17 Kasım 2017 Cuma

Iphone 4 şarj dönüştürücü

Iphone 4 şarj dönüştürücü

Aynı Anda Müzik ve Şarj - İpad nesil ipad pro tüm lightning çıkışlı cihazlarda kullanılabilir. TL TL (73) sentor 100. PLus X Xr XsMax Baseus Oyun Çeviri Şarj Müzik Arama Aux. Apple aygıtları için kablolar, şarj dock’ları ve battery case’ler bulun. Online satın alın ve ücretsiz gönderimden yararlanın.


TL 10TL (10) noprin 100. Eğer sorununuz sadece adaptörde ise tek başına satılan şarj adaptörü edinerek bu sorunu ortadan rahatlıkla kaldırabilirsiniz. Bi dönüştürücü alıp kullansam şarj yapar mı zarar verir mi ? Orjinal Apple ürünüdür ve Genpa garantisindedir. Cep Telefonu Kılıfı ve Tablet Kılıfı.


Akıllı telefon ve tablet kullanıcılarına yüzlerce çeşit kablo ve dönüştürücüler. Bunun nedeni de Amerika’dakin prizlerin, Türkiye’deki prizlerden farklı olmasıdır. Dolayısıyla Amerika için üretilmiş bir fiş, Avrupa ülkerindeki prizlere takılamaz.


Dock aracılığıyla) bilgisayarınızın USB bağlantı noktasına veya bir elektrik prizinden rahat bir şekilde şarj etmek için Apple USB Güç Adaptörüne bağlar. Eski pin şarj cihazını kullanmanızı sağlar, Ses ve Video desteklemez, Renk: Beyaz. Bu ürüne yapılan toplam yorum sayısı (0) Ürüne yapılmış yorum bulunmamaktadır! Pod Touch (2) LG G(2) Mini iPad Uyumlu (2). Sepete Ekle Mini Hafıza Kartı Okuyucu.


Baseus 3Derece Dönen Çift Girişli Dijtal Ekranlı Araç Şarj Cihazı - Gold. Aksesuar ürünlerinin tam listesi. Ana Sayfa Hakkımızda Güvenlik Destek İletişim Rss. Yeni Ürünler Fırsat Ürünleri İndirimdekiler Çok Satanlar.


Iphone 4 şarj dönüştürücü

Pil ve Pil Şarj Cihazları. Muazzam aksesuar satışı yapacak apple. Telefonların yanında şimdi deli gibide hızlı şarj adaptörü ve dönüştürücü satacak.


Telefonun daha önceden de şarj sorunu vardı çok çabuk bitiyor Bataryayı değiştirsem düzelir mi ? Lightning–USB kablosu ile şarj ve veri senkronizasyonu. Kullanıcıların hızlı şarj teknolojisinden faydalanabilmesi için hızlı şarj destekli bir adaptöre de ihtiyacı var. Bunun farkında olan Apple, 18W’lık yeni bir hızlı şarj adaptörü geliştirdi.


Bu dönüştürücü adaptör sayesinde yapabileceğimiz ise oldukça basit. Elimde eski telefonumun (asus zenfone 5) orjinal adaptoru bulunmakta. Telefonunuzda mutlaka ayarlayın: Android 8’deki uygulama izinleri.


Bu adaptor ile telefonumu şarj edersem sıkıntı olur mu ? En ucuz fiyatları ile satın al. USB-C dönüştürücü adaptör veya yeni bir. Bu incelediğimiz ürün ise yanımızda olduğu zamanlarda micro USB’den telefonları şarj edebilme imkanı sağlamaktadır. Kutu içerisinden çıkan adaptörün hızlı şarj desteği bulunmuyor.


Konuyu başlatan cesurdoganv;. Düzgün bir dönüştürücü al. Boşuna masraf yapmana gerek yok. Satın almak için yardım alın. Bu, var olan kulaklıklarınızı Bluetooth kulaklıklara çevirerek kablosuz hale getirmenin en maliyet-etkin yoludur.


Yüksek ses düzeylerinde bile. Dönüştürücüyü bağladığın zaman herhangi bir değişiklik olmayacak zaten. AMP Siyah Araç Şarj Aleti Ultra kompakt 2. MERLIN GERIN multiC32N CIRCUIT. Cep telefonunuzun hızlı şarj olmasını sağlar. O yüzden dönüştürücü ile kullanıyorum.


Kablosuz Şarj Özellikli 10. Umarım onunla ilgili bir sıkıntı değildir. Baseus Llightning dönüştürücü şarj kablosu alüminyum başlıklardan yapılmıştır.


Sanırım Şarj soketi bozuldu. Soket değişim ücreti hakkında bilgi alabilir miyim_? Ali Bey detaylı e-posta gönderdim.


Iphone 4 şarj dönüştürücü

Aynı anda cihazı şarj edebileceğiniz ve aşırı yük koruması bulunan USB Şarj Adaptörü. Elinizde bulunan eski şarj ve data kablolarını yeni nesil Apple ürünleri ile kullanabilmenizin kibar ve kolay yolu Dark dönüştürücüdür. Ses Adaptörü in USB C Tipi Erkek 3.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar