9 Şubat 2016 Salı

Güvenlik levhaları

Güvenlik levhaları

Kişisel Koruyucu Donanımlarla İlgili Uyumlaştırılmış Ulusal Standartlara Dair Tebliğ. Bu iş güvenlik levhasını 25×3 35×5 50×7 70×1ölçü seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Dilerseniz reflektif, fotolümen, sac (galvaniz), etiket veya pvc seçenekleriyle de hazırlanabilmektedir.


Güvenlik levhaları

Sitemizde yüzlerce uyarı levhaları arasından size en uygununu bulalım. Bu iş güvenliği uyarı levhaları sayesinde çalışanların işletme ortamında önce güvenliğinin sağlaması hususunda en büyük önlemlerden bir tanesi alınmış olmaktadır. Tüm iş güvenlik levhalarını tek tip tipografi kullanarak yeniden oluşturup, yüksek kalite de dijital baskı ile üretim yapıyoruz.


Her işletmeye özel yüzlerce yeni levha ve özel levha üretimi yapabiliyoruz. Modülerteknik , En Uygun Fiyatlar Bizde. Uyarı levhaları iş güvenliği ,trafik güvenliği ve günlük yaşamda güvenlik sağlamak için kullanılırlar.


Bu levhalar iş güvenliğini ve can güvenliğini sağlamak için kullanılır. Bu işaretler eylemin yapılmaması gereken durumları anlatır. Yolun durumunu anlatmak için kullanılan levhalar yolu tanımanız için size kolaylık sağlayacaktır. Pvc , Sticher ve Sac levhalarınız için en geç iş günü içinde kargoya verilecektir. Ofisinize yerleştireceğiniz iş yeri uyarı levhaları sayesinde müşterilere giriş ve çıkış levhaları , wc levhaları , danışma levhaları ya da sigara içilmez levhaları ile nazik bir şekilde yol göstermiş veya bir atölye sahibi olarak güvenlik levhaları , yangın söndürme levhaları ve bunlar gibi pek çok levha ile can.


Tasarım ve üretimlerinde uluslararası standartlarda yüksek teknolojili cihazlar kullanılmaktadır. Kart Bilgileriniz 1bit SSL (Secure Soket Layer) koruma ile şifrelenerek iletilmektedir. Uygulama yerine göre uyarı levhaları sadece etiket olarak da hazırlanabilir. Metal zemin üzerine rahatlıkla uygulanabilmektedir. Veri tabanımıza abone olarak kampanyalı ürünlerimiz ve ücretsiz eğitimlerden haberdar olun.


Stoklarımızda yer alan veya yeni ürünlerimize yönelik kampanyalarımız hakkında. Her makine ile güvenli çalışmak için gerekli uyarılar vardır. Bu uyarıları kullanacak kişiye anlatılması gerekir. Bu bir eğitim şeklinde olabilir. Eğer imkan varsa kişilere birer çalışma kartı verilmeli ve bu kartlarda çalışanın kullanacağı makineler yazılmalıdır.


Delinatörler 45cm, 75cm, 100cm. Levhalarıİşgüvenliği Levhalar. Evelux Duba 50cm 75cm 90cm. Dikkat Kaza Geliyorum Demez. Dalgınlık Felaket Getirir. Tedbirli Çalışıp Kazayı Önleyin.


Kazalarının Bedeli Her Zaman Büyüktür. Yangın ve benzeri durumlar için gerekli güvenlik önlemlerinden bir tanesidir. Binada bulunan katlara yerleştirilerek acil çıkışına yönlendirme yapar. Siparişlerinizi güvenle verebilirsiniz. Geniş depolarda, fabrikalarda ve tersanelerde büyük levhalar, kalabalık rafların veya makinaların bulunduğu depo ve fabrikalarda daha küçük levhalar kullanılmalıdır.


Yüksekte Çalışma Yüksekte Çalışma. Göz Duşu Kimyasal Nötralizasyon. Trafik levhalarını bu sitede görebilirsiniz. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle.


Güvenlik levhaları

Güvenlik Bariyerleri ve Barikatlar. Ayrıca trafikte kullanılan bu levhaların çoğu evrensel bir dil olarak kullanılmaktır. Vera Baskı olarak uyarı levhaları , uyarı levhaları baskı, iş güvenliği levhaları ve birçok baskı çözümleri sunmaktayız. Bir tehlike kaynağı veya tehlike hakkında uyarıda bulunan işaretlere uyarıcı levhalar denir. Sarı uyarı ve ikaz levhalar.


Yol çizgi , Duba ve delinatör montajı, Kolon numaratör levhaları , Yön tayin levhaları , Kasis montajı,. Site, otopark komple yol çizgi, trafik düzenleme malzemeleri. Licensed for free use only for writing technical documents.


Adres: (Çubuk Sanayi) Süreyya Caddesi 24. YOL GÜVENLİK MALZEMELERİ. MADDE – (1) Bu Yönetmeliğin amacı, işyerlerinde kullanılacak sağlık ve güvenlik işaretlerinin uygulanması ile ilgili asgari gereklilikleri belirlemektir.


Yukarıdaki ölçülerin haricinde fosforlu yangın levhaları amacını yitirmeksizin özel ölçülerde imalat yapılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar