24 Kasım 2017 Cuma

Sensörlü led armatür

Sensörlü led armatür

Performans ve verimlilik yönünden oldukça nitelikli sensörlü armatür ürünleri buradan karşınıza çıkarken müşteri memnuniyeti konusunda yaptığımız çalışmalar sizin için gerçekten başarılı bir proje ve olumlu sonuç ortaya koyuyor. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. SENSÖRLÜ LED TAVAN ARMATÜRÜ 12WATT BEYAZ IŞIK RADAR SENSÖRLÜ. Modelight Afraze Beyaz Glop 1TL 0. MAX SENSORMATIC 10W LED SENSÖRLÜ SIVA ÜSTÜ ARMATÜR. TL E-Bültenimize Kaydolun!


Sensörlü led armatür

Bizi sosyal medyadan takip edin. Yenilikçi ve öncü yapısıyla yurtdışına ihraç yapan ve markasıyla tercih edilen firmamız çalışmalarında tamamen sizlerden aldığı güven ve 1yerli kaynak kullanarak kaliteli ürün ve kaliteli hizmet sunmaya devam etmektedir. Hareket algılamalı armatürü ışığın otomatik yanması için iç veya dış mekanlarda kullanabilirsiniz. Sıkça Sorulan Sorular Jetled ve led dünyası hakkında merak ettiklerinize burdan ulaşabilirsiniz. Enerji Tasarruf Hesaplayıcı Diğer Aydınlatma Ürünlerine Oranla Ne Kadar Tasarruf Edeceğinizi Hesaplayın.


TL 2TL (2) Ledreyon 100. TL 3TL (6) Lambax 100. Işık yayan diyot anlamına gelen LED , günümüzün en çok tercih edilen aydınlatma çeşitlerindendir. Bu kadar tercih edilmesinin sebebi daha dayanıklı olmasıdır.


Kampanyalarımız sizleri bekliyor ! Led armatür çeşitleri, en uygun fiyatlarıyla Hepsiburada. Full ledli şarjlı sensörlü armatür , duylu şarjlı sensörlü armatür , full ledli sensörlü armatür , full ledli glop, glop armatür , sensörlü tavan armatürü, yuvarlak panel led , 60xpanel led , led etanj, led sokak aydınlatma armatürü, lineer armatür modellerimiz hakkında detaylı bilgi için lütfen aşağıdan filtreleyiniz. Camlı Tasarruf Sağlar.


Sabit akım çıkışlı, yüksek verimliliğe sahip LED sürücü. TL 4TL İndirim ( 10TL Kazanç) Sepete Ekle. Led aydınlatma teknolojisinin tasarruflu ve etkili sistemi sayesinde avantajlı aydınlatma sağlanabilir. Mutlusan Kamelya Plafonyer. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


KALİTE CE VE ROHS KALİTE BELGELİ Ürün yorumu yok. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Sensörlü Tavan Armatürleri Yüksek Tavan Armatürleri. Hareketin olmadığında LED armatür kendisini otomatik olarak kısmakta yani yarı yarıya enerji tasarrufu sağlamaktadır.


Cob Led Armatür İnç Beyaz Kasa (Beyaz Işık) 33. Led Panel Armatürü Saç Kasa Watt. Kendinden ledli ve kendinden sensörlü Led glop armatür. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz.


W Sıva Altı LED Spot Armatür. Taksit avantajı ile satın alabilirsiniz. Tüm Eglo Ürünlerinde bizlerden fiyat almadan başka yerden almayın.


Mutfak Aydınlatma Armatürleri Led `li Buji Ampul Aksiyel Fan Çeşitleri Dekoratif Glop Armatür Ledli Floresanlar Bahçe Aydınlatma Armatürleri Bant Armatür Mantar Led Ampul Power LED Aydınlatma Armatüri. Doğan Ofis Armatürleri ile Ofisler Daha Şık Backlight LED ofis armatürlerimizde şıklık tasarrufla birleşti. Her gün artan çeşitlerimizle ihtiyaçlarınızı daha iyi karşılıyoruz. W Metal Armatürlerimizle stadlar ışıl ışıl. Ledli şarjlı sensörlü armatürlerimizle her zaman aydınlıktasınız.


Sensörlü led armatür

Ucuz Elektrik Malzemeleri Satışı Hakkında Karaköy Elektrik Firmaları. Tavan sensörlü led armatür apartmanlar, wc, koridor gibi mekanlarda otomatik aydınlatma sağlar. Dekoratif led spot armatür ürünleri, watt spot armatürler, Sıva altı spot armatürler, Sıva üstü spot armatürler Ürün Karşılaştır (0) Sırala: Göster: watt Manda Gözü Led Spot Armatür.


TL - TEKNİK ÖZELLİKLER - Armatür Duyu:. Armatür fiyatlarına göre arama yapabilir en uygununa sahip olabilirsiniz. E porselen duyu bulunan, maksimum iki tane wat lık ampul bağlanabilen (Ampul fiyatı dahil), iç tesisatı. Elektronik Kamu Alım Platformu - EKAP sisteminde yer alan ilanlı ihalelerin yanı sıra ilansız ihalelerin ve doğrudan teminlerin yer aldığı bir veritabanıdır. Sitemizde, EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) sisteminde bulunmayan, doğrudan erişemediğiniz birçok ihale ile doğrudan temin ihaleleri için arama yapabilirsiniz.


ICE COLD CUSTOMS ORBIT DELUXE LED KIT TECHNICS TURNTABLE DJ UNDER PLATTER GEAR. Banyo ve Tavan Armatürleri. Seramik Duylar-Özel Duylar. LED aydınlatma akkor ve floresan ampullere oranla çok daha kullanışlı ve uzun ömürlüdür. Sıva Üstü Armatürler 60×Sıva Üstü Slim Led Armatür.


Gövde: DKP sac Optik: Opal PS veya PMMA Işık Kaynağı: SMD LED IP Değeri: IPCRI: Giriş. Armatür Kataloğu Proje Albümü Tüm katalog ve broşürler. En yakın distribütörü veya iş ortağınızı bulun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar