18 Şubat 2016 Perşembe

Dekoratif spotlar

Sitesi Blok No:İkitelli - İstanbul. Led Aplik modelleri, led aplik markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları mağazamızda sizi bekliyor! Sıvaüstü spotlar , her ne kadar dekoratif ürünler olsalar da asıl amaç aydınlatmadır.


Bu nedenle ışık ihtiyacınızı karşılayacak özellikle spotlar seçmelisiniz. Sıva üstü spotların duy tipleri E 1 E 2 Gve GUşeklindedir. Modern ve özel bir stil yaratmak isteyenlerin tercihi olan spotlara koçtaş. Enerji tipleri de farklıdır.


KAPIDA ÖDEME SİSTEMİ ==‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ KREDİ KARTLARINA TAKSİT. Haber, duyuru ve kampanyalarımızdan e-mail ve SMS ile haberdar olmak isterseniz aşağıdaki ilgili alanlara e-posta adresinizi ve gsm numaranızı ekleyerek kaydolabilirsiniz. SepeteEkle İncele Satın Al Hızlı Satın Al.


Dekoratif spotlar

Kolay montaj ve kablo bağlantısı pratik kuruluma olanak tanıyor. Bahçe ve havuz kenarları gibi ıslak zeminlerde güvenli kullanım sağlıyor. Krom gövde tasarımına sahip spotlar , dayanıklı yapıları ile maksimum kalite vadediyor.


Yönlendirilebilir gövdeye sahip spotlar ekstra fonksiyonel formuyla kullanım seçenekleri sunuyor. Sadece iş yerlerinde ya da kafe ve restoranlarda değil son dönemlerde spotlar evlerde de kullanılıyor. Toptan ve Perakende Satış. Anasayfa Yeni Ürünler Kutucuğu.


Dekoratif spotlar

LED Şerit ve Ekipmanları. Elektronik Bant Armaturler. Halojen Armatur ve Halo Spotlar. Işıklı Hortumlar ve Fişler. Kapak Camlı Downlıgt Armaturler.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Sahne ışığı ya da spotlar , sahnede duran kişinin ön planda kalmasını sağlayacak şekilde ayarlanır. Evlerde kullanılan spot tavan aydınlatmaları da benzer bir amaç ile kullanılmaktadır.


Aydınlatma ürünleri burada! Uzun ve ince ayağa sahip dekoratif lambader modellerinin özellikle ayak kısmının üretildiği malzeme önem arz etmektedir. Alternatif aydınlatma yöntemlerinden birisi olan spotlar dekoratif tasarımlara ve fonksiyonel ürün seçeneklerine sahiptir.


Farklı tasarım ve modellerdeki ikili, üçlü veya daha fazla spot lamba seçeneğine sahip ürünler ile evin dekorasyonu tamamlanabilmekte ve modern bir aydınlatma yöntemine sahip olunabilmektedir. DEKORATİF SARKIT TIP7” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. LINEER AYDINLATMA AYGITLARI. DIŞ AYDINLATMA AYGITLARI. Bu özellikleriyle, mağazalar, ürün ve obje aydınlatması, sunum ve vitrin bölümleri.


Dekoratif spotlar

Ray Tipi Spotlar Led Spotlar METAL DEKORATİF RAY SPOT. Kategori: Led Spotlar : Fiyat. Cata, jupiter, ack markalı cam spot modellerini en ucuz fiyat garantisi ve ücretsiz kargo avantajı ile kredi kartı veya havale seçeneği ile satın alabilirsiniz.


Retro- Vintage-Klasik-Çağdaş aydınlatma ürün çeşitleri için sizleri bekliyoruz! Balkon Glopları ve Aplikler. Watt Cob Led Spot Armatur Beyaz Kasa-Driverli. TL 1TL (20) Müziğe Duyarlı Araç İçi Rgb Led Uzaktan Kumandalı-Su Geçirmez.


Dekoratif spotlar

Ledli Panel Spotlar ürünleri. Ledreyon Metre Pilli Tel. Komponentleri ve Aksesuarları. Mağazalar Vitrinler Sergileme alanları. Yapı sektörünün bir çok firması ile iyi bir işbirliği içindedir.


Seçiminizle eşleşen ürün bulunamadı. Armatür Özellikleri : Uygulama Alanları. Spot lambalar Modern yapıları ve tasarrufları ile bir çok yerde kullanılan spot lambalar yapı market mağazanız yapimarka. Yanmaz özellikli plastik. DC V adaptör ile kullanılır.


Dekoratif Cam Fanus Lamba ile bir çok alanda farklı dekor oluşturabilir dilerseniz özel bir hediye a. Karşılaştırma listesine ekle. Boyutlu Satürn ve Astronot Lamba. Ve bizde bu ürünleri dekoratif , klasik, modern türlerde projeye göre üreten bir firmayız. Sıva Altı Spotlar (3) Sıva Üstü Spotlar (3) Hakkımızda. Otel odaları, genel mekanlar, hastaneler, alışveriş yerleri, plazalar için üretimlerimiz devam etmektedir.


Lens uygulaması ile Konvansiyonel spotlardan 1( 180) watt halojen ampullere yaklaşan ışık alınabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar