15 Kasım 2016 Salı

Connect kızdırma bujisi fiyatı

Listelenen yedek parçalar aşağıdaki özelliklere sahip araçlar ile uyumludur. KIZDIRMA BUJİSİ 02- CONNECT 1. TDCI BSG LİSTESİ fiyatları. Bunun dışında kizdirma bujisi fiyatı havale yada eft ödemelerinde ekstra indirimle 2TL dir. Bosch Bujiler uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Haber almak istediğiniz fiyatı lütfen belirtin.


Etiketler: ford connect kızdırma bujisi. Aracınıza en uygun yedek parça! Yapılması gereken işlem kızdırma (ısıtma) bujilerinin değişmesi gerektiğini söyledir. Sipariş Ekranında, Açıklama Bölümüne Şase Numarasını Yazmanız, Satın Aldığınız Parçada oluşabilecek uyuşmazlık sorunlarını ortadan kaldıracaktır. Madeni yağ fiyatları , motor yağı fiyat , benzinli, dizel araba yağları, makine yağları fiyatı , şanzıman yağları, antifriz, gres yağ,.


Konumunuzu Seçin, Avantajlardan Yararlanın Seçtiğiniz konuma özel indirimleri ve aynı gün teslimatlı ürünleri keşfedin Neden konum seçmeliyim? Connect Model Araçlara Uyumludur. Sıcak havalarda veya motor sıcakken bir ısıtma süreci olmayacaktır. Dolayısıyla ön ısıtma lambası da yanmayacaktır. Bu denli sıcak olan katalitik konvektöre yanmadan ulaşan yakıt bu parça içerisinde yanarak parçanın tıkanmasına neden olabilmektedir.


Connect kızdırma bujisi fiyatı

Söz konusu parçanın fiyatı oldukça pahalı olup kızdırma bujisi değiştirmediğinizde başınıza gelebilecek pahalı masraflardan birisidir. R) ve bazen hiç gaz yemeyip stop ediyor bazende ışık yanıp sönüyor ve araç normal olarak gidiyor. Benzin Enjeksiyon Sistemleri.


Elektronik Servis Ürünleri. Favorilerim özelliğini kullanabilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Fiyatı 42TL PEUGEOT 3FİLTRE S. Kontağı çevirdiğiniz anda yanan ışıklardan birisi de kızdırma bujisi için yanmaktadır. Hocam kızdırma bujisi olsa,sn de sönmez benim bildiğim. En azından benim diğer aracımda sönmüyordu.


Connect kızdırma bujisi fiyatı

Ziyaretçi Hocam kontağı açıyorum, gerekli ışıklar sönüyor, marşa basıyorum, çalıştıktan sonra buji lambası yanıp yanıp sönüyor. Online sipariş verilebilir. Yönetim Bilişim Sistemimizde, Ankara Yazılım ERP Sistemi Kullanılmaktadır.


Bir süre sonra kesiliyor. Bu ürünü kredi kartına taksit ve kapıda ödeme kolaylığı ile satın alabilirsiniz. Her araçta silindir başı kızdırma bujisi olur. TL ye tüm bujiler yenilenebillir. Kızdırma (ısıtma) bujisi fiyatları ? JTD EURO motorlu araçlara uygundur.


Opar kutulu BOSCH marka orijinal yedek parça. Isıtma Bujisi Arızası, Isıtma bujisi dizel arabalar için kullanılır. Değişmesi gerekiyor dedi işçilik dahil 2lira fiyat verdi ve birde kızdırma bujilerini sökerken kırılma ihtimali var dedi ne demek istedi anlamadım yani kırılırsa bir daha mı ekstra ücret ödeyeceğim?


Ve orjinal kızdırma bujisi takım olarak mi değişir yoksa arızalı hangisiyse onu mu değişecekler. Denizli Araba Kiralama Fiyatları – Havalimanı Araç Kiralama. Her parçanın olduğu gibi bujilerinde belli bir ömrü vardır ancak kullanım şekli bujinin ömrü açısından çok önemlidir. Ayna anten aksesuar silecek;. ORİJİNAL Fiesta kızdırma (ısıtma) bujisi rolesi 1. ORJİNAL Siparişinizi bekliyoruz.


Kargo Alıcıya Aittir Ürün Bedeli Dikkate. Karşılaştırma listesine ekle. Akpar Otomotivden İ Dizel 1. Türk Tedarikçi Bulma Çözümleri. Yedek Parçada Güvenilir Adres ! GM marka orjinal üründür.


Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. TDCİ araçlar için kızdırma bujisi geçmeli modelidir. Koduna Göre Arama Ürün referans numarası giriniz. Bazi parçalarin degisik montaj tipleri vardir.


Dizel motoru, benzin motorunun aksine kendi kendine ateşlenen bir motordur. Emilen hava silindirlerin içinde sıkıştırma yoluyla yakl. C lik bir sıcaklığa kadar ısıtılarak yakıt püskürtüldüğünde oluşan karışımın kendi kendine tutuşması sağlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar