11 Kasım 2016 Cuma

Aydınlatma çözümleri

Enerji tasarruflu LED aydınlatma çözümleri. Her köşeye yayılmış aydınlatma sistemleri ile Evin içinde kullanılan doğru bir aydınlatma için ışık rengi ve aydınlatma üniteleri doğru seçilmelidir. Sarı tonlarında ışık renkleri evde daha sıcak bir görünüm sağlarken beyaz renkler uyarıcı etkisi yapar. Metro mobilya ve aydınlatma çözümleri reyonunda her zevke hitap eden ürünler şimdi sizi bekliyor.


Metro – iş yerlerindeki iç tasarım hiç bu kadar güzel olmamıştı. Ofis ayrıntılarındaki şıklığın değişmeyen adı: Metro. Alanında deneyimli kadrosu ile ihtiyaçlara ve isteklere paralel, estetik çözümleri ile mimariye uyumlu, ekonomik ama verimli düşünen aydınlatma çözümleri sunuyoruz. Kendi argemiz tarafından tasarlanan ve istekleriniz doğrultusunda biçimlendirebileceğimiz her ihtiyaca yönelik aydınlatma çözümleri üretmekteyiz. Temiz ışık kalitesi, uzun ömrü ve düşük enerji tüketimi ile işletmelerde daha az bakım gerektiren ürünler üretiyoruz.


Akıllı aydınlatma kontrol çözümleri , enerji tüketimini ve maliyetlerini azaltmaya yardımcı olabilir. Her türlü dış mekanı aydınlatmak için kullanılabilen bahçe aydınlatma çözümleri - Solar bahçe lambalarından LED aydınlatmaya kadar dış mekan aydınlatmada doğru tercih. Argesys elektronik sanayi ticaret A. LED’li aydınlatma önümüzdeki dönemde yaşamın her alanında olduğu gibi stadyum aydınlatmasında da konvansiyonel aydınlatma armatürlerinin yerini alacak. Stadyumlarda LED’li aydınlatmayı bölüme ayırabiliriz. LED aydınlatma günüzde birçok farklı amaca hizmet ederken binlerce farklı çeşidi ile piyasada yer almaktadır.


LEDARIUM AYDINLATMA ELEMANLARI ise bitkilerin, hayvanların ve diğer canlıların yaşamsal ihtiyaçlarını spesifik olarak optimize eden çözümleri sunmaktadır. Her alanda kullanabileceğiniz farklı boyut ve güçte fener ve aydınlatma ürünlerimizi keşfedin. Kampçılık, avcılık, balıkçılık ve keşif meraklıları için en iyi ve en geniş yelpazeli aydınlatma çözümleri burada. Gelişmiş Led ve halojen teknolojisi ile, şarj edilmeyen ve şarj edilebilir fenerlerimizi keşfedin. Sektöre özel aydınlatma çözümleri için Özer Led.


Kazan Dairesi Kurulumları ve Bakımları. Esenboğa Havalimanı Yolu 20. Fluxunit Kuluçka Merkezi Kalbimiz inovasyon tutkusuyla çarpıyor. Lena enerji ve aydınlatma sistemleri olarak ışık titreşimi ve kamaşması.


Cemdağ, aydınlatma armatürleri, ekipmanları konusunda faaliyet gösteren Türkiye’de aydınlatma teknolojileri alanında sektörün önder kuruluşlarından biridir. Bilgisi 30x3 30xmetal plakaya entegre armatür. Modüler aydınlatma çözümleri. Aydınlatmada profesyonel çözümler.


Asansörlü projektör direkleri aydınlatma 1. Modern insan elektrik kullanarak aydınlanma ihtiyacını karşılarken farklı aydınlatma modelleri arasından kendi estetik zevkine hitap eden modelleri seçerek de yaşam alanlarını güzelleştirmektedir. Waldmann, endüstriyel aydınlatma , ofis ve mimari aydınlatma , makine içi aydınlatma , fabrika ve genel aydınlatma ürünlerinde led aydınlatma çözümleri sunmaktadır. Quick view ECOM1-FLT More. ZE9ZE9ZE7ZE7Ledli Armatür.


Aydınlatma çözümleri

Sözleşmeyi ve KVKK aydınlatma metnini okudum kabul ediyorum. Visco Led Panel Downlight aydınlatma ürünleri şık tasarımları ve tasarruf sağlayan düşük enerji tüketimleri ile, mağazalarda, AVM’lerde ve ihtiyaç duyduğunuz her alanda kullanabileceğiniz aydınlatma ürünleridir. Anadolu Bölgesi dekoratif aydınlatma distribitörlüğü ve Alman Trio Lighting Türkiye Ana distribitörlüğünü temsil etmekte. Ayrıca Çin Shenzhen Joho Lighting’in Türkiye Ana distribitörü olarak hizmet vermektedir. Tüm aydınlatma projelerinizde ihtiyacınıza uygun ve nitelikli çözümler sunuyoruz.


Alışveriş merkezi, otel, köprü ve cephe aydınlatmaları, cafe, restoran, ofis, mağaza, rezidans gibi marka değeri yüksek mekanlarda yer almaktadır. ATEX IECEx, CNEx tarafından onaylandı. CREED LE 1V üzerinde çalışabilir. Meanwell Sürücüsü, IPve parlama önleyici özelliği sayesinde kimya sanayi vb. Pınar Mühendislik aydınlatma sektöründeki yıllık tecrübesini PM Lighting markası altında birleştirdi.


Aydınlatma çözümleri

Endüstriyel alanda aydınlatma çözümleri üretmeye. Projelerimizde mimarinin gerektirdiği ihtiyaçlar doğrultusunda aydınlatma ürünleri çözümleri gerçekleştiriyoruz. Bu hizmet kapsamımızı aydınlatma çözümleri üreticilerine de sunuyoruz. ACİL AYDINLATMA KİT ÇÖZÜMLERİ. Acil aydınlatma kiti ve sürücünün (LED sürücü, elektronik balast) birleşiminden oluşmaktadır.


Başka bir harici balast veya LED sürücü gerektirmeden ışık kaynaklarının enerji varken şebekeden veya acil durumda batarya üzerinden yanmasını sağlar. Tüplü aydınlatma teknolojisinde yıllık tecrübe. Asla mümkün olmayacağını düşündüğünüz yerlere günışığını götürebildiğinizi düşünün. Doğal aydınlatmada nanoteknolojik çatı ve cephe çözümleri. ODİN bir yandan, modüler bir sistem olarak çoğu zaman üretim mekanları, lojistik binaları ve depolar veya soğuk saklama mekanları gibi yerlerde karşılaşılanlar gibi, farklı taleplere doğru aydınlatma çözümleri sunmaktadır.


Aydınlatma çözümleri

Diğer yandan ise, genel koşullardaki değişikliklere kolayca adapte olabilmektedir. Makina aydınlatma proseslerinde ihtiyaç duyulan ışıklar zorlu ortam şartlarına dayanabilecek özellikte olmalıdır. Yüksek sıcaklığa veya ağır ortam şartlarına dayanıklı, IP6 IPveya IP69K koruma sınıfına sahip ışıklarımıza göz atın. Camii ~ Otel ~ Restaurant ~ İçin Özel İmalatlar.


Siz Çizin Biz Tasarlıyalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar