10 Kasım 2017 Cuma

Kameralı park sensörü 4 sensörlü renkli gece görüşlü

Monitör Hepsi Bir Arada TAM SET! Uygun fiyat ile hemen al. Ayrıca resimleri, hakkındaki yorumlar, tanıtım videosu ve detaylı bilgilerde burada.


Aracın arka kısmını gösteren renkli gece görüşlü dikiz aynasına geçen ayna. Kademeli BiBi uyarı sesi. Aynaya bakarken hem aracınızın arkasını renkli gece görüş özelliğine sahip monitörden görebilirsiniz, hemde monitör üzerinde kalan mesafeyi size gösterir. Piyasadaki benzer ürünlerde metraj göstergesi bulunmamaktadır.


TL 26TL (41) SETAŞ 100. Boyanabilir ve ayarlanabilir sensör özelliğiAyna üzerine geçme özelliği(tüm ayna modellerine uyumlu). Renkli inç TFT-LCD dokunmatik monitör. Park Sensörü Ekranlı Sesli 15mm 4Lü Siyah.


Gizli gece görüşlü kamera. Arabalık Yere Araba Park Etmek. Fabrika araba arka görüş güvenlik sistemi için kablosuz ters.


TFT HD LCD dikiz ayna çift kameranızla hem ön hem arka HD kalitede video kaydı yapabilirsiniz. Dikiz aynası mavi tonlu yansıma önleyici özelliğe sahiptir. Geri Vitese taktığınızda Park sensörü ile hem ses ile ikaz alır hem de arka kamera ile dikiz aynanızdaki.


Kameralı park sensörü 4 sensörlü renkli gece görüşlü

Alfa romeo tutkunlarının buluşma adresi. TL, geri görüş sistemli ve arka sensörlü sistem de 550TL dediler. Izleme: Hayır hareket Algılama Mesafe: 2-M çalışma Gerilimi: 3. Kameralı olan saçma derecede pahalı. Carspeed park sensörleri urfalık sitesi. Evidea ile online yapı marketi ürünleri tek tıkla kapınızda!


Geri vites park Sensörü lcd renkli ekranlı türkçe sesli pib uyarılı montaj pançı hediye. RENKLİ VE GECE GÖRÜŞLÜDÜR. Vadİstanbul park sensörleri tamam vurduk dur seklinde bi uyarısı. INCH İNCE DİJİTAL EKRANLI KAMERALI ′LÜ PARK SENSÖRÜ Özellikler. Ancak eski model bir otomobili veya baz donanıma sahip bir otomobiliniz varsa geri görüş kamerası taktırarak ilgili sıkıntıyı çözebilirsiniz.


Oto Güvenlik kategorisindeki ürünleri inceleyin ve GÜVENİLİR bir şekilde satın alın! Böylelikle kayıt süresi daha da uzar. GB Hafıza Kartı ile 720P saat dakika kayıt yapabilirsiniz.


HUATAI Sensörlü park sensörü sistemi Arka ve Ön Algılama. Sentinel gece görüşlü arka görüş kamerası. Kızıl ötesi sinyalleri sayesinde hiçbir aydınlatma yapılmasa bile aracın arka alanını gece görüşü ile gösterir. Su geçirmez, donma yapmayan sensörler. Dijital renkli göstergeli ekran.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. HD) gece görüşlü tampon kamerası. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın!


Bir araba anahtarlığı şeklinde olan bu kamerayla, kesinlikle farkedilmeden saatlerce görüntü çekebilirsiniz. Ayrıca düşünmüyorda değilim arkaya kameralı park sensörü mü taktırsam diye. Tabi sis farı yoksa uzun farların bağlantısından da yararlanılabilir fakat hani gece ya da kışın akşam es kaza trafiğe kalmanız durumunda sorun olabilir bu. Tabi bu her zaman olacak diye birşey yok. Saat kamera ile sesli, renkli video kaydı yapılır, tam şarj ile yaklaşık saat sesli, renkli video kaydı yapar.


Cyclone kameralı ve dijital ekran ’lü park sensörü son derece kullanışlı bir ürün. Hesabım Sepetim Kasaya Git. ARAP 3Lü Havalı Elektrikli Krom Korna 24V.


Spot ışık ile sabotaj ve plaka okumalarında kullanılabilir. Minumum ışık hassasiyeti IR devredeyken Lux, 752(H)x582(V) pixel çözünürlük, -9mm manuel varifocal lensli, adet infrared le Gece görüş mesafesi metre. Gece görüşü ve hareket sensörü sayesinde de siz aracınızda değilken bile aracınız artık güvende olacak. Profesyonel sürücüler gibi park etmenizi sağlayacaktır.


Kameralı park sensörü 4 sensörlü renkli gece görüşlü

Bresser Gece Görüş Dürbünü ve Leica Mesafe Ölçer. Böylece sürekli güvenlik ve anında müdahale imkanı sağlar. Gece görüşü (Ir-Cut modülü) özelliği ile tam karanlıkta bile gündüz netliğinde görüntü kaydı yapar.


Normal ampul olarak görünür ve kullanılır. Aralık fabrika çıkışlıdır. Araç kesinlikle masrafsız olup 1. Hava yastıklı, vites, hız sabitleyici, yağmur sensörü ,far sensörlü , Yokuş Kalkış desteklidir Tüm bakımları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar