26 Kasım 2017 Pazar

Basit anfi devresi

TBA820M Amfi Devresi (Stereo, Mono PCB) Çoğumuzun bildiği ve mutlaka deneyimi olduğu eskilerden basit bir tüm devredir TBA820M. Küçük yapısına rağmen zamanına göre boyundan büyük işler başaran, fiyatı ucuz. Devre en basit mono amfi devresidir. Isıya duyarlı led devresi.


Devrede kullandığınız NTC veya PTC gibi ısıya duyarlı malzemeler sayesinde sıcaklık artınca veya azalınca ledin otomatik olarak yanmasını sağlayabilirsiniz. Bu yazımda sizlere LM3Entegresi yapılmış mono anfinin yapımını anlatacağım. LM3entegresi hemen hemen tüm elektronikçilerde kolaylıkla bulunabilir. Yanınızda taşıyabileceğiniz, ister cep telefonunuza ister bilgisayarınıza bağlaya bileceğiniz, maliyeti düşük, yapımı kolay fakat.


Devrenin yapımı üstte görüldüğü üzere oldukça basit. MPSAYüksek voltaj seviyeli bir NPN transistördür. Bu iki transistörün bacak.


Watt Amfi Devresinde ayrıca MJE3ve MJE3kullanıldı. Besleme için volt bir kaynak yada volt pil kullanabilirsiniz. TL Vergiler Hariç: 05TL. Karşılaştırma listesine ekle.


Bir de buna uygun besleme devresi. Ama besleme devresi için bir ricam olacak, köprü diyot yerine normal diyotlardan köprü yapar mısın? Burada aldığım köprü diyotlar. Eğer basit çıplak kablolar ile 10cm bile bağlamışsan vay haline.


Anfi devresi için kutu seçimi - Sayfa 2. O empedansta bu kablolar iletken bile değildir. ANTEN vazifesi görmektedirler. Blendajlı kullanmışsan bu sefer de kablo kapasitesi işin içine girer. Hoparlörlerin kabinleri mevcut.


Harici analog pedal ile kullanmayı düşünüyorum. Sadece clean kanallı basit bir sistem. Kapılar için basit hırsız alarm devresi. Polifonik kapı zili devresi.


Daha detaylı bilgiye ihtiyacınız varsa diyot. Binlerce konu başlığı , Şemalar PDF kitap ve ders notları. Malesef devrenin düşük güçü entegrenin ısınmasına yansımamıştır ısınma sorununu halletmek için basit bir alüminyum sogutucu kullandık.


Devremiz 12V ile çalışmaktadır ve 0. Mikrofon ile sterio anfi arasında kullanılmaktadır. CD-aux- teyp girişleri için mikrofon anfisi olarak kullanmak mümkündür. Bu devre elimizden geldiğince basit tutulmaya çalışılmıştır. Biraz daha temiz yapabilirdin, ilave elemanların etiketleri yok, via denilen alt ve üst katmanların birleşimini gösteren parça kullanmamışsın, taş dirençlerin fiziksel boyutları göz önünde bulundurup diğer elemanlar arası yeteri mesafe bırakmamışsın. Arakadaşlar size 2Xanfi devresi veriyorum çok kullanışlı bi amfi ben yaptım gayet güzel çalışıyor tavsiye ederim devresi ve resimleri aşagıda işinize yarar umarım.


Genelde preamplifikatör devreleri op-amplardan yapılır ama bu devrede transistörlerden yararlanılmış. W lık hoparlörden yükseltilmiş şekilde almaya çalışıyorum. A 30V 4TL KMonteli Ayarlı DC Güç Kaynağı 1. Next KIrmIzI Alarm Siren Devresi. PIC16F8LCD Adım Ayarlı Step motor. Led ile türk bayrağı devresi.


Arduino arduino devreler arduino projeler basit devreler basit elektronik devreler. Girişteki elektret mikrofonu Ttransistörü ile kuvvetlendirilmiştir. Osilatör voltaj kontrollüdür.


Basit anfi devresi

Silicon firmasını devre ile verdiği bilgiye göre hz gibi düşük frekanslara sahip bass sesleri rahat şekilde verebilmektedir. Sözü fazla uzatmadan devre ile ilgili dökümanları vereyim. ARABADA KULLANILAN SES SİSTEMİNİ EVE BAĞLAMAK ! Amplifikatör (Yukseltec) Devresi. Evde Oto Ses Sistemi) Primitive Technology: Music.


EN UCUZ Ses Sistemini Kurduk l Detaylı Fiyatlar l Bu Fiyata Bu Kalite YOK. FREKANS AYARLI PWM DEVRESİ , HİDROLİZ DEVRESİ , MOTOR HIZ KONTROL DEVRESİ 0-15Ah. Ayarlanabilir Frekans özelliği ile motorlardaki uğultu sesini sona erdirir veya en düşük seviyeye ge.


Basit anfi devresi

Selam arkadaşlar sizlere yeni bir devre sunuyorum. Yapılması çok kolay ve çoğu yerde rahatca kullanabileceğiniz volt beslemeli bir anfi devresi. Ben bu dereyi çoğu oto anfilerindede gördüm.


AVR Projeleri ccs c elektrik elektronik pic projeleri dcdc konvertör mikrodenetleyici PLC nedir ? Basit bir kulaklık anfisi yapımı. PLC MSP4nasıl yapılır PSU SMPS Trafo nedir ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar