28 Kasım 2017 Salı

30 Volt ayarlı güç kaynağı

V AYARLI GÜÇ KAYNAĞI AMPER DEMONTE. TL (28) digiworldelektro 100. Güç kaynağı ana bölümden oluşur. Ben 0- volt ayarlı kısa devre korumalı güç kaynağı yapacağım.


Bu konuda devre tasarımı , gerekli malzemeler , baskı devre için bilgilerinize ihtiyacım var yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum. Devre şeması olarak yukarıda da bahsettiğim gibi elektor dergisinde yayınlanan - volt ayarlı güç kaynağı projesini kendime örnek aldım. Bilgi ve şeması aşağıda görebilirsiniz. Ayarlı güç kaynağı acil şema aranıyor ! Elimdeki trafonun çıkış voltajı nedeniyle ben - volt olarak projeyi yapacağım ama bu devre ve uygun transistörlerle yapmak isteyen. Transformatör ve Regülatör Trafo bir adet 25.


V, 2A ve ortadan bağlantılıdır. V arasında çıkış voltajı ayarlanabilir bu güç kaynağı çok kaliteli ve kullanışlı bir üründür. Bu sayede laboratuvarlarda ve atölye.


30 Volt ayarlı güç kaynağı

Bende aydır bu ayarlı güç kaynağı ile uğraşıyorum. TL Vergiler Hariç: 3158TL. Alışveriş listeme kaydet.


Kampanyalar, Satış, Etkinlik ve Özel Teklifler Hakkında Bilgilendirilmek İçin Abone olun! Yani tüm kondansatörler voltta olmalıdır. Bu devremiz 0V ile 12V arasında ayarlanabilen bir çıkış gerilimi sağlıyor. Devrenin çıkışı kısa devre edildiğinde veya aşırı akım çekildiğinde 15R Watt direnç üzerinde Voltluk gerilim düşümü olacaktır.


V SİMETRİK BESLEMELİ LM 3Lİ TRANSİSTÖR KISA DEVRE KORUMALI AYARLI GÜÇ KAYNAĞI (Kodu: NRC-04) Sadece Demonte satın alınabilir. Montaj Yapım Aşamasını İndir. Aşağıda görmüş olduğunuz devrede yaygın olarak kullanılan güç kaynağı çeşididir.


Elektronik sektöründe gerçek stok çalışan ve ithalattan son. Unlimited DVR storage space. V çıkış gerilimine sahip güç kaynakları en çok tercih edilen kaynaklar olsa da piyasada çok daha yüksek değerlere sahip ayarlı güç kaynakları da satılmaktadır. A) olarak düşünülür ve alt transistör gruplarıda buna göre seçilir. Yazarımız Barış Sözüak, güzel bir masaüstü ayarlı güç kaynağı projesiyle karşımızda.


Teknik Paylaşım Platformu, teknik içerikli bilgi ve tecrübelerin paylaşımı için teknik elemanlar tarafından hiçbir maddi çıkar söz konusu olmadan kurulmuştur. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. V -40A arası kısa devre korumalı. Kısa Devre Korumalı Güç Kaynağı. Favori arama adı karakterden fazla olamaz.


Voltaj Çıkışı : 0- Volt. KDV Hariç Fiyatı: 4TL. TL Üzeri Tüm Siparişlerinizde Kargo Bedava. Q3-Qtransistörlerini, muhakkat yeteri büyüklükte bir soğutucuya bağlamak gerekiyor. TL ( havale indirimi).


Kategori: Laboratuar Güç Kaynaklar. Haberler: Bu site, Amatör Telsizcilik Belgesi olan Radyo Amatörlerinin kullanımı içindir. Volt aralığında ayar yapılabilir. BiTLiK ismiyle yayın yapmaktaydı. Başvurunuzda E-posta adresinizin çalışır durumda olmasına dikkat ediniz.


Devre kurmak ve değişik gerilim ve akımlarda deney yapmak için böyle bir güç kaynağı harika olurdu. Böyle bir cihazı buldum ve hemen sipariş ettim. Açalım, bakalım, içinden ne çıkacak: Solda yer alan iki düğme ile 0-(amper) arası akım, sağdaki iki dügme ile 0- volt arası gerilim ayarlanabiliyor.


Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın. Amper Güç Kaynağı Devresi. Kalaem havya, Tabanca havya, Pvc bant çeşitleri, Asansör butonu, Acil stop Butonu, Hidrolik Pabuç.


Anick tarafından yazılan gönderiler. Posts Tagged ‘ ayarlı güç kaynağı devresi’ 1. A kadar ayarlanabilmektedir. TeknoGreen DY- -İzolasyon Meğeri Test Cihazı. Unit UT-206A Pensampermetre. TT Technic DT-2Pensampermetre.


Geratech MCH 305D-DC Güç Kaynağı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar