30 Kasım 2016 Çarşamba

Su soğutmalı fan

Ekran kartları için tasarlanmış soğutma çözümleri, yalnızca fan ve soğutucu bloktan ibaret değildir. Deep Cool Deep Cool (81) Thermaltake Thermaltake. Bu kanatlar, işlemciye temas eden yerdeki ısıyı alır, üst ya da yan tarafta bulunan fan ise bu ısıyı kanatların üzerinden uzaklaştırır.


Sıvı soğutma sistemlerinde ise ısıyı taşıma görevi genelde sudadır. CPU bağlantı kitleri ve termal macunlar da bu ürünlerin yanında destek parçaları olarak kullanılır. Böylece trafikte radyatör fanı devreye girdiğinde radyatör suyunu soğutma işi çok zor olmayacaktır. Bilgisayarınızın iç donanımı ne kadar soğuk.


Witness Test Facility at Fan Coil Test Lab. Yoksa hava soğutmalı motoru su soğutmalı yapayım ekonomi sağlayayım düşüncesiyle yola çıkılmaz. Tesisin basınç kayıplarına. Kondanserlerin aşağı bölümü subcooling devre için geliştirilmiş ve tasarlanmıştır. Kaykay Paten, Rollerblade Su Sporları, Dal.


Su soğutmalı fan

Jungle SUniversal İşlemci Fanı Led Işıklı İntel AMD Cpu Fan. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Fan , USB, 4X Stand özelliği.


Binalarda klima santrali ve fan -coil cihazlarında kullanılacak olan soğuk suyun üretildiği cihazlardır. Kondenseri su ile soğuyan cihazlara su soğutmalı chiller cihaz denir. Chiller cihazları, iki gruba ayrılır;.


Trane adet hava soğutmalı soğutma grubunu projenin belirlenen zaman süresine göre temin ederek işletmeye. Su soğutmalı chiller kule fanlara sahiptir. Kondanser ünitesindeki borunun içinde ısınmış olan gazın sıcaklığını alan su , kulede soğur.


Soğutma Kapasitesi 1kW – 2. Teknogen Fan coiller kolay montaj ve servis imkanı sunar. Hava soğutmalı su soğutma grupları. Tecology - Ekoloji Cihazı. Hydro Series ailesinin yeni üyesi H1modeli bu soğutucu, 2mm’lik bir radyatöre sahip ve bu fan sadece mm kalınlığında. BTu gücünde chiller kullanmak istiyoruz.


Munters CCX serisi çeşitli ticari soğutma ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirilen bir. Küçük dükkanlar, ofisler, restoranlar, konferans salonlar. Nemlendirme özellikleri de bulunduğu için birçok durumda nemlendirme cihazlarının işlevini de yerine getirirler. Makinelerin temizliği son derece kolaydır.


Toz, kir ve küf birikmesini önlemek için, ılık su , sünger ve soft bir deterjan yardımıyla, cihazı belli dönemlerde temizlemek yeterlidir. Bir su soğutma sistemi (chiller) içinde çoklu soğutucuların et-kileşimleri ve beraber çalışmalarını anlamak, tasarım, şartna-me hazırlık işlerinde çalışanlar ve su soğutmalı hava koşullan-dırma sistemlerin sağlayıcıları için çok önemlidir. Corsair, su ve hava soğutmalı hepsi bir arada likit fanını tanıttı. Ve bu parçalardan çok sayıda vardır.


Su soğutmalı fan

Kulenin önünde de büyükçe bir fan bulunur. Bu fan dağınık vaziyette aşağıya dökülen suyun ısısını alır. Ve su pompa ile sürekli devirdaim edilir. Devir daim eden pompa arızalanırsa ve su sirkülasyonu sağlanmazsa chiller yüksek.


Bunlar hava soğutmalı chiller ve su soğutmalı chiller olarak iki ana başlıkta toplanır. Kondensere gelen soğutucu akışkan gazı soğutmak için fan yerine su kullanılmaktadır. Fan Hız Kontrol Cihazları, chiller ünitelerinde kondenzasyonu sağlayan fanların ihtiyacı. Açık Tip Kule ( 150-kW) Kapalı Tip Kule 20-4. Ayrıca püskürtülen su devresine iyonize filtre bağlanarak batarya kanatçıkları üzerinde kireç tabakası.


Su soğutmalı fan

COOLER MASTER CM Stacker STC-Tmodlamaya uygun su soğutmalı komple set şeklinde satılıktır. Hava yönlendirmesi için fan kullanılan hava soğutmalı motorlarda, soğutma sıvısı, radyatör, su pompası, genleşme kabı, radyatör kapağı, radyatör hortumları, motorun su kanalları ve kalorifer radyatörü bulunmaz. Kullanıcılara radyatör fanının hızını ayarlayabilmeleri için bir fan kontrol ünitesinin sunuluyor olması da iyi bir ayrıntı. Su bloğunun daire şeklindeki tabanı ile BTX. Dış ortam havası ve soğutucu akışkandan faydalanarak, istenilen derecede soğuk su üreten cihazdır.


Nispeten soğuk su kaynağından ve soğutucu akışkandan faydalanarak, istenilen derecede soğuk su üreten cihazdır. Deniz suyu ile çalışan su soğutmalı kondenserler soğuk su üretici gruplar ve soğutma tesislerinde soğutucu akışkanın yoğuşturulmasında ve ısı pompalarında sıcak su üretiminde kullanılırlar. Semi-Hermetik Vidalı tip kompresör. Kondenser fanları genellikle aksiyal tip olup sessiz istenen.


Firmamız tarafından aynı zamanda soğutma sistemleri üzerine otomasyon ve micro işlemcili kumanda panoları (soğuk oda, paket tip su soğutma grupları , mr cihazı soğutma gurupları,radyoterapi (pet ve ct) cihazı soğutma ükonformatik klima, chiller grupları vs. Integrated Adaptive Cooling Technology. Feel Efficiency and Compactness.


Package Air Conditioning Systems.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar