3 Kasım 2017 Cuma

24V akü şarj cihazı

Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Bu cihaz , 12V ve 24V DC akülerin (özellikle araba , tekne , kamyon vb. araçlarda şarj edilebilir , bakımsız , kurşun asit akülerin) şarj edilmesi , tampon şarj edilmesi , bakımı ve kurtarılması amacıyla tasarlanmıştır. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın!


24V akü şarj cihazı

Aracınızın aküsü bittiğinde imdadınıza yetişen akü şarj cihazları , hepsiburada. Led diyagramlı, voltmetreli ve lcd ekranlı olarak üretimi yapılmaktadır. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


V 20A Forklift akü şarj cihazları , forkliftler ve elektrikli iş makinalarında kullanılan yüksek kapasiteli akülerin şarjı için özel olarak tasarlanmıştır. North America, Western Europeve Mid East ülkelerinde popülerdir. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini güvence altına alabilirsiniz. Ah akü kapasitesine kadar kullanılabilir.


Akım göstergesi (ampermetre) Ters kutup, aşırı yük ve kısa devrekoruması. Bu ürün hakkında soru sorun. Olumsuz durumlardan kaçınmak ve elektronik cihazlarınıza istediğiniz her an erişim sağlayabilmek için akü şarj etme işine yarayan akü şarj cihazları ya da akü şarj aleti edinmelisiniz. Siz de bütçenizi düşünüyor ve en ucuz akü şarj cihazları fiyatları için araştırma yapıyorsanız, doğru yerdesiniz.


Yani şarja başladığında kırmızı led yansın akü dolduğunda yeşil led yansın şeklinde. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. V DC güç kaynağı olarak da kullanabilir.


Cihaz aynı zamanda maksimum 7. Karşılaştırma listene ekle. Ah Power X-Change Starter Kit Fast Charger. Bu Ataba akü şarj cihazı 6V veya 12V kurşun asit aküleri şarj etmek için dizayn edilmiştir.


Ters akım koruması ve aşırı şarj akımı koruması sayesinde akü ve pillerinizin hatalı bağlantı gibi sebeplerden zarar görmesinin önüne geçer. Akü tipini tanıma ,Boşalan aküyü kurtarma. Güç kaynağı olarak kullanabilme. Dış ortamda güvenle kullanım, toz ve su sıçramalarına karşı korumalı. Yüksek Kaliteli Akü Şarj 24v 20a Üreticilerini Akü Şarj 24v 20a Tedarikçilerini ve Akü Şarj 24v 20a Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba.


Bosch şarj cihazları , bakım şarjı için mevsimlik araçların akülerine kalıcı olarak bağlı şekilde bırakılabilmektedir. Otomatik şarj sistemi akünün şarj edilmesi gerektiğinde cihaz otomatik olarak açılır ve akü tümüyle şarj olduğunda tekrar bekleme konumuna geçer. Bu geçişler sırasında oluşabilecek hasarı önlemek için şarj kontrol cihazı kullanılmaktadır. Güneş panellerinden gelen akımı ve gerilim. A ile 100A arasındaki 12V ve 24V modellerini kapsar.


MPPT aşamalı akü şarjı yapar. W ila 120W (A – 10A) arasındaki herhangi bir 12V panel ile çalışır ve 24V akü ile birlikte 24V paneller ile 80W – 240W aralığında da kullanılabilir. Yüksek verimli PWM şarj serisi sayesinde Güneş Siteminin ve akü verimini artırır.


24V akü şarj cihazı

Herhangi bir mekanik anahtarı olmadan, elektronik anahtar ile MOSFET kullanım. Güzel bir görünüm ve kolay kullanım sunar. Madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı, şanzıman yağları, antifriz, gres yağ, motosiklet yağları, adblue,yağ filtresi, hava filtresi,. C üzerinde nominal kapasite her 1C için dan az azalma gösterir. En uygun fiyatlar, Taksit seçeneği ile.


DOMETIC Akü şarj cihazı 24V 15A Çift çıkış ucuz fiyat, DOMETIC Akü şarj cihazı 24V 15A Çift çıkış kullanıcı tavsiye ve yorumları. AKÜ ŞARJ ürünleri Yatmalzemeleri. Orbus 12V- 24V 50A Otomatik Şarj Regülatörü.


24V akü şarj cihazı

Pil Tipleri : Şarj edebileceği akü kapsiteleri 12V aküler için Amper - 1Amper arasındadır. Sulu (Kurşun Asit) Akü , Gel Akü , MF Akü , AGM Akü , EFB Akü , Li-ion Akü , 12V 500Ah kadar tüm aküleri şarj eder. Jenerator uygun yedek parça vardır.


Ah bir akü var ve 24v 12A güç kaynağı var (güvenlik kemerası vb. şeyler için kullanılan sac kasalı bir güç kaynağı). Ben 100v luk ve 1kw lık bir bataryayı şarj eden bir cihaz tasarlamam gerekiyor. Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et. V olan ve çıkış voltajı V olan bu akü şarj makinesi oldukça işe yaramaktadır.


Ayrıca Ak kapasitesinin olması oldukça güzeldir. Etiketler : Akü şarj cihazları , tekne akü şarj cihazı , tekne montajı, marin redresör, yat akü şarj cihazı , şarj redresörü, , marin akü şarj redresörü, battery rectifier, charger, marin akü şarj cihazı. Redresörü fiyat listesi, fiyat listeleri. AC invertör, akü şarj cihazı DC uzmanlaşmıştır , DC dönüştürücü, akü test cihazı ve OEM otomotiv palstic amblemleri, çıkartma, tekerlek merkezi kapağı vb.


ATABA AT-6Akü şarj cihazı - adaptörü 12V ve 6V akülerinizi şarj etmek için tasarlanmıştır. A değerine sahip olup aşırı akım koruması ters akım korumaları bulunan bu cihaz ile şarj esnasında Akünüzü güvenle şarj edebilirsiniz. HIZLI ve ÜCRETSİZ KARGO 46 TL. V ( 24V aküde 26V) ulaştığında şarj akımı orantılı olarak düşer.


Maksimum Yük 30A 40A 40A. Aradığınız ürüne hemen ulaşın, güvenilir alışveriş ile satın alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar