17 Şubat 2016 Çarşamba

Hdmı kablo 5 metre fiyatı

Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. TL 3TL (1) Antenci 99. Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır. Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür.


Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Bakır metre Altın Kaplama Kablo , en etkin ses kalitesine ulaşabilir, AM-Fİ ‘nize ses aktarımı sağlayabilir. Sert, kıvrımları zor kabloları unutun.


Esnek, kaliteli kablo yapısı ile kırılma olmadan, görüntü aktarımında sorunsuz kullanım. HDMI kelimesinin İngilizce. V versiyon ile 4K desteği. TL Sizin İçin Seçtiklerimiz.


Hdmı kablo 5 metre fiyatı

Televizyon, güvenlik kamerası ya da oyun konsolu gibi cihazlar için ihtiyacınız olan tüm kablo için uygun fiyatlar üzerinden satış hizmeti yeren firmamız, düşünülenin aksine bu ürünleri üreten firma değil. Bahsi geçen kablo bu değil yanlız , söylediğiniz fiber hdmi kablo tabiki tatmin edici ama fiyatı da tatmin ediyor insanı. Etikletleri hdmi Kablo Çeşitleri Class 1. Kablo Uzunluğu Konektörü ulaşılması zor alanlarda kolay montaj için 180° dönebilmekte.


Müşteri memnuniyeti garantisi ya da para iadesi. Metre peşin fiyatına taksitle Uskey. Dark DK-HD-CV13L150MICR 1. TL olarak hemen sipariş vermek için tıklayın.


Hdmı kablo 5 metre fiyatı

V ( metre ) ve ihtiyacınız olan diğer tüm ürünler en uygun fiyatta microelektronik. Oyunlarınızda, Filmlerinizde Ve Çektiğiniz Video Kayıtlarınızda 3D Heyecanını Yaşayın. Kurulduğu günden beri ana kuralı anlamsızlığa kaçmadan mümkün olan en yüksek iletim kalitesini sunmaktır. Supra yeni bir model ürettiğinde yalnızca dünyanın en iyisini ürettiğini bilirsiniz. Hdmı Kablo , Hdmı Tip A Erkek Konnektör – Hdmı Tip A Erkek Konnektör.


Daha ayrıntılı ürün model bilgisi ile arama yapmanızı öneririz. Online sipariş verilebilir. HEMEN AL saat dakika içerisinde sipariş verirseniz bugün kargoda. Sepete Ekle STOK SORUNUZ. Bu Üründen puan kazanabilirsiniz.


Hdmı kablo 5 metre fiyatı

Günün fırsatları 10TL. V ( metre ) ve ihtiyacınız olan diğer tüm ürünler en uygun fiyatta microelektronik. Türkiye distribütörü garantili, orijinal ürünler. Kaliteli Görüntü - Uzunluk: 1. Ve bu değerler çok düşük derece farklar yaratmaya başlarlar. Tek bir sonuç gösteriliyor.


Filtrele — Ürün kategorileri. VGA ve DVI aktarımından çok daha sağlıklı olması, görüntü haricinde eş zamanlı olarak ses aktarımını da gerçekleştirebilmesi ve üretim aşamasında düşük maliyetli olması nedeniyle kısa sürede dünya çapında kullanılmaya başlanmıştır. Satın alınacak ürünle ilgili en doğru bilgi ilgili mağazanın web sitesinden alınmalıdır.


Hdmı kablo 5 metre fiyatı

METRE , hdmı , hdmı kablo , altın uçlu hdmı , altın uçlu hdmı kablo peşin fiyatına taksitle Uskey. Havale: 2TL Kargo: TL. Kılıflı Yapı ile Ekstra Dayanıklılık! Fiyat değişim alarmına abone ol. Karşılaştırma listesine ekle.


Tüm bankaların VISA ve MASTERCARD kredi kartları ile ödeme yapabilirsiniz. TL den başlayan taksitlerle! Tüm Inca hdmi kablolar modellerini incele.


Bu sebeple standart kablolarda gerçek hdmi 2. Premium Sertifikası alabilir. TeknoGreen TKS-8XLR 6. QED markası ses ve görüntü sistemlerinde kullanılan en iyi kablodur. BU ÜRÜN HAKKINDA AÇIKLAMA YA DA TEKNİK BİLGİ BULUNMAMAKTADIR. Kablolar ve Adaptörler fiyatları otantikbilgisayar. Bu ürün üretici firma tarafından yıl garanti kapsamı altındadır.


Goldmaster CAB-3Hdmi Kablo 1. Digiturk Modellere uyumlu 2. Hemen bakın, farkı görün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar