27 Kasım 2017 Pazartesi

3 5 Mm stereo kablo

3 5 Mm stereo kablo

METRE UZATMA KABLO ELEKTROMER. Orijinal Vention Aux Ses Kablosu cm. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Kompakt ve esnek tasarlanmış, kullanımı kolay. Stereo Çoklayıcı Y Kablo.


AUX KABLO STEREO SES KALİTESİ 3. Aux Oto Ses Kablosu Telefon Uyumlu 3. TeknoGreen stereo erkek kablo çeşitleri, en ucuz metre erkek stereo kablo için tıklayın! TV, müzik seti gibi kanallı. Dark dönüştürücü kullanarak 5. TL (2) SeçkinPazarlama 97.


SES KABLOSU İKİ UCU , mm STEREO ERKEK KABLO Kablo metre uzunluğundadır Aracınızda telefonunuzu teybinize bağlamada Tv kartlarının ses kartına bağlanmasında da kullanılır. AUX`li hoparlörler için stereo kablo Otomobilinizle veya ev stereo sisteminizle, bilgisayarla veya portatif hoparlörlerinizle kullanmak için, bu çok yönlü kablo , cihazınızın , mm `lik kulaklık jakından net, statiksiz ses için herhangi bir stereo girişine veya AUX`a (yardımcı giriş) bağlanır. Bu bölümde kendini gösteren ses kablosu, RCA, optik bağlantı, HDMI, 3. Garantisi: Yıl Resmi Distribütör Garantili Üretim Yeri:. Kaliteli Kablo -Spiralli Beyaz Eşya - NARITA - - Binlerce ürün CinCin.


Uygun fiyat seçenekleri ve Ücretsiz Kargo için hemen tıkla! Kulaklık Kablosu kategorisindeki Techlink markalı ucu 3. Techlink, ses ve görüntü kablosu, en iyi ve en ucuz ingiliz kablosu, RCA kablo , hoparlör kablosu, kulaklık kabloları, USB. Raspberry Pi Model B kartının ses çıkışını RCA girişli çeşitli ekran ve hoparlöre bağlantıda kullanılabilir. MM ERKEK STEREO SES KABLO 1. Kablo Kablo Tipi Ses Kablosu Genel Özellikler Menşei Çin Garanti Taksit Seçenekleri.


Hi-Fi gibi ses sistemleri arasında kaliteli ses bağlantısı yapmanıza olanak tanıyan 3. Metre yorum ve fiyatını inceleyin. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! TL Powermaster Pin Vga Kablo E-E Metre. Optik Kablo ve Aksesuarlar Seslendirme Kabloları Telefon Kablosu. Elektronik Ticaret ve San.


MM KABLO 10MT Tüm Kategoriler Tüm Kategoriler 3. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Type A To Type Micro B Kablo Mavi 2. TL 9TL FRISBY FA-VGVGA. Adet Minimum adet ürün için toptan satış fiyatı alabilirsiniz.


Yalnız önce teypte aux olduğundan ve aktif olduğundan emin olun eski bazı teyplerde 3. Tarayıcı yazılımınızda javascript desteği kapalı görünüyor. Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor. CD çalarlarınız, evinizdeki müzik sistemi, taşınabilir hoparlörler, ses kartları ve yardımcı girişleri olan araç stereo sistemleri gibi diğer taşınabilir ses ekipmanlarındaki mini stereo jaklarına da bağlanır.


There are no reviews yet. Add your review Cevabı iptal et. Takın, Her Yerde Oynayın.


Online alışveriş indirimli 3. Hi-Fi, hoparlör gibi ses sistemleri arasında kaliteli ses bağlantısı yapmanıza olanak tanır. Mt ürününü ve RCA Kablolar kategorisindeki ürünlerin çeşitleri ve fiyatlarını görebilirsiniz. Audio Kabloları kategorisindeki ürünleri mydukkan.


3 5 Mm stereo kablo

Mt fiyatı özellikleri, ürün hakkındaki detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Telefon, bilgisayar gibi tüm cihazlarınız için kulaklık mesafesini uzatmaya yardımcı olur. Alüminyum alaşımlı başlıkları ve 24K altın kaplama uçları bulunmaktadır. Konnektör , ve mm stereo Çıkarılabilir kablo Evet Konnektör kaplaması Krom kaplama Kablo tipi OFC Kullanılabilirlik Ses kontrolü Evet Aksesuarlar Adaptör girişi , - mm. E312H - Adaptör Tos Giren , Mono Çıkan.


Akıllı telefonlarla, MPçalarlarla, tabletlerle ve diğer taşınabilir cihazlarla çalışır. Araba veya ev ses sistemine bağlanır. Hoparlör sisteminizin AUX girişine bağlanır. Altın kaplama konnektörler Paket İçeriği. Aux Jak fiyatları, çeşitleri toptan ve perakende toptanbilgisayar.


3 5 Mm stereo kablo

Bu kablo mini stereo phono çıkışlı audio cihazlarının XLR girişli profesyonel cihazlara bağlanabilmesini sağlar. Profesyonel r Yaka Mikrofonu 1. Add to Wishlist Remove from Wishlist. Mm Aux Ara Kablo Slim Yassı Kablo Tablet Uyum fiyatlarını tek adreste bul tıkla en ucuzunu satın al.


POWER JACK COMPAQ POWER JACK DELL POWER JACK.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar