21 Kasım 2017 Salı

Polo hava akış metresi

Hava Akış Metresi, Polo Classic 1. Hicam polo classic var sabahlari ilk calisirken stop ediyor dk çalışıp rolenti normele dönüyor yani jikle devreye girmiyor sebebi debimetrede olabilirmi. Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Hava akış metre pc ye bağlandığında arıza kaydı verir. Yada şöyle test edebilirsiniz araba çalışırken hava akışın fişini çekin değişiklik varsa sağlamdır aptal çalışma motor stop etme gibi her hangi bir değişiklik yoksa bozulmuştur geçmiş olsun.


Polo hava akış metresi

MaF Sensörü Nasıl Temizlenir? Hava Debimetresi l Atmosferik Araçların Can Damarı! Oto Destekçim 225views.


Arkadaşlar aracım 3mazda familiasıralı sitem lpg mevcut araç benzinde çalışıyor gaza geçene kadar hareket edemiyorum hareket etmek istediğimde araç boğuluyır gaz yemiyor motor kaputundan küçük patlama sesleri geliyor bir çok ustaya gösterdim hava akış metre olabilir diyorlar kesin değil bulamıyorlar neden olabilir. VOLKSWAGEN , AUDİ , SEAT , SKODA , Araçlarınızın Çıkma orjinal Yedek parçasını Firmamızdan Temin edebilirsiniz ,. Forumu ilk ziyaretiniz ise, yukarıda bulunan Yardım linkine tıklayıp bu bölümü kontrol ediniz. Mesaj göndermeye başlamak için kayıt olmanız gerekebilir. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Oem Yedek Parça fiyatı Yedek Parça kategorisinde.


Polo hava akış metresi

Opaş Otomotiv Platinleri San ve Tic. Otomotiv Ateşleme Sistemleri, Ateşleme Bobinleri, Otomotiv Platinleri San ve Tic. MOTOR VE AKSAMLARI için HAVA AKIŞ METRESİ kategorisinde aradığınız kaliteli ve uyumlu Yedek Parçaları,.


Com sitesinde yayınlanan tüm ilanların ve ilan içeriklerinin sorumluluğu ilan sahibine aittir. POLO ROLANTİ SORUNU Daha Fazla. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Misafir Kullanıcı Cevap. MADENİ YAĞ-SIVI Marka Arama. TDi Hava Kütle Ölçer Debimetre. DCİ HAVA AKIŞ METRE DEBIMETRE. Genellikle hava akış metre ile manifolta kadar olan hava hortumunda yırtık, çatlak hava kaçağı yada girişi olabilecek bölğeler var ise, hava akış metre sağlam olsa bile arızalı gibi belirtiler ortaya çıkarabilir.


Sitemizdeki oto yedek parçalar ithalatçı firmaların garantisi altındadır. MAF KÜÇÜK HAVA AKıŞ Metre Sensör. Hava filtresinden sonra, emme manifolduna kadar olan yol üzerinde bulunur, motora giren havanın kütlesini ölçerek EKÜ ye bildirir. Araç motorlarının çok ısınmadan çalışmasına araç içerisinde konumlu bulunan hava taşıyıcıların çok büyük önemi vardır. Bu parçalardan bir tanesi hava akışmetresidir.


Tüm alışverişlerde ücretsiz kargo KAPAT X. Kampanya ve İndirimlerden Haberdar. Farklı marka seçenekleri için aşağıdaki Alternetif Ürünler sekmesine bakabilirsiniz. Bu ürünü kredi kartına taksit ve kapıda ödeme kolaylığı ile satın alabilirsiniz. Maf sensörü arızası nasıl anlaşılır, hava akış sensörü arıza belirtileri nelerdir, debimetre arıza belirtileri, maf sensörü arıza kontrolleri nelerdir, maf sensörü arıza belirtisi,.


Lakin hava akis metre arızalandı çalışmıyor. Balata sprey ile temizledim kuruduktan sonra taktım yine aynı rolan kafayı yemiş. Hakkında Bilgi Al (0) Yorum Yap.


Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun. Görüntüle Sepete Ekle-. Allah yıldızınıza zeval vermesın.


Bu hafta sonu temizleyecek o. Sonuçlarını yazarım ama değiştirmek kesin çözüm. By seydi in forum Teknik. Fiyat : 59TL 59TL Fiyat : 59TL Tweet. HMT OTO volkswagen seat skoda audi hava akış metre çıkma orjinal yedek parça.


Lancia marka orijinal yedek parça. Oto Parçalarında ye Varan İndirimler Burada. Oto Çıkma Parça Volkswagen Transporter. Fiat Türkiye Kullanıcı Forum Sitemize hoşgeldiniz.


Bir ifade vardır En iyi şöför, en az frene basan şöfördür diye, Ama şimdi sen bunu frene basmayalımda öndekinemi vuralım diye algılarsın, Hayır öyle değil. MULTİJET HAVA AKIŞ METRESİ - DEBİMETRE. Egr Valfleri ve hava akış metresi orjinal yedek parçaları sadece bizde! Tüm marka ve modellerin hava akış metresi , egr valfleri ve turbolarını bu kategorimizde bulabilirsiniz. Hoşgeldin ziyaretçi Oturum Aç ya da Üye Ol.


Polo hava akış metresi

Otomobilin verimli bir şekilde çalışması ve kullanıcının bir problem yaşamaması için dikkat edilmesi gereken çok önemli parçalar vardır. Bunlardan birisi de hava akış metre parçasıdır. MAZDA 3FAMİLİA HAVA AKIŞ (MAF) SENSÖRÜ - HAVA DEBİMETRE 1. Mazda hava akış metresi , Mazda hava akış sensörü , Mazda hava akış metre.


DİZEL HAVA AKIŞ METRESİ MEVCUTTUR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar