22 Kasım 2016 Salı

Audi kapı altı logo

Audi kapı altı logo

Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Ledli kapı altı logo ile her ortamda fark yaratın! Kapı aydınlatma sayesinde geceleri araca inip binmek kolaylaşsın.


Audi kapı altı logo

AUDI kapı altı led logo araca özel. Yan sanayi yedek parçalar da tıpkı orijinal yedek parçalar gibi birçok testten geçerler ve kullanıma sunulurlar. Yan sanayi ürünler, üretici firmaların, belli kalite şartlarını yerine getiren firmalara üretim yetkisi vermesi ile üretilir. TIKLA WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER. Whatsapp üzerinden sipariş verebilirsiniz.


Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. Watt CREE LED ampulü ile güçlendirilen lamba aracın kapısını açtığınızda yere hayalet logo (marka logosu) yansıtır. Bu şekilde gece bastığınız yeri görürken dışarıdan bakıldığında da araca harika bir görünüm kazandırır. Kredi kartı ve kapıda ödeme seçenekleriyle online satın alabilirsiniz.


Audi kapı altı logo

AUDİ KAPI ALTI IŞIKLI LOGO en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz. Kapı altında plastiginde ürün çapı büyüklüğünde delik açılarak montajı yapılır. Girişi Kayıt Ol Havale Bildirimi İletişim. Güvenli e-Ticaret ile satıcının belirlemiş olduğu fiyattan satın alabilirsiniz.


Arkadaşlar merhaba geçenlerde net üzerinden aldığım kapı altı lazer logo ışıklandırmasını montaj resimleri aşağıdadır detaylı çekemeye çalıştım. Elinizde daha önceden alınmış ürün var ise bizden sadece mercek siparisi vererek kulanmıs olduğunuz şuankı logoyu degıstıre bilirsiniz. Paket İçeriği: Adet Yeni Nesil Kapı İkaz Işıklı Logo Lazer Lamba.


D Etkili aydınlatma ile kapınızı açtığınızda zemine araç markasının logosunu yanısıtr. Universal üründür ve tüm araçlara uyumludur. Eski model kapıda ışık olmayan araçlarda kullanılır.


Kutu içinden delme aparatı çıkmaktadır. Farklı ve orjinal görünümü ile aracınıza farklı kılacaktır. LED logo ve montaj kiti çıkmaktadır. Oto Aksesuar Tuning oto akseuar,honda civic aksesuar,tuning,modifiye,şnt garage,şentürk otomotiv,angel eyes,letampon eki,spoiler,led stop,civic. Stok Durumu : iş günü içerisinde kargolanır.


Mevcut ışık sökülerek yerine takılır. TL Ek Ücretle Kapıda Ödeme Kolaylığı. Dreamcar için özel olarak üretilmiştir. Arabanıza özel logo lazer led ışık özel otomobil modifikasyon için tasarlanmıştır. Social connect: Login Login with facebook.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Kartal Gözü Takım Gündüz Farı Eagle Eye Led Beyaz. Sensörlüdür Kapı açıldığı zaman çalışır. Aracınıza farklı bir görünüm katar.


Kaliteli 3M bant ile montajı yapılır. Herhangi bir bağlantı gerektirmez, Kolay montajdır ve. Mini Cooper Bagaj Havuzu.


Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. BU TARZ VİDEOLARIN GELMESİNİ İSTİYORSANIZ LÜTFEN ABONE OLMAYI , YORUM VE EN ÖNEMLİ LİKE ATMAYI UNUTMAYINIZ. HIZLI ve ÜCRETSİZ KARGO 4 TL.


Stoktan Hızlı Gönderim, Tüm Ürünlerde KARGO BEDAVA! BAŞKA HİÇBİR ARACA UYUM SAĞLAMAZ. KAPININ ALTINDA BULUNAN ORJİNAL LAMBASINI ÇIKARTIN.


BU ÜRÜNÜ ÇIKARDIĞINIZ YERE TAKIN FİŞLERİN GİRİŞİ AYNIDIR. BU KADAR BASİT BİR MONTAJI VARDIR. Kapı Altı 3D Hayalet LED Logo Audi. Local Business in Istanbul, Turkey. Vw golf Kapı altı Lazer logo montajı.


Audi kapı altı logo

Forumu ilk ziyaretiniz ise, yukarıda bulunan Yardım linkine tıklayıp bu bölümü kontrol ediniz. Mesaj göndermeye başlamak için kayıt olmanız gerekebilir. Satılık Otomobil yedek parçaları ve ikinci el yedek parça ilanları inceleyebilirsiniz.


Darbelere dayanıklı gövde. Hem sağ hem sol kapı altı ışık ve montaj kiti. D ile soğuk lazer teknolojisi. Oto Led Logo Promosyon, Promosyonlu al Oto Led Logo Otomobiller ve Motosikletler, Dekoratif Lamba, Sinyal Lambası, Araba Çıkartmaları ve daha fazlası Aliexpress. BMW VW AUDI Araba Kapı LED Hayalet Gölge Işık Logo Projektör Nezaket Işıkları Otomatik Arka Işık Araba Styling.


Online sipariş verilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar