayabilirsiniz. Yeni tarz mobilyalar için klasik olmaktan sıyrılmış ve modern çizgiler taşıyan şamdanları gördünüz mü bilmiyorum ama ben bu konuda sizlere ufak fikirler vermek istiyorum. Bu dekorasyon için şamdan kullanılıyor ise tablo, tablo kullanılıyor ise şamdan kullanılmaması daha uygun bir görüntü sağlayacaktır.


Klasik şamdan modelleri

Modern şamdan modelleri ve en ucuz fiyatı. Yine tabloların fazlalığı da göz yormaktadır. Hem modern hem klasik evler için ideal olan modelleri bulunan bu özel ürünler, hazır olarak farklı çeşitlerde satılıyor. Hazır ürün satın almak istemeyenler için biz bugün evde şamdan yapımı konusunu işledik. Mesela salonda bir tablonun bulunduğu duvara, tablonun iki yanına hafif sarı ışık yayan şık aplikler eklenerek hem tablo daha belirgin hale getirilebilir, hem de salonumuzda güzel bir görünüm yakalanır.


Mum ve şamdan görünümlü aplikler de günümüzde yaygınca kullanılmaktadır. Misafirlerimiz için özel olarak hazırladığımız masalarımızı tüm gösterişi ile süsleyen şamdan modeli tasarımları oldukça dikkat çekici tasarımlardır. Ev dekorasyonu için dekoratif şamdan modelleri , dekorasyon alanının vazgeçilmez parçalarını oluşturur. Dekoratif şamdan modelleri , bulundukları ortama. Sanıldığının aksine tek tip olmayan bu ayakkabıların çok farklı çeşitleri mevcut.


En çok tercih edilen modellerin başında bağcıklı olanlar var. Genelde takım elbiselerin altında gördüğümüz bağcıklı klasik ayakkabılar için iddialı görünümleriyle ciddi ortamlara en çok uyum sağlayan ayakkabı modeli denilebilir. Masanın ortasına konulan bir çiçek kümesini çevreleyen bir çift klasik şamdanla zarif bir masa oluşturabilir, masa boyunca farklı yüksekliklerdeki şamdanları kullanarak ise ortama rahat bir hava verebilirsiniz. Taşlı,eskitme ve bol ampullü avize modelleri arasındadır şamdan avizeler. Ampül sayıları fazla olduğundan aydınlatmaları kuvvetlidir.


Modelleri Yeni sezon dizaynlarına. Bu nedenle genellikle salonlar veya geniş alanlarda kullanılırlar. Ancak son zamanlarda modern salonlar için üretilen tasarımlarda görülmeye değer.


Tekli şamdanları çok sade buluyorsanız üçlü ve beş kollu şamdan modelleri de sizlerin beğenisine sunulmuş. Sitemizdeki tüm ürünler klasik tasarımlar taşımaktadır. Tasarımlarımız ve üretimlerimiz kendi bünyemizde yapılmakta olup satışıda kendi mağazamızdan yapılmaktadır. Paslanmaz çelikten yapılmış olan Arden küçük boy bir şamdanı 2TL fiyata alabilirsiniz.


Koyu renkli ve mango ağacından yapılmış, klasikten hoşlananlar için Berit uzun şamdanı 17 TL fiyat ödeyerek alabilir ve evinize şıklık katabilirsiniz. Lumexx, Oktay Aydınlatma ve Mn Gökyiğit gibi güvenilir markaların ürettiği klasik model aplik çeşitlerine Tekzen kalitesiyle ve farkıyla sahip olmak istiyorsanız hemen sepetinize ekleyin ve ürünü kolaylıkla satın alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar