19 Şubat 2016 Cuma

Miliohmmetre

Kullanım alanları çok yönlüdür: motor bobinlerde, jenertörlerde, transformatörlerde, devrelerde örn. MetraHit 27I, gelişmiş ve özel uygulamalar için tasarlanmış bir multimetredir. Bir miliohmmetre veya mikroohmetre ağırlıklı olarak mesleki eğitim, okul, sanayi ve atölyelerde kullanılır. Multimetreler, dijital multimetreler ve dahası, uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada.


Miliohmmetre

Tıkla, en uygun fiyatlara multimetre satın al. Four terminal Kelvin measurement 2. LCD display with backlit 3. Miliohmmetre seviyesinde 1A test akımında 300. Low battery indication 5. Over load protection on all ranges Özellikler 1. Turbo konusunda en çok tercih edilen markaların yetkili türkiye distribütörü Güven Turbo resmi web sitesidir.


Fluke Networks ve Netscout Seçili Ürünlerde İNDİRİM! TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava! Sayın Müşterimiz, Önerileriniz bizler için oldukça değerlidir. Firmamız, ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkındaki tüm önerilerinizi bu formdan bizlere iletebilirsiniz.


KARTAL OTOMASYON güvencesiyle en kısa sürede kargolanacaktır. Kafanıza takılan tüm sorular için lütfen nüzerinden iletişime geçiniz. Arasında direnç ölçebilme.


Isı Kompanzasyon Özelliği. Fast ve Slow olarak Ölçüm Hızını ayarlayabilme. Mikroohmmetre AOIP MİKRO OHM ÖLÇÜM CİHAZI OHMMETRE MİKROOHMMETRE MİLİOHMMETRE MEGAOHMMETRE Kraft Teknik Ölçüm Cihazları Laboratuvar, Kalibrasyon ve.


Sıvı kristal ekran kullanımı ile tüm parametrelerin net bir şekilde okunabilir. Cihazın sadece dört düğmesi vardır. Tüm aralıklarda aşırı yük koruması. Yüksek doğruluklu, yüksek çözünürlüklü, taşınabilir Milliohm Metre veya alan kullanımı. Digitech FMO-askeri amaçlı ve konvensiyonel elektrikli fünyelerin omaj değerlerinin tayin edilmesi için kullanılır.


Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Yayıncılık, Fuarcılık ve Tanıtım Hizmetleri A. Sanayi Mahallesi Sultan Selim Caddesi Şahinler Sokak No: Kat 3-4.


Hizmetlerimiz ve kalibrasyon ihtiyaçlarınızı nasıl karşılayabileceğimiz hakkında bilgi edinin. Fİyat teklİf formunu doldurun. Profil bilgileri Forum Mesajları Özel Mesaj Elektrik Forum Yeni Üye Üyelik tarihi Mesajlar Konular 0. Arkadaşlar Merhaba, Adex ad 7miliohmmetre kullanan var mı aranızda? Bu cihazla sargı direnci testi yapamıyorum.


Ekrandaki değerler sürekli değişiyor. MRC – Metal Recycling Comp. Kondansatör Kutusu: Direnç Kutusu: Etalon Devre Elemanları. This video is unavailable. Namenjeni so meritvam impedance komponent v fazi načrtovanja in preskusnih pregledov.


Miliohmmetre

Bakanlıktan yetkili tartı aleti muayene, mühürleme ve damgalama servisi 04. A Microcontroller Based Digital Lock-In Milliohmmeter Described are the waveform capture metho example firmware and hardware designs. Test Cihazları üretim, İthalat, İhracat konusunda hizmet veren firmamız, uzman kadrosuyla müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli ve uluslararası standartlara uygun cihaz üretimi, teminini, bakımı ve onarımını hedef edinmiştir.


EgeRate Elektronik,Test ve Ölçüm Cihazları,Havya ve Lehimleme İstasyonları,HDMI Kablo,HDMI Cable,Analog Osiloskop,Digital Osiloskop,Taşınabilir Osiloskop,Analog Osilaskop,Digital Osilaskop,Taşınabilir Osilaskop,Spektrum Analizörü,Frekansmetre,Fonksiyon Jeneratörü. Bu testte kablolarda iletken olarak kullanılan bakırın direnci ölçülmektedir. Find your industrial electronic equipment part number VIGILOHM - MERLIN GERIN from the MILIOHMMETRE range on cofiem. Koaksiyel Kablo Testleri Network Analyzer test cihazı kullanılarak ölçüm yapılır. Sözcükler, direkt olarak Ohmmeter ile ilgili eş anlamlı kelimeler olmayabilir.


Kelime anlamı benzer olan sözcükler olabilirler. Absorption band: Soğurum kuşağı. TL 6543TL Vergiler Hariç: 5545TL.


Sargı uçlarının göstermesi,motorun sağlam olduğu anlamına gelmez. Sargılar arasında sipir kısadevresi olabilir. Bunu anlamak için,kaliteli bir miliohmmetre ile,sargı dirençleri ölçmeniz gerekir.


Miliohmmetre

Motorunuz kW tan fazla ise,mikroohm ! Marmatek Mühendislik’in ürün gamında yer alan ürünlerden biri olan Burster Resistomat ürünleri, elektrik direnci ölçümü için yüksek doğruluklu bir otomatik kontrol ve test ünitesidir. Başta iletken kablo, şalt malzemeleri,bobin, motor ve trafo imalatı gibi alanlarda olmak üzere iki kontak noktası arasında hassas direnç ölçümü yapılması gereken tüm uygulamalarda. A) İzolasyon testi B) İletim testi C) Kaçak testi Cevap: B. Arka tarafına erişilmeyen kapalı bölgelerin onarımında ne tür perçin kullanılır? El Tipi Multimetreler kategorisindeki MY Dijital Multimetre Ölçü Aleti, MYiçin daha fazla bilgiye ve aynı tür cihazlara buradan ulaşabilirsiniz.


Oferta noastra de echipamente copera diferite domenii de activitate: biomedical, productie de medicamente, metalurgie, constructii de masini, materiale de constructii. CEM (everbest) is a set of professional development, design, production and marketing of various measuring instruments of high-tech enterprises.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar