7 Kasım 2017 Salı

24 Volt adaptör yapımı

24 Volt adaptör yapımı

Bilgisayar Güç Kaynağından Adaptör Yapımı. Yukarıdaki örnekte sizler için bazı voltajların oluşturulma şeklini göstermek istedim bu yöntemle , 1volt gibi ara voltaj değerlerini elde edebiliriz. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Ama ben bunun ucuna bir devre baglayarak voltu ayarlı bir şekilde 0-24V şeklinde almak istiyorum buna nasıl bir devre yapabilirim. Power Supply Güç Kaynakları.


Bu vidyoda size AC-DC adaptörü AC-AC yapmayı göstericem lazım olan mazemeler lehim makinesi pense bu işlemi bir kaç neden yüzünden yapmanız gerekir bazen bazı gihazlar AC ile. A çeken power led olmuş olsun. A) veren sabit gerilim akımlı bir SMPS aldığımı düşünelim. Standart bir adaptörü direkt aküye bağlayıp şarj etmeyiniz. A çıkışlı şarj için kaç volt lazım.


A güç adaptör ü W Volt 2. Amp AC DC adaptör ü vizio Ses Çubuğu SoundBar Güç Kaynağı promosyon Fiyat: US $ 5. Adet Shenzhen Kfd Technology Co. IPdış mekan su geçirmez adaptör çeşitleri. VOLT ADAPTÖR AMPER isimli ürünümüz şu an için stoklarımızda mevcut değil.


Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. VOLT AMPER AYARLI GÜÇ KAYNAĞI DEVRESİ Daha Fazla. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap.


Ancak doğrultucu ünitesi yerine 12V. Amper IPMeanwell 6TL Volt 14. TL Sony Playstation Adaptör.


Adaptörler Media Player Adaptörleri Tablet pc adaptörleri External Disk Adaptörleri Yazıcı adaptörleri Led Lcd Monitör Adaptör Notebook Adaptörleri Telefon Adaptörleri DVR Adaptörleri. Güvencesi ve Yıl Garantisi İle Sitemiz Üzerinden Kolayca Satın Alabilirsiniz. Volt Led Adaptör Sürücü ve Trafo Çeşitleri Modellerine Ledavm. USB Adaptör Uydu Alıcı Adaptörleri Tüm Kategoriler Marka Arama. Volt Adaptörler Volt Adaptörler Volt Adaptörler.


Hızlı Marka Arama Tüm Markalar. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Space Converter Çevirici ( -12V cevirici) amper 18.


Stanley PC500E 500Watt 12V-220Volt Dönüştürücü İnvertör indirim. Ayarlanabilir çoklu güç kaynağı yapımı - Duration: 20:53. Make it Extreme 160views. Volt Transformer, C Wire Adapter Thermostat, Competible with All Versions of Ring Doorbell and Thermostat for Nest Ecobee, Sensi and Honeywell, 3Long Cable 24V Transformer.


Yüksek Kaliteli Volt Ac Adaptörü Üreticilerini Volt Ac Adaptörü Tedarikçilerini ve Volt Ac Adaptörü Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Devrede istenilen güç - amper civarı. Basit bir hesap edersek -12=volt amperde çekileceğinden bahsedilmiş x = 1watt atık ısı oluşacaktır. Buda fazla elektrik harcamaktır. Nem nozülü adaptörü piyasada zor bulunan bir yedek parça olduğundan biz bu volt nem nozül adaptörünü satmaya karar aldık.


Bu nem nozülü adaptörü volt ile çalışan tüm metal nem nozül lerini çalıştırır. Jak Fişli Giriş : 2Volt AC Çıkış : Volt DC - 5. Priz Adaptör , Switch Mode, Güç Kaynağı, İnvertör, İnverter ve Çeşitlerini Direnc. A Metal Kasa Switch Mod Adaptör - MS-60- 24. A Notebook Adaptörü 11TL 24. Yorum Yap Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.


TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo. A DC Monofaze Metal Kasa Adaptör 32TL 19TL 40. A W, orjinal adaptör , Adaptör tamiri, laptop şarjı, notebook şarjı, laptop şarj aleti, adaptör fiyatları, turan elektronik. TL Üzeri Tüm Siparişlerinizde Kargo Bedava. Montaj Yapım Aşamasını İndir.


24 Volt adaptör yapımı

W lık olanları var ben almayı düşünüyorum yapımı biraz kasar ama yapılmaz değil yapılır tabiki. Hoparlörlerin kabinleri mevcut. Sadece clean kanallı basit bir sistem.


Harici analog pedal ile kullanmayı düşünüyorum. Yol gösterecek, şurada şu şema var, onu yapabilirsin diyecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum. LED adaptörü LEDstore stoklarında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar