12 Şubat 2016 Cuma

Dyno test sonuçları

Dyno test sonuçları

V 105Bg comfortline Golf dyno testine girdiğinde aşağıdaki değerler çıktı. Arkadaşlar selamlar forumu dolaşırken dyno testiyle ilgili bir iki konu gördüm merak ettim bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Aracımın test sonuçları resimde sizce var mı sıkıntı hp ? Oto ekspertiz Computest merkezi. Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi son 2-ay içerisinde aracıma epey bir bakım yaptırıp pompa-enjektör-turba v. Görüldüğü gibi Kartal Oto Ekspertiz olarak güvenliğiniz için en son çıkan teknololoji ürünlerimizle ve uzman. Dinanometre testinin en az 4. Dyno Testi Hangi Sonuçları Sunar.


Dyno test sonuçları

Bu sayede alacağınız aracın anormal durumları net olarak ortaya konur. Merhaba arkadaşlar, Size soru sorcam. Acaba dyno test nerde yaptırabiliriz?


Birde bu sonuçlar sizce doğru çıkıyor mu? Son olarakda fiyat ne kadardır? Motorun hangi devirde ne kadar güç ürettiğini. Maksimum torku ve bu torkun üretildiği motor devrini.


Dyno test sonuçları

Nereden Antalya Araç İbiza 1. Mesaj göndermeye başlamak için kayıt olmanız gerekebilir. Yukarıdaki Kayıt ol linkinden üye olabilirsiniz. Mesajları görüntülemek için forumlara girebilirsiniz. Bu nedenle Kastamonu Oto Ekspertiz olarak doğru referans noktaları üzerinden ayarlanan cihazlarımız ile sizler için en doğru sonuçları elde ediyoruz.


Dinamometre yani dyno test işleminde silindirlerin üzerine getirilen araçlarda özellikle turbo motorlu ise turbo kesilene kadar gaza basılır. Buda aracın dyno üzerinde 1ile 2km hıza çıkması demektir. Otomobilinizi güvenerek alım satımını. ABD Deniz Kuvvetleri bu fotoyla mesaj mı verdi? Motor Performans testi DYNO isimli test cihazıyla yapılır.


Dyno test sonuçları

Aracınızın manuel ya da otomatik olma durumu ile önden veya arkadan çekiş durumuna göre test cihazı üzerine uygun şekilde yerleştirildikten sonra normal yol koşullarındaki gibi aracın hızlanması sağlanarak DYNO test cihazından aracın motoru ile ilgili gerekli sonuçlar alınır. BİR İLKİ YAPTI: Sadece Türk alabilecek. En doğru yorum, aracın fabrika çıkış güç ve tork verileri ile elde edilen sonuç arasındaki farkın, testi yapan teknisyen yada uzmanın değerlendirmesi ile olacaktır. Bu ufak ama her ihtimale.


Sonuç olarak dış etkenlerin etkisini ölçmek istiyorsanız düzeltilmemiş değere bakmanız, modifiye etkilerini karşılaştırmak istiyorsanız ya da farklı zamanlarda farklı otomobil karşılaştırmak istiyorsanız, “standart” dyno ’nun düzeltilmiş değerlerini okumanız daha yararlı olacaktır. Motorda gerçekleşen gücün ve kuvvetin şansıman ve diğer aktarma bölümlerine geçerek tekerleğe ulaşana kadar güç kaybının ne kadar olduğunu ölçer. Yapılan test sonucunda motorun. Farklı sonuçlara neden olan şey bilgisizlik ya da eğitimsizlik diyebiliriz.


Otopsi Oto Ekspertiz in amacı hiçbir firmayı karalamak, kötülemek ya da ekmeklerine taş koymak gibi bir derdi olmadığını bilmenizi rica ederiz. Amacımız yaptığımız işi en iyi. Discover ideas about Istanbul.


Aracın önünde fan açılıp açılmaması bile sonuçları etkilyebiliyor. Bence değerler çok düşük. Elde edilen veriler sayfalık YASAL rapor haline getirilir ve uzman kadromuz tarafından, terimlerle uğraşmadan, sade ve anlaşılır bir dille aracın test sonucu anlatımı yapılır. DYNO CAR- İzmir Oto Ekspertiz - 6. TDI AWX MOTOR KW Yeni motor yaptırdım 5km oldu bende aracı bir dyno test yaptırayım dedim sonuç bu ilginç anlayan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim. Fiat Linea Türkiye Forumu;.


Aracımı 113binde sattım ve ekspertiz de bu sonuçlar çıktı. Tork değeri fabrikadan fazla beygir değeri ise baya düşük çıktı. Sizce ne derece sağlıklı bu sonuçlar Son Düzenleme: Temmuz 2. En güvenilir ve en sağlıklı sonuçları aldığım tek yer OTORAPOR. Gittiğim her şubede aynı güleryüzü ve ilgiyi görmek mutluluk verici.


Devlet hastanesi, online tahlil sonuçları sorgulama, mhrs tahlil sonuçları , sağlık makaleleri, e-tetkik sonuçları , kan tahlili sonuçları , laboratuvar sonuçları , idrar kültür testi , pataloji, biyokimya, tahlil yorumları,emar, şeker tahlili. DOĞRU ADRES GÜVENİLİR SONUÇ. Test sonuçları ne anlama gelir? Dünya otomotiv otoriteleri tarafından doğruluğu kabul edilmiş tek test cihazı.


Araç lifte kaldırılarak alt kısmı görsel olarak incelenir. Türk Tedarikçi Bulma Çözümleri Hizmetler ve Üyelik Yardım ve Topluluk. Focus Mkile Focus MkDizel Otomatik Yakıt Testi. Ford Focus Sedan MkÖn İnceleme. Motor komprasyon testi en sağlıklı sonucu verir.


Evet şuan forumlarda bakıyorum da çoğu kişi bu durumdan şikayetçi. Bunlara kıyasen kendi arabamızı tabi ki karşılaştırmayacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar