15 Şubat 2016 Pazartesi

Ngk bobin

Parça bulucumuza hoş geldiniz! Tek kıvılcım teknolojisinde her bir buji için ayrı bir bobin bulunur. Hızla büyüyüp dünyanın çeşitli yerlerinde fabrikalar ve şubeler açtı.


Ngk bobin

Her yıl 5milyondan fazla buji üretmektedir. Yanı sıra ateşleme kabloları, ateşleme bobinleri, kızdırma bujileri, lambda ve sıcaklık sensörleri de üretir. Her ne sebeple olursa olsun kutusuna yada yedek parçaya zarar gelmediği sürece iş günü içinde sebep göstermeksizin iade. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.


Garajdan aracınızı seçerek parça uyum kontrolü yapınız. NGK RKIRMIZI BOBİN SETİ. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Araç iç ve dış aksesuar, Modifikasyon ürünleri, Oto görüntü ve ses sistemleri, spor yay ve süspansiyon ürünleri en uygun fiyatlarla onur-oto. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz.


Ngk bobin

NKG nın kullanım ömrü 75. Bu ürünü kredi kartına taksit ve kapıda ödeme kolaylığı ile satın alabilirsiniz. ATESLEME BOBİNİ PRIMERA 1. Güvenli e-Ticaret ile satıcının belirlemiş olduğu fiyattan satın alabilirsiniz.


Peşin Fiyatına Taksit Seçenekleri. kanalında yer alan videoda, bir ateşleme bobin sisteminin kurulum işlemleri servis personeli için kolay anlaşılır şekilde adım adım anlatılıyor. Opar buji kablo seti liraydı, çift tırnaklı lancia ngk da lira. Valeo bobin de 130- 1arası bir fiyatı var sanırım.


Buraya fiyatlarını not düşeyim de haberiniz olsun dedim. Carisma için buji kablosu ve bobin almak istiyorum internet üzerinden. Benim Sorunuma Gelince, bazen benim araçta düz yol olsun yokuş yukarı ilk kalkışlarda sanki araç boğuluyormuş gibi geliyor. Buji Başlığı Ngk Plastik.


Ngk iridyumun elektrot kalınlığı 0. Onun yerine buji fişine ve bobin fişine iletken bileşenleri içeren bir cam eriyiği biçiminde bir rezistans entegre edilmiştir. Fatih hocam vuruntu olarak paylaştığınız videodaki ile aynı sorunu yaşıyorum. Bunlar bobin tipini gösterir – ve böylelikle araç başına opsiyonel olarak teklif edilecek ateşleme bobini sayısını da belirtir. Zaten performan yükseltmek için yüksek ateşlemeye sahip bobin sistemleri çoğu motor markası için kit olarak satılmaktadır. Az akim cektiginden bobin omrunude uzatiyor ama ilk alim maliyeti yuksek.


Bobin değişince o tekleme vs. Araçlarda kullanılan ateşleme bobini kontrolü nasıl yapılır. ALIŞMA SAATLERİ DIŞINDAYIZ. LÜTFEN 13:DAN SONRA ARAYINIZ. Yazdıklarım harici motorla alakalı bir modifiyesi yok.


BMW kullanıcılarına tavsiye ederim. Açıklama Yorumlar Taksit Seçenekleri. Uzun omurlu olsun diyorsanız taş sigorta ile kullanın.


Ngk bobin 1-ay gibi bir surede gumlemisti yaklaşık senedir taş sigortalı kullaniyorum tik yok saat gibi. BREMİ vs BERU Rbobin kullananlar hangisini önerirsiniz ? Toplam adet sonuctan sayfa basi ile arasi kadar sonuc gösteriliyor. LPG de bu değişebilir güvendiğiniz bir ustanın tavsiyesini. HEMEN AL saat dakika içerisinde sipariş verirseniz bugün kargoda.


HEMEN AL saat dakika içerisinde sipariş verirseniz bugün kargoda. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Neyse bujileri test makinasıyla denedi ama bujilerde arıza yoktu. Kalitenin ve Güvenli Alışverişin Adresi OtoSuperMarket. Gold - Brenta - Lucas - newfren - vicma - kn - honda (yedek parça) - yamaha (yedek parça) - kawasaki (yedek parça) -Redline spor manetler - did zincir - yuasa akü - rk zincir - ek zincir - tex moto - motosev - ipone yağ - velomoto - anes motor - ngk buji - motoparça - tiger eksoz - hiflo yağ filtreleri - micehlin - prelli.


Ngk bobin

Eğer yoksa bobin görevini yapıyor demektir,sıfırlamanın hiçbir faydasını göremezsiniz. Fiyatların geçerlilik süresi stoklarla sınırlı olup maliyet fiyatlarıyla değişkendir. Sitemizde sergilenen ürün fotoğraflarındaki özellik ve görüntü bozukluklarından şirketimiz sorumlu değildir. Eğer aracınızda normalden daha sık bobin bozulması sorunları ile karşı karşıya kalıyor iseniz, bobini değiştirmek geçici bir çözüm olacaktır.


Standart orijinal bobin ve orijinal kablosu (Motorcraft) bu işi sağlar. Nm değerine göre tork anahtarı. Avrupa yedek parça pazarında en geniş tabanı olan bu ürün gamı, 3farklı ateşleme bobini tipi kapsıyor. Karşılaştır (0) Sırala: Göster: Sepete Ekle. HB arka taraf egzost orjinal üründür.


Ngk bobin

Eğer öylede düzelmezse şanzımana kadar gidecek sanırım iş. Hızlı Erişim Toggle Dropdown. Erkan KASIM - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden.


Suzuki Samurai, Suzuki Vitara.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar